✘İlk olayım ve ilk öldürdüğüm kişi ✘
Bir gün elimdeki mal bitince param bitince her yerde para aradım ve kimse borç vermedi bende bir yerden ödünç olarak Colt-45 aldım ve bir araç çaldım sonra biraz içtim ve uyuşturucu kullandım araca bindim ve birini soymaya karar verdim. Yolda giden bir premier model aracı gözüme kestirdim ve aracın önüne kırıp inip silahımı çektim adam indi ve tam silahını çıkartırken adamın üstüne bir şarjor boşalttım adam her yerinden vurulmuştu ve ne yapacağımı bilemedim hemen cüzdanını bulup parayı alımıştım ama cüzdanın içinde kimlik vardı ve o kimlikte Jason Baker yazıyordu ve o benim babamdı babamı öldürmüştüm ve hemen ordan kaçtım diğer gün ise Idlewood'da mal satmaya çalışırken polis kameralarda benim babamı vurduğumu bulmuşlar ve beni her yerde aranan olarak ilan etmişler bir devriye aracı Idlewood'da beni görüp,tutukladılar ve kaldığım otele bir baskın atıp malları ve cinayet silahını buldular ve avukatların uzun uğraş 8 yıl hapis yemiştim ve 8 yıl sonra dışarı çıktığımda her yer çok değişmiş ve eski günlerime geri döndüm.