Kişi clientten forumdaki nickname'ini ya da bir kimlik numarası gibi bir şey kullanarak giriş yapabilir, böylece oyuncular sunucuda aktarım yapamaz. Farklı bilgisayarlardan aynı hesaba geçilirse sonradan giren bilgisayardan kick yiyebilir. Aktarım söz konusu sunucuda her zaman olacaktır. Nasıl olsa insanlar arkadaşlarının yardımıyla da aktarım yapıyor.
Rot adlı arkadaşımın gerekçelerine gelirsek;
İnsanlar bunun yasak olduğunu bildiği halde hala MultiAccount yapıyor. "Kanka ben XXX, tanışıyoruz rolü yapalım işte" gibi şeyler yine olacaktır. Yani bu saydığın gerekçelerin hepsi MultiAccount kuralı olsun olmasın yapılıyor.
Birinci hesabın illegal olup ikinci hesabın legal olması saçma olacağını düşünmüyorum. Çünkü insanlar cidden sürekli yaptığı rolden sıkılmaya başlıyor.
Görüşüne saygı duyuyorum, yine de teşekkür ediyorum.
Jaxey adlı arkadaşımın gerekçelerine gelirsek;
Bir kişinin ikinci yaşamı sadece ikinci dünyada görebilir, orası doğru. Bu konuda fazla gerçekçi bakmamız gerek. Çünkü oyundaki karakterleri yöneten biziz, onlar kendilerini yönetmiyor. MultiAccount kuralı genişletilirse sunucuda rol çeşitliliğinin artacağını düşünüyorum.
Görüşüne saygı duyuyorum, yine de teşekkür ediyorum.
Bir de fikrimi desteklemeyen arkadaşlarım, gerekçelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.