Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KİLİT

Başlatan Lorenzo_Carlson, 12 Temmuz 2018, 22:57:12
Okunma sayısı 2372 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ağustos 2018, 00:44
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 59th Street Gangster [WİLLOWFİELD]
« Yanıtla #40 : 24 Temmuz 2018, 01:09:08 »
Rollere bakmadımda şu tüm araçların "aynı" renk olması saçmalığını bir kenara bırakın bence. Herkes istediği renkte aracı sürebilir, ben şu çeteye girdim hemen aracımı sarı yapayım mantığı olmamalı. Renkler herkesin kendi zevkine göre olsa daha hoş bir görüntü ortaya çıkar. Sene 2018 sonuçta değil mi? Önerimdir, yinede siz bilirsiniz.
Haklısın fakat şu şekilde,ben öyle bir düzene sokucamki ekibimi,adamlar yani yoldan geçerken desinlerki sarı araba atıyorum bu 59. sokaktakiler,atıyorum önlem alalım veya sıkalım şeklinde yani ölseler dahi renklerini belli etmeleri gerek.Yani sarı araba görünce akla ilk gelenin 59. sokak olmasını istiyorum.

Yıl 2018 ve çeteciler araçlarını kendi renginde yapmıyor. Her aracın sarı renkte olması hem tuhaf hem de saçma geliyor bana. Gerçek hayatta araçlar sıklıkla boyanmıyor ve araçlar orjinal renginde kalıyor. Eğer çete üyelerinin kolaylıkla fark edilebilmelerini istiyorsanız, bunu giyim tarzınız ve kullandığınız aksesuarlar ile yapabilirsiniz. Dövmeler ve semboller de kullanılabilir.
Örneğin: Latin Kings çetesinin kullandığı sarı kıyafetler.

Burada seni haklı buluyorum, fakat bazı insanlar bir renk'e aşık olur o reng'i her şeyde görmek ister bu karakterinin rolüdür bunu yargılayamayız. (Not: eleştiri değildir.)

Çevrimdışı Alperen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #41 : 24 Temmuz 2018, 17:20:50 »
Yazmıyım yazmıyım dedimde dayanamadım ya şlqwkeşlweqk Size sopayla geliyoruz, çevreliyoruz 1 kişinin etrafını sarıyoruz bakıyoruz sayıları çoğalıyor arabalar geliyor. Ne ara telefon kullandında geldiler anlatsana biraz qwişkşwalqrkq ha pardon onlar mahalleye geldiler ama on dakika önce yoktu nedense senin çevren sarılınca geldiler. Ha okeyiz hadi, biz sizi sopayla kovalıyoruz. Bunny yapa yapa kaçıyorsun, bunada okeyim hadi de size sopayla gelene neden silahla karşılık veriyorsunuz? Bana bunu anlat biraz, bizde de silah var istediğin AK Deagle olsun istemeyeceğin kadar var emin ol ki. Acaba biz neden sopayla geliyoruz ya? O kadar çok hatanız var ki bide şu, Anguis, "JESUS BURADALAR!" /q /q /q /q /q güzelsiniz güzel

Neyse özet geçeyim, geliştirilmeli ve rol yapmasını öğrenmelisiniz

Çevrimdışı Portea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Kasım 2021, 14:51
Toplam oynama: 12 gün, 6 saat
« Yanıtla #42 : 24 Temmuz 2018, 17:24:03 »
Yazmıyım yazmıyım dedimde dayanamadım ya şlqwkeşlweqk Size sopayla geliyoruz, çevreliyoruz 1 kişinin etrafını sarıyoruz bakıyoruz sayıları çoğalıyor arabalar geliyor. Ne ara telefon kullandında geldiler anlatsana biraz qwişkşwalqrkq ha pardon onlar mahalleye geldiler ama on dakika önce yoktu nedense senin çevren sarılınca geldiler. Ha okeyiz hadi, biz sizi sopayla kovalıyoruz. Bunny yapa yapa kaçıyorsun, bunada okeyim hadi de size sopayla gelene neden silahla karşılık veriyorsunuz? Bana bunu anlat biraz, bizde de silah var istediğin AK Deagle olsun istemeyeceğin kadar var emin ol ki. Acaba biz neden sopayla geliyoruz ya?

Neyse özet geçeyim, geliştirilmeli ve rol yapmasını öğrenmelisiniz
Bence arkadaşları zorlamaya gerek yok, sadece ateş edebiliyorlar ve kendileri yere düşünce de oyundan çıkıyorlar. Kaçmaları gerektiğinde ise Shift'e basarak bizden hızlı ilerleyebiliyorlar. IC telefon kullanmalarına da gerek yok DC ya da TS üzerinden birbirlerine ulaşmak varken neden IC telefon kullansınlar ki?

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #43 : 24 Temmuz 2018, 17:25:25 »
Neyse bu kadar ağır yazmıyıcam, kimse anasının karnından rolcü olarak doğmuyor evet ama zekasını kullanamayacak şekilde de doğmuyor...

Çevrimdışı Treppenwitz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luis Witz Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2023, 23:46
Toplam oynama: 185 gün, 12 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Ocak 2023, 09:58
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #44 : 25 Temmuz 2018, 20:55:37 »

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 26 Temmuz 2018, 12:43:32 »

o öyle mixle falan olmaz, böyle olur.
1

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #46 : 26 Temmuz 2018, 15:25:35 »
sultan - /f - sivilleri vurmanız baya ii hood baskını skinde gzlmiş glcen mi birliğe?

Çevrimdışı Portea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Kasım 2021, 14:51
Toplam oynama: 12 gün, 6 saat
« Yanıtla #47 : 26 Temmuz 2018, 17:04:06 »

Biz gelince oyundan çıkan arkadaş baskın videosu atmış. Birde yayınlıyor B-hop yapa yapa.

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2024, 15:54
Toplam oynama: 111 gün, 21 saat
« Yanıtla #48 : 29 Temmuz 2018, 05:07:55 »
Canım benim tanıtımı kirletme olurmu
Spoiler:
Tanıtımı aktif tutacağız.
Daha nice baskınlarda görüşmek dileğiyle

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #49 : 29 Temmuz 2018, 10:56:18 »
WİLLOWFİELD çok harika bir mahalledir arkadaslar sahıp cıkın oraya slk mavi latinler giremez ztn oraya giren çıkamaz