Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

❆ Ashley Strenbach ❆

Başlatan Narsy, 14 Ocak 2021, 23:18:20
Okunma sayısı 492 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Narsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Ocak 2021, 22:19
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
❆ Ashley Strenbach ❆
« : 14 Ocak 2021, 23:18:20 »

「Ashley」
S T R E N B A C H

「KİŞİSEL BİLGİLER」
Doğum Yeri: Los Angeles/Amerika
Doğum Tarihi: 24/12/1994
Medeni Hali: Bekar
Boy: 1.68 cm   Kilo: 62 kg
Ten Rengi: Beyaz Göz Rengi: Açık Kahverengi
Dini İnancı: Deist
Bildiği Diller:  İngilizce ve Rusça
Eğitim: New York University
Mesleği: X

「KARAKTERİSTİK/BİLİNEN ÖZELLİKLERİ」
• Sessiz • Güler yüzlü • Arkadaş canlısı 

「SEVDİKLERİ」
İçecekler: Elma Suyu
Yiyecekler: Ballı Çörek - Salata
Müzik Tarzı: Slow Parçalar
Renkler: Kırmızı ve Siyah
Filmler: Duygusal ve Korku Türü

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                   

「Karakter Hikayesi」

1994 yılında Amerikanın New Jersey eyaletinde doğmuştur, Babası itfaiye eri olduğu için geceleri her zaman telefonu çalarak işe giderdi, bu durumdan her telefon çaldığında babasının işe gideceğini bilirdi. Babası yine bir gün işe gitmiş ve bu kez çıkan yangında sivilleri kurtarmaya çalışırken üzerine düşen enkaz yüzünden iki bacağını kaybetmiştir. Annesi ile birlikte babasının bu durumundan dolayı ona ne kadar yardımcı olmak isteseler de babası bu durumu kendine kabul ettirememiştir.
Ashley 1997 yılında babasını kaybeder, bu durumu ilaçlar sayesinde bastırsa da hiç bir zaman tamamen bu durumları unutamamıştır. Annesi kendi hayatına devam etmek amaçlı bir başkasıyla evlenmiş ve ondan bir çocuğu olmuştur.2000 yılında doğan Astrid'e bir türlü içi ısınamamış annesinin başka çocuğu olmasını kabul edememiştir. Sürekli atışıyor olsalar da Üniversiteye başlayıp ondan uzak kaldığında ondan başka kimsesi olmadığını anlamış ve üniversitesi bittiğinde ilk işi ona geçmişte yaşattıklarını unutturmaya çalışmak olmuştur. Bir kaç yıl sonra Astrid evden ayrılır-...

Astrıd evden ayrılıp başka şehre gittiğinde oda artık o evde kalamayacağını anlayarak taşınma kararı almıştır. Almanyaya gidip oradaki otellerde çalışarak geçimini sağlamaya çalışsa da bir türlü düzgün bir hayat kuramamış sürekli olarak zorluklar çekmiştir. Günlerden bir gün artık dayanamayacağını anlayan Ashley kardeşi Astridı arar ve ondan yardım ister. Astrid ona Floridaya gelmesini ve burada kalmasını teklifini sunar, Ashley bu teklifi düşünmeden kabul edecektir. Almanyadan Floridaya gelen Ash burada bir süre Kardeşinin yanında kalır. Kendi ayakları üzerinde durmaya başlayınca kendisine ufak bir daire kiralar ve Astrid'in yanından taşınır. Böylesi hem Astrıd'ın hayatına engel olmayacak hem de kendisini yük gibi görmesine engel olacaktır.
Ashley evinden taşındığından beridir ailesinden haber almamış ve onları aramamıştır. Astrid ile buluştukları bir gün annesini sormak ister, öğrendiği şey ise annesinin kısa süre önce öldüğüdür. Ashley artık **Öz** ailesinden son kişiyi de kaybetmiştir.
Ash'in belirli bölgelerinde dövmeleri bulunmaktadır. Sol kolunda bulunan Düş kapanı dövmesinin içerisine Anne ve Babalarının isimlerinin baş harflerini yazdırır. Onları vücudunda yanında hissetmek amaçlı böyle bir yola başvurmuştur, koluna her baktığında babasının çalan alarmını annesinin gece kalkıp onu bekleyişlerini hatırlıyor bir süre çocukluğunu tekrar yaşıyor, hayatının en güzel yıllarını geçirdiği zamanlar ve şimdi geçirmeye çalıştığı hayat..

Ashley her zaman güçlü bir insan olmaya çalıştı, başaramasa bile her zaman dik durmayı, yüzünden eksik olmayan acı ama o tatlı gülüşü asla eksik etmedi. Ashley şuan Florida'da ufak bir evde tek başına yaşamını sürdürüyor-.... **Hikaye devamı buradan sonra günlük kesit olarak devam ediyor**.

♦ Ashley bazı zamanlar kafasında sesler duyuyor, ailesini halen aklında yaşatıyor.
♦ Ellere ve dudaklara zaafı var, birilerinin elleriyle oynamayı seviyor, bazen dudağını anlamsızca ısırıyor.
♦ Kendisini güldüren insanlara zarflar veriyor, zarfların içinde genelde motive edici sözler bulunuyor.
♦ Genel olarak insanların kendisi hakkında yorumlarını umursamıyor, her zaman kendisiyle dalga geçiyor.
♦ Her an her şekilde gülebiliyor.
♦ Duygusal birisi olduğundan üzüldüğü zaman birkaç gün evden çıkmıyor.
♦ Sevdiği zaman kendisini fazla kaptırıyor.

「Kişisel Resimler」

Çevrimdışı Narsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: ❆ Ashley Strenbach ❆
« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2021, 23:24:43 »
Rezerve #1  :exactly:

Çevrimdışı Narsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2021, 23:25:05 »
Rezerve #2  :hand:

Çevrimdışı Narsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2021, 23:28:59 »
Sunucu'da DM ağırlık maccer amerikan tarzı filan. Ama bu parantezler harici sunucu'da rol ve aktiflik hiç bir türlü inmiyor. Bunun sebebi ise sunucuya renk katan güzel arkadaşlar. DM atan arkadaşlar ise  7/24 Bilgisayar başın'da  :tongue: 150 kilo olmuş obez arkadaşlar sobeit sokuyorum ve havalı oluyorum bu arkadaşların olayı bu. Bunları dertlemiceksiniz bunlar için /b komutunu bile kullanmiyacaksınız video/ss alıp foruma şikayet açıcaksınız. Bunların seviyesine düşersen sen kaybedersin dostum.

Rina Roleplay yolculuğuna atıldım, umarım hepinizle roller'de görüşürüz.  <3 <3 <3 :helal: :helal:

Çevrimdışı furknpasha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2024, 23:32
Toplam oynama: 150 gün, 18 saat
Son giriş: 03 Ocak 2024, 18:06
Toplam oynama: 11 gün, 22 saat
Son giriş: 23 Şubat 2025, 01:04
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2021, 01:55:10 »
Sunucu'da DM ağırlık maccer amerikan tarzı filan. Ama bu parantezler harici sunucu'da rol ve aktiflik hiç bir türlü inmiyor. Bunun sebebi ise sunucuya renk katan güzel arkadaşlar. DM atan arkadaşlar ise  7/24 Bilgisayar başın'da  :tongue: 150 kilo olmuş obez arkadaşlar sobeit sokuyorum ve havalı oluyorum bu arkadaşların olayı bu. Bunları dertlemiceksiniz bunlar için /b komutunu bile kullanmiyacaksınız video/ss alıp foruma şikayet açıcaksınız. Bunların seviyesine düşersen sen kaybedersin dostum.

Rina Roleplay yolculuğuna atıldım, umarım hepinizle roller'de görüşürüz.  <3 <3 <3 :helal: :helal:
Birileri döktürmüş, rollerde görüşürüz umarım. Başarılar, tanıtım sade ve hoş olmuş.  :heart:  :afro:  :peace:

Çevrimdışı Narsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2021, 20:47:47 »

Birileri döktürmüş, rollerde görüşürüz umarım. Başarılar, tanıtım sade ve hoş olmuş.  :heart:  :afro:  :peace:
Umarım görüşürüz dostum yorumun için teşekkürler..  :heart:

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2021, 20:37:35 »
Tanıtım güzel gözüküyor, başarılar.

Çevrimdışı fortyfour

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Eylül 2024, 18:23
Toplam oynama: 337 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2024, 13:48
Toplam oynama: 12 gün, 20 saat
Birlik: ** 212
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 22:50
Toplam oynama: 10 gün, 17 saat
Son giriş: 29 Kasım 2023, 00:30
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2021, 01:22:25 »
hoş geldin kardeşim ama fazla dayanacağını sanmam.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14