Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Santos Kezban Kızları

Başlatan Kawayasakı, 08 Ocak 2021, 12:07:12
Okunma sayısı 1258 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 21:38
Toplam oynama: 187 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 07 Nisan 2022, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Ynt: Santos Kezban Kızları
« Yanıtla #20 : 08 Ocak 2021, 16:58:53 »

Şaka bir yana Rina'da düzgün erkek rolü yapan kişi yok. Nefeslenir diye emote veriyorum PM'den neden nefeslendin :D tarzı mesaj geliyor. Üstelik /re'yi karıştığı için mesajı bana gelmişti. Mesajın içeriği: Sahile gidim yanına oturim patlatırım ben bunu asdasda. :( Ne yazık ki böyle.

Umarım bir gün GERÇEKTEN rol yapan birisine denk gelirim.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #21 : 08 Ocak 2021, 17:01:19 »
herkes böyle yanıtlardı bro
her gördüğünü evine bırakamazsın
 :peace:
yok kanka olur mu öyle amariga burası her gördüğünle sevişmen lazım öyle olmaz yanlış biliyorsun. istersen bu saatten sonra amarigayı anlatmayayım sana.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Şubat 2025, 20:42
Toplam oynama: 24 gün, 8 saat
« Yanıtla #22 : 08 Ocak 2021, 17:06:02 »
 :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: AMERİKA NEYMİŞ CANIM TÜRKİYEM VARKEN  :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:

YAŞASIN IRKIMIZ
ÇİN'E BEDEL KIRKIMIZ
SÖYLENİR TÜRKÜMÜZ
ÇAĞLARDAN ÇAĞLARA

TURANDIR YURDUMUZ
GENÇ ATSIZLAR ORDUMUZ
ULUSUN KURDUMUZ
DAĞLARDAN DAĞLARA

DÖNMEDEN GERİYE
SELAM KUTLU ÜLKÜYE
MİLLİYETÇİ TÜRKİYE
ALTAY'DAN TURAN'A

OLACAK OLACAK
SÖNMEDEN EN SON OCAK
AÇILIR KARA SANCAK
TURAN'A TURAN'A

YÜRÜ YÜRÜ YÜRÜ YÜRÜ
YÜRÜ YOLUMUZ UZUN
DAĞLARI BÜRÜ, BÜRÜ
DÜŞMANLARIN KAHROLSUN

KOŞ YÜRÜ, YÜRÜ , YÜRÜ
YÜRÜ YOLUMUZ UZUN
GÖKBÖRÜ , BÖRÜ BÖRÜ
DÜŞMANLARIN KAHROLSUN
 :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #23 : 08 Ocak 2021, 17:16:14 »
herkes böyle yanıtlardı bro
her gördüğünü evine bırakamazsın
 :peace:
yok kanka olur mu öyle amariga burası her gördüğünle sevişmen lazım öyle olmaz yanlış biliyorsun. istersen bu saatten sonra amarigayı anlatmayayım sana.
  :'D :'D :'D :'D

Çevrimdışı Angelizo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2020, 17:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 08 Ocak 2021, 17:20:39 »
OYUN DIŞI SOHBET

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #25 : 08 Ocak 2021, 17:57:21 »
Önce düzgün rol yapmasını öğren, sonra milleti eleştirin. Önce kendinizi düzeltin, sonra millete laf atın.
Her türlü sunucunun rol bilgisi gibi testlerinden geçtim, rol yapmayı da oldukça iyi biliyorum gel öğreteyim sana.
RPFBL ihlali yapmışsın, bu ne demek aktif rolü /b ile bölecek kadar rol bilmiyorsun demek. PM ile konuşabileceklerini /b'den yazacak kadar rol bilgin kötü demek. YKİ'den ceza almışsın, bu konuda yorum yapamıyorum, yaralama ihlali de olabilir, yaralı ihlali de. Ama bu kuralı es geçiyorum her sunucuda farklılık gösteriyor ondan dolayı. Bunlar Rina'da yaptığın ihlaller Rina'da bir çok kural es geçiliyor, M-RP konsepti olduğu için.

Şimdi gelelim her sunucunun rol bilgisi testlerine geçmişsin, aferin çok büyük başarılı. O testleri herkes geçebiliyor zaten, o sunuculara girmek çok kolay. Önemli olan orada aktif rol yapıp barınabilmek, maalesef ki bunu yapamadığın ortada. İstersen sana oynadığım tüm Hard-RP sunucularda adımı verebilirim, 3 farklı sunucuda toplam 5 farklı karakter aktif rolüm bulunuyor ve devam ediyor. Bekliyorum seni orada sunuculara geldiğinde emin ol seni ben bulurum. Bakalım ne kadar o sunucularda barınabileceksin? O sunucularda RPFBL gibi genel RP terimleri ihlali yaptığında direk ban yediğini biliyorsundur umarım.

Ayrıca "kezban" Türkçe bir terim, Türk rolü yapmadığın sürece yada herhangi bir yerden Türkçe öğrenmediğin sürece "kezban" kullanamazsın, Rina'da bu yasak olduğunu düşünürsek senin rol bilgini gayet ortaya koyuyor. TR terim olmadığını iddia ediyorsan ingilizcesini paylaş görelim. Kız sözde Türk kızı rolü yaparken eleştiriyorsun ama kendin TR terim kullanıyorsun kendini eleştirmiyorsun. Rina'nın dahil bir çok RP serverinin Amerika'da geçtiğini öğren, kültürlerini öğren. Sonra rol bilgini geliştir sonra konuşalım. Şimdi git o rol bilgisi testlerini geçtim diye kendini övmeye devam et, o testleri Rina'nın %90'i geçebilir.

Önce aynaya bakması gerektiğini öğren, önce kendini geliştir. Rol bilgisinin yanında Amerikan kültürü konusunda kendini geliştir. Sonra insanları eleştir, bu Türk rolü yapıyor de. Bu arada kızın Türk rolü falan yaptığı yok. Kızın daha öncesinde ne yaşadığını biliyor musun? Hayır. O zaman insanları eleştiremezsin. Eğer gerçekten zaten rol bilgin iyi olsaydı bu konuyu açmaz. O kızın daha önceden belki senden öncesinde başına bu tarz olaydan kötü bir şey geldiğini ondan dolayı aracına binmediğini düşünebilirdin. Ancak rol bilgin bu düzeydi olduğu için IC kıza saydırmışsın.

Bana rol öğretebileceğini sanmıyorum bilgi düzey farkımız ortada bence zaten, rol bilgini gayet bu konuyu açman ve IC tavrınla ortaya koymuşsun. Önce kendin öğren, sonra gel millete rol öğreteyim de. Ancak öğreteceğin RP'de /b kural ihlalleri kaynayacaktır büyük ihtimalle, ondan boşver sen hiç öğretme.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #26 : 08 Ocak 2021, 18:02:32 »
Önce düzgün rol yapmasını öğren, sonra milleti eleştirin. Önce kendinizi düzeltin, sonra millete laf atın.
Her türlü sunucunun rol bilgisi gibi testlerinden geçtim, rol yapmayı da oldukça iyi biliyorum gel öğreteyim sana.
RPFBL ihlali yapmışsın, bu ne demek aktif rolü /b ile bölecek kadar rol bilmiyorsun demek. PM ile konuşabileceklerini /b'den yazacak kadar rol bilgin kötü demek. YKİ'den ceza almışsın, bu konuda yorum yapamıyorum, yaralama ihlali de olabilir, yaralı ihlali de. Ama bu kuralı es geçiyorum her sunucuda farklılık gösteriyor ondan dolayı. Bunlar Rina'da yaptığın ihlaller Rina'da bir çok kural es geçiliyor, M-RP konsepti olduğu için.

Şimdi gelelim her sunucunun rol bilgisi testlerine geçmişsin, aferin çok büyük başarılı. O testleri herkes geçebiliyor zaten, o sunuculara girmek çok kolay. Önemli olan orada aktif rol yapıp barınabilmek, maalesef ki bunu yapamadığın ortada. İstersen sana oynadığım tüm Hard-RP sunucularda adımı verebilirim, 3 farklı sunucuda toplam 5 farklı karakter aktif rolüm bulunuyor ve devam ediyor. Bekliyorum seni orada sunuculara geldiğinde emin ol seni ben bulurum. Bakalım ne kadar o sunucularda barınabileceksin? O sunucularda RPFBL gibi genel RP terimleri ihlali yaptığında direk ban yediğini biliyorsundur umarım.

Ayrıca "kezban" Türkçe bir terim, Türk rolü yapmadığın sürece yada herhangi bir yerden Türkçe öğrenmediğin sürece "kezban" kullanamazsın, Rina'da bu yasak olduğunu düşünürsek senin rol bilgini gayet ortaya koyuyor. TR terim olmadığını iddia ediyorsan ingilizcesini paylaş görelim. Kız sözde Türk kızı rolü yaparken eleştiriyorsun ama kendin TR terim kullanıyorsun kendini eleştirmiyorsun. Rina'nın dahil bir çok RP serverinin Amerika'da geçtiğini öğren, kültürlerini öğren. Sonra rol bilgini geliştir sonra konuşalım. Şimdi git o rol bilgisi testlerini geçtim diye kendini övmeye devam et, o testleri Rina'nın %90'i geçebilir.

Önce aynaya bakması gerektiğini öğren, önce kendini geliştir. Rol bilgisinin yanında Amerikan kültürü konusunda kendini geliştir. Sonra insanları eleştir, bu Türk rolü yapıyor de. Bu arada kızın Türk rolü falan yaptığı yok. Kızın daha öncesinde ne yaşadığını biliyor musun? Hayır. O zaman insanları eleştiremezsin. Eğer gerçekten zaten rol bilgin iyi olsaydı bu konuyu açmaz. O kızın daha önceden belki senden öncesinde başına bu tarz olaydan kötü bir şey geldiğini ondan dolayı aracına binmediğini düşünebilirdin. Ancak rol bilgin bu düzeydi olduğu için IC kıza saydırmışsın.

Bana rol öğretebileceğini sanmıyorum bilgi düzey farkımız ortada bence zaten, rol bilgini gayet bu konuyu açman ve IC tavrınla ortaya koymuşsun. Önce kendin öğren, sonra gel millete rol öğreteyim de. Ancak öğreteceğin RP'de /b kural ihlalleri kaynayacaktır büyük ihtimalle, ondan boşver sen hiç öğretme.
.AS:DASD:AS hiç gülesim yoktu xd

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 08 Ocak 2021, 18:30:47 »
Rollerini geliştir sonra milleti eleştirmeye başlayabilirsin.

Çevrimdışı Tisarre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Şubat 2022, 16:57
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #28 : 08 Ocak 2021, 19:13:35 »
türk kadın roleplay

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #29 : 08 Ocak 2021, 19:18:43 »
Bence gayet normal bir durum. Sen gidip  kaldırımda yürüyen birine gel ata bırakayım dersen aynı tepkiyi alırsın. Eğer o rolü takmadıysa ona gidip kezban diyemezsin.