Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Samp addon

Başlatan G4V4T4R, 11 Ocak 2021, 22:40:22
Okunma sayısı 259 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı G4V4T4R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 27 Haziran 2022, 21:11
Toplam oynama: 173 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Samp addon
« : 11 Ocak 2021, 22:40:22 »
Addonu uzun zamandır kullanıyorudum. Bir gün oyunu alta aldığım zaman tekrar girmeyi denedim 15 saniye silah ekran, sonra oyun crash verdi. Oyun dosyalarını ve modlarımı sildim tekrar yükledim bir sorun olmadan oyunu alta alıp tekrardan girebiliyorum. Ama addonu kurunca olmuyor. 2.6 ve 2.5'i sürümünü denedim düzelmedi. Çözümünü bilen var mı?

Çevrimdışı CanerK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 15 Eylül 2024, 01:59
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Ynt: Samp addon
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2021, 23:47:51 »
Bir modla çakışıyor olabilir, tam olarak bilmiyorum. SAMP Addon'dan kaynaklı bir durum bende de bu sorun mevcut, çözümü yok. SAMP Addon'un geliştiricisinin bu sorunu çözmesini beklemekten veya eğer bir modla çakışıyorsa bunu tespit etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Çevrimdışı pizza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 19:41
Toplam oynama: 120 gün, 13 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mart 2022, 18:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Samp addon
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2021, 16:57:02 »
Uzun zamandır pasif bir konu, konuyu oluşturan taraf uzun zamandır konuya dönüt yapmamış bu doğrultuda problemin çözüldüğü düşünülerek arşive taşındı. Eğer problem altında kalmayı sürdürüyor iseniz teknik ekibe forum iletisi üzerinden ulaşabilirsiniz.