Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Hakkında

Başlatan xxavi, 07 Ocak 2021, 21:28:49
Okunma sayısı 2010 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı leaderesso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Mart 2022, 13:10
Toplam oynama: 139 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD Hakkında
« Yanıtla #20 : 12 Ocak 2021, 20:03:54 »
Pekala bazı şeylerin gelişmesi gerekiyor ama PD adam TAC-1'de adam kovalarken bırakıp ihbara mı gelsin? Zaten ben LSPD'ken ihbar gelmesini araba çalma bildirimi gelmesini iple bekliyorduk. Alakası yok müsait olan direk geliyor zaten telsiz geçip.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #21 : 12 Ocak 2021, 20:51:12 »
biliyoruz ki sunucuda polise DM olayları fazlasıyla oluyor bu reddedilemez bir gerçek ancak ihbara gelmemek için bir sebep değil basit bir sistemle (ic sicili olan insanların ihbar atamaması) düzeltilebileceğine inanıyorum

Çevrimdışı turtle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:26
Toplam oynama: 317 gün, 10 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:25
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #22 : 12 Ocak 2021, 21:23:30 »
Alakası yok, millet alışmış sallamaya yok müsait değiller falan. İhbar atıyoruz, gelen giden yok 5 dakika sonra swat devriyesi geziniyor, olay yerine geliyor. Kavga var silah yok, he çatışma yokmuş ne işimiz var diyor gidiyor. Gelişleri de çok güzeldir, araçla kavganın ortasına dalıyorlar. Swat devriyesinde de siren falan açmamışlar öyle devriye halindeler. Başka bir olay ihbar atıyoruz, 10 dakika sonra siren açmadan PD önümüzden geçiyor, /s ile sesleniyoruz yine takmıyor gidiyor, seslenmeden kasıtta imdat falan yani yardım çağrısı PD'in görevi öyle durumlarda ihbar olmasa bile gelmesi gerekiyor. Ne yazık ki çatışma ihbarları dışında PD ihbarlara gelmiyor. Bu polislere işlem uygulanmadığı için kaynaklıyor ver bakalım OOC cezayı, uyarıyı gelmeme şansları kalıyor mu? Ama gece saat 4'de ver ihbarı gelirler, neden çünkü o saate rolcü arkadaşlarımız aktif, PD'de DM arayan arkadaşlarımız değil.
aynen bro en iyisini siz biliyonuz
Fikrin yoksa ARGE'yi kirletme, başka yerde millete sataş. Bak ben fikrimi belirtmişim, polislere işlem uygulanmıyor, ver bakalım OOC cezayı, uyarıyı gelmeme şansları kalıyor mu diye? Senin fikrin nerede? Görelim bakalım. Müsait olunca yönelir demişsin, sanki sunucuda her saniye kod-0 falan dönüyor da müsait PD olmuyor, az salla da.
pd hakkında hiçbir fikrin yok burada yanlış söylemlerde bulunup insanların bakış açısını değiştiriyorsun
yeterli rol düzeyindeysen pdye bir kere gir söylediklerimi anlarsın  :halay:

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #23 : 12 Ocak 2021, 21:32:11 »
Alakası yok, millet alışmış sallamaya yok müsait değiller falan. İhbar atıyoruz, gelen giden yok 5 dakika sonra swat devriyesi geziniyor, olay yerine geliyor. Kavga var silah yok, he çatışma yokmuş ne işimiz var diyor gidiyor. Gelişleri de çok güzeldir, araçla kavganın ortasına dalıyorlar. Swat devriyesinde de siren falan açmamışlar öyle devriye halindeler. Başka bir olay ihbar atıyoruz, 10 dakika sonra siren açmadan PD önümüzden geçiyor, /s ile sesleniyoruz yine takmıyor gidiyor, seslenmeden kasıtta imdat falan yani yardım çağrısı PD'in görevi öyle durumlarda ihbar olmasa bile gelmesi gerekiyor. Ne yazık ki çatışma ihbarları dışında PD ihbarlara gelmiyor. Bu polislere işlem uygulanmadığı için kaynaklıyor ver bakalım OOC cezayı, uyarıyı gelmeme şansları kalıyor mu? Ama gece saat 4'de ver ihbarı gelirler, neden çünkü o saate rolcü arkadaşlarımız aktif, PD'de DM arayan arkadaşlarımız değil.

İlk defa yaptığın bir eleştiriye katılıyorum. Değindiğin çoğu konuda haklısın. Fakat bilgilendirme yapmak istediğim birkaç konu var. İhbarlara yönelmenin son zamanlarda oldukça azaldığının farkındayım. Bunun sebebini sahada sürekli KOD-0 olmasına bağlamayacağım. Birçok memur, ihbarlara yönelmek yerine şehirde dolaşmayı seçiyor. Bunun sebebini hala tamamen çözebilmiş değilim fakat sürekli olarak kendileri ile uğraşılmasından (örn: /s hey pd, beni kovala pd, aranmam var pd vb. durumlar ve dm) bezdiklerini düşünüyorum. Kimsenin şevkinin kaldığını düşünmüyorum. Şubat'ta Yöntem B sınavı açıldığı zaman eğer becerebilirsek bu durumları kökten çözmeyi hedefleyeceğiz.

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #24 : 12 Ocak 2021, 22:01:43 »

İlk defa yaptığın bir eleştiriye katılıyorum. Değindiğin çoğu konuda haklısın. Fakat bilgilendirme yapmak istediğim birkaç konu var. İhbarlara yönelmenin son zamanlarda oldukça azaldığının farkındayım. Bunun sebebini sahada sürekli KOD-0 olmasına bağlamayacağım. Birçok memur, ihbarlara yönelmek yerine şehirde dolaşmayı seçiyor. Bunun sebebini hala tamamen çözebilmiş değilim fakat sürekli olarak kendileri ile uğraşılmasından (örn: /s hey pd, beni kovala pd, aranmam var pd vb. durumlar ve dm) bezdiklerini düşünüyorum. Kimsenin şevkinin kaldığını düşünmüyorum. Şubat'ta Yöntem B sınavı açıldığı zaman eğer becerebilirsek bu durumları kökten çözmeyi hedefleyeceğiz.
Eğer gerçekten polislerin rol yapmasını bu tarz şeyler soğutuyorsa, bunun için cezaların ağırlaştırılması gerekiyor. Eğer bir kişi bunu yaparak doksan dakika yiyorsa bunun daha çok artması lazım veya gerçekten kökten bir çözüm gelmesi lazım. Bir ihbarı mesela ağır sicilli birisi atamasın, memura hakaretten sicilli birisi atabilir ama memurun canına kast etmiş, terörizmi vs. bulunan birisi bir kavga veya herhangi bir çatışma ihbarı atmaya çalıştığında engellensin. Eskiden polisler Idlewood'da durup sohbet vs. ediyordu o bile yok. Araba ile silahlı bir şekilde çarpıp onları kovalamasını bekliyorlar, kovalayınca da PD'ye sıkıyorlar ve büyük ihtimal bir çoğu polis bu tarz durumlardan sıkılıp ihbarlara gitmiyor & selam verenlerin çoğuna cevap vermiyorlar çünkü genelde silah gösterip kovalamasını bekliyorlar.  :police:

Çevrimdışı Oxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 15:05
Toplam oynama: 115 gün, 0 saat
Jamie Jahsen Lv.26
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 12:07
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 12:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 12 Ocak 2021, 22:17:02 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #26 : 12 Ocak 2021, 22:51:55 »
Spoiler:

Eğer gerçekten polislerin rol yapmasını bu tarz şeyler soğutuyorsa, bunun için cezaların ağırlaştırılması gerekiyor. Eğer bir kişi bunu yaparak doksan dakika yiyorsa bunun daha çok artması lazım veya gerçekten kökten bir çözüm gelmesi lazım. Bir ihbarı mesela ağır sicilli birisi atamasın, memura hakaretten sicilli birisi atabilir ama memurun canına kast etmiş, terörizmi vs. bulunan birisi bir kavga veya herhangi bir çatışma ihbarı atmaya çalıştığında engellensin. Eskiden polisler Idlewood'da durup sohbet vs. ediyordu o bile yok. Araba ile silahlı bir şekilde çarpıp onları kovalamasını bekliyorlar, kovalayınca da PD'ye sıkıyorlar ve büyük ihtimal bir çoğu polis bu tarz durumlardan sıkılıp ihbarlara gitmiyor & selam verenlerin çoğuna cevap vermiyorlar çünkü genelde silah gösterip kovalamasını bekliyorlar.  :police:

Idlewood'a gidip siviller ile iletişime girmeye çalışan memurlar arasında ben de vardım. Benimle mantıklı iletişim kuran oyuncuların yanı sıra tarafıma garip garip roller yapan birçok kullanıcıya da rastladım. (Örn: Benim paramla çalışıyorsun, maaşını ben ödüyorum, burada duracağına git işini yap vb.) Bu durum sürekli olarak başıma geldiği için oraya gitmeyi bıraktım.

Çevrimdışı ScarfaCE1112

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2021, 18:48
Toplam oynama: 124 gün, 18 saat
« Yanıtla #27 : 12 Ocak 2021, 22:52:51 »

Destekliyorum, güzel olabilir.  :54:

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
« Yanıtla #28 : 13 Ocak 2021, 11:12:08 »
Ciddi polis rolü yapan sayılı kişiler var, gerisi çatışma derdinde. Gelse bile pek tutmaz.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #29 : 13 Ocak 2021, 11:13:55 »
şu ana kadar attığım ihbarların sadece bir tanesiyle ilgilendiler, buna ne yapabilirler bilmiyorum ama bir şey yapmaları lazım. destek