Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Lonrer12 / Liquor

Başlatan Barış ve huzur., 06 Ocak 2021, 19:54:12
Okunma sayısı 421 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 18 Kasım 2023, 13:52
Toplam oynama: 10 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] Lonrer12 / Liquor
« : 06 Ocak 2021, 19:54:12 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın dört günü aktifim, özel günler ve özel durumlar dışında her daim akşamları sunucuda rol yapıyorum. Rol yaptığım saat aralığı ise sekizden gece bire kadar yazabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2349.44, -1375.39, 24.00, 358.34

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İş yeri adı: Liquor

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Pub

2.05:İş yeri interioru: ●Vorchesky Pub

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Hudson Christie, babası Meksikalı ve annesi Amerikalı olan bir gençtir. Babası bar işleten, altmışlı yaşlarında birisiydi ve çok yaşlanmıştı. Hudson, Crenshaw lisesinde okuyan haylaz öğrencilerden birisiydi ve dersleri çok iyi değildi. Babası bu durumu anlamıştı, onu kendi barında çalıştırmaya başlar ve böylelikle dersleri daha da düşer. Lisenin ilk iki yılında babasının altında mekanda çalışan, yer süpüren ve içkileri dizen ve markalarını öğrenen Hudson, bu işi sevmeye başlamıştı. Alkoller ile uğraşmaktan ve kokteyl yapmaktan zevk alıyordu. Bazen babası yokken mekanı işletiyordu. Babası bile ona güveniyordu fakat babası Hudson'a bir şart koydu, ortalama notunu yükseltecek, ders notlarını düşürmeyecek ve Meksika kültürünü iyice kavrayacak, babası tarafından verilen kitapları okuyacak ve ona sunacaktı. Bu şartları karşılarsa mekanı ona bırakacaktı eğer bitiremezse Hudson bu mekanı işletemeyecekti. Hudson çok üzülmüştü çünkü çalışkan birisi değildi. O heyecanlı birisiydi ve sadece mekan ile uğraşmak istiyordu. Kalem kağıt tutmaktan nefret ediyordu fakat o barın başına geçmek istiyordu, derslerine asılan Hudson çokta iyi bir derece yapamaz, E+'dan C+'a yükselen Hudson evin yolunu tutar fakat babası bu başarıyı görür, onunla gurur duyar. Meksika kültürü ile büyüyen ve o kültürün içkileri ile babası tarafından bar da eğitim alan Hudson için artık babasının da bir kuşkusu kalmamıştı. Bir süre sonra Crenshaw lisesinden mezuna yakın babasını iyice kıvama getirip ikna eden Hudson, mekanı ondan devralır. Kollarını sıvayan Hudson, mekanın her türlü sorunlarıyla tek tek ilgilenmeye başlar.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC olarak;  Karakterim babasından böyle bir mekan devraldığı zaman ilk başta mekanı yönetmekte zorlanacak, aile üyeleri artık ona yardım etmeyeceğinden dolayı çok zorlanacak ve barmenlikte yeni olduğu için işi tam kavramayacak, işi öğrenmek için çabalayacak. Mekanın gideri geliri, barın tüm sorunlarıyla ilgilenecek ve yorgun düşecek bunlar olurken yanındaki karakterlerle rol girişimi olacak. Barı tek başına yönetmekte zorlanacak bu yüzden yanına birkaç arkadaş veya çalışan arayacak, iş ilanı verecek. Arkadaş grubu ile mekanın durumu için toplantılar yapacak, zaman geçtikçe mekan işleri karakterimi ciddi bir hale getirecek. Yanına aldığı arkadaşlarına veya çalışanlarına kendi kültürünü öğretecek ve onları mekanın konseptine uygun bir hale getirmek için kokteyl üzerine eğitim verecek. Şehirlere etkinlik yapmak üzere bilardo turnuvaları veya kültürü aşılamak üzere Meksika'ya özgü içkilerden ikram etmek. İlerleyen zamanlarda şehir dışından, kasabalardan içki sevkiyatı yapmak, içki üretene karakterlerin içkilerini almak eğer kültüre uygunsa reklamlarını yapmak.
OOC: Karakterim bir Meksikalı ve genç birisi. Mekan Meksika kültürü, içki ve kokteylleri ile ön planda olacak. Oyunculara bu kültürden bahsedeceğim. Kokteyllerin tarihinden veya hikayelerinden bahsedeceğim. Barın sorunlarını gidermek ve bunları karakter gelişimden kullanmak, bulunduğum bölge aktif bölge ve aktifliğe katkı sağlamak. Mekan için yeni elemanlar bulup, onlarla beraber mekanı işletmek eğer mekan tutmazsa konsepti değiştirmek. Mekan içinde aktif bir rol ortamı oluşturmak. İçki satan ve içki ticareti yapan karakterlere rol imkanı sağlama. Karakterim yeni bir barmen ve sunucuda barmen rolü yapan kişilerden yeni şeyler öğrenmesi, Meksika kültürü dışında kokteyl öğrenmek amacıyla onlardan parasız veya paralı eğitim alması, püf noktalar için kitap vesaire alması. Başarılı ve yetenekli bir barmen olmak için çabalaması ve mekanını elinden geldiğince ünlü bir yer yapmak.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Aktif bir rol ortamı sağlayacağım, karakterim genç birisi ve böyle büyük bir işin içinde bir zaman sonra altından kalkamayacağı için yanına birkaç çalışan alması gerekecek, böylelikle oyuncular için rol imkanı sağlanacak, karakterim Meksikalı ve Meksika kültürünü yansıttığım için oyunculara az da olsa Meksika'nın içki kültürünü aşılayabileceğiz. Doğu bölgesinde açık ve işlek bir bar ile oyunculara eğlenebileceği, samimi bir ortam sunacağım. İçki üreten ve bunun ticaretini yapan oyunculardan içki alacağız, onların içkilerinin reklamını yapacağız. Oyunculara birçok etkinlik ile eğlendirmeyi amaçlıyorum.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Mekan doğu bölgesinde, bu yüzden uyuşturucu satma rolleri vesaire barın önünde veya içerisinde gerçekleşebilir, torbacı rolü yapan karakterler için uygun bir yer ve konum. Bölge içerisinde iş arayan karakterler için bir alternatif olacak. Bölge içindeki Meksikalı karakterlerin rolleri içinde katkı sağlayacaktır, farklı bir kültürden ise Meksika kültüründen bir şeyler öğrenebilecek oyuncular olacaktır. Bölge doğu bölgesi olduğu için yakındaki illegal birliklere haraç verme rolleri olabilir, illegal birliklerde böylelikle bir şekilde rol imkanı çıkarılabilir. İşyeri aktifliği ile bölgedeki aktifliği artırmak gibi planlarımım var.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Lonrer12"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Ynt: Lonrer12 / Liquor
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2021, 12:35:42 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 18 Kasım 2023, 13:52
Toplam oynama: 10 gün, 16 saat