Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ne? Silah fobisi olan bir karakter olamaz.

Başlatan Abugat, 12 Temmuz 2018, 02:13:06
Okunma sayısı 1235 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Kasım 2018, 14:28
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ne? Silah fobisi olan bir karakter olamaz.
« Yanıtla #10 : 12 Temmuz 2018, 14:56:03 »
Suçların oldugu bir mahallede doğdu isen bu bir saçmalıktır fakat sonradan zengin olmuş bir zenciyi canlandırırsan bu oldukça hoş bir roldür.
Sırf suçların olduğu bir mahallede yaşadı diye silahı neden sevsin ki? Asıl senin dediğin saçmalık, o silahı o çocuğa karşı da kullanan bile olur o mahallede.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #11 : 12 Temmuz 2018, 14:58:39 »
Suçların oldugu bir mahallede doğdu isen bu bir saçmalıktır fakat sonradan zengin olmuş bir zenciyi canlandırırsan bu oldukça hoş bir roldür.
Sırf suçların olduğu bir mahallede yaşadı diye silahı neden sevsin ki? Asıl senin dediğin saçmalık, o silahı o çocuğa karşı da kullanan bile olur o mahallede.
Oldu kardeşim, silah sesi duya duya insan alışmaz mı? 25 yaşında bir karakteri canlandırıyor diyelim o yaşına kadar silah görsün silahlarla büyüsün ama silahlardan korksun, çekinsin öyle bir saçmalıkmı var?

Çevrimdışı Ozkan.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2020, 16:50
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2018, 15:02:25 »
Neden olmasın?

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Kasım 2018, 14:28
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 12 Temmuz 2018, 15:05:17 »
Oldu kardeşim, silah sesi duya duya insan alışmaz mı? 25 yaşında bir karakteri canlandırıyor diyelim o yaşına kadar silah görsün silahlarla büyüsün ama silahlardan korksun, çekinsin öyle bir saçmalıkmı var?
Sesini duydu diye alışmak zorunda değil, çocukluk zamanında bunlar dolayısıyla yaşadığı travma yüzünden korkuyor olabilir. 25 yaşındaki her insan sırf birkaç silah sesi duydu diye silahı mı sevecek?

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2018, 15:13:24 »
Kendimi muhallebi çocuğu gibi hissettim sanırım fobimden kurtulmak için IC roller çevireceğim. ;D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 12 Temmuz 2018, 16:39:30 »
Çok zorlanırsın çünkü şehirde silah gırla satılıyor, sen de isteyeceksin elbet eline silah almayı çünkü sokakta tek başına giderken kendini koruman gerekecek, ilk başlarda karakterini zorlat yapamıyorum falan de, karakterinin elleri titresin eline silahı alırken, tetiği çekerken falan, silaha fobin varsa cinayete de olacaktır, ilk cinayetini yaptığında etrafında ölü adam olduğu için karakterini şekle sokabilirsin mesela;

Psikolojik tedavi görmeye başlayabilir, karakter o an kusabilir... Bu seçenekleri çoğaltmak senin elinde.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #16 : 12 Temmuz 2018, 16:45:01 »
Çok zorlanırsın çünkü şehirde silah gırla satılıyor, sen de isteyeceksin elbet eline silah almayı çünkü sokakta tek başına giderken kendini koruman gerekecek, ilk başlarda karakterini zorlat yapamıyorum falan de, karakterinin elleri titresin eline silahı alırken, tetiği çekerken falan, silaha fobin varsa cinayete de olacaktır, ilk cinayetini yaptığında etrafında ölü adam olduğu için karakterini şekle sokabilirsin mesela;

Psikolojik tedavi görmeye başlayabilir, karakter o an kusabilir... Bu seçenekleri çoğaltmak senin elinde.
Mantıklı geldi, çok sağol

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #17 : 12 Temmuz 2018, 16:45:06 »
Nichole karakterimde yapmıştım. Çok ilgi göstermen lazım karaktere. Hakettiğin yere geliyorsun sonunda. :)

Bunu yazmıştım ama benim olayım tam olarak silah fobisi değildi. Sadece silah kullanmayı bilmiyor ve beceriksiz olduğu için öğrenemiyordu. Zaten hiç öğrenemesin diye eğitimleri sırasında yanlışlıkla kendini vurma rolü de yapmıştım ve bundan dolayı iyice çekinmeye başladı. Silah ticareti yapan ama silah kullanmayı bilmeyen bir karakterdi. Dolayısıyla fobi değildi benimki. Zaten silah ticareti yüzünden hapis cezaları da yedi.

Bu dediğini yapmak kadın karakterle çok daha kolay. Sonuçta kadın karakterden belli başlı beklentiler var ve tabii ki çok iyi silah kullanma yeteneği onlardan biri değil. Bundan dolayı çok zorluk çekmedim. Ama silahtan korkan bir erkek karakter canlandırmak, özellikle baskın erkek karakterlerin çok yoğun olduğu Los Santos şehrinde ne kadar kolay olur bilmiyorum. Ekran görüntüleri paylaşırsan mutlaka takip edeceğim. Şimdiden başarılar... ;)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #18 : 12 Temmuz 2018, 16:45:59 »
Diego amcaya rastlarsan dürtükle seni korusun

Çevrimdışı Spetsnaz!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Temmuz 2021, 18:43
Toplam oynama: 12 gün, 7 saat
« Yanıtla #19 : 12 Temmuz 2018, 16:54:38 »
ben de basketçi süt çocuğu rolündeyim kanka, aynı şey yani