Arkadaşlar sizce de sıkmadı mı şu admin komutları ile üstünlük sağlama muhabbetleri, ya da daha doğrusu yetkiyi çıkarlara kullanma olayı. Sunucu açılırken 11 kişi eş zamanlı girdik, sunucu kapalıyken sürekli girmeyi denedik ve en sonunda girdi, yani ya alanlar ile aynı anda ya da 5sn sonra girmişizidir. Benim atmye uzaklığım 5 6sn sürdü, parayı çekmek vs 10-11sn buldu ve /lojistikkur yazdığımda tüm slotlar dolmuştu, bu 14 tane yeni alan açıldı, bunları kim ne ara aldı? Onun haricinde richman geçtik hemen ekip dışında diğer insanlara da sorduk kimse alamamış? Çok fazla ev düştü sisteme, bu evlerin sahiplerine baktığımızda belirli isimler ve tabiki yetkili.. Tamam diyorum Fort Carson'a geçelim, helperlar kapıdan kapıya uçuyor. Bizleri görünce hepsi kayboluyor anında? Evleri almadan da gitmiyorlar tabi ki.. 50-150k evleri alıp anında 400-500kya koyuyorlar. Söyler misiniz bana, bu adamların bug yaparak para kasıp sunucu ekonomisini bozanlardan ne farkı kaldı? İki tarafta bir şekilde üstünlük sağlıyor.. Oyundan beklentim yok, zaten sunucuya ara vermiş birisiyim, ancak böyle şeylerle karşılaşmak hoş olmuyor. Bu durum için üst yönetimden bir çözüm rica ediyorum. Teşekkürler.