Karakter Adınız: Ernesto Napolia
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun, forum, TS): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Oyun içerisinde gezinirken ekranımda bir anda 120/6 yazısı belirince, uzun düşüncelere daldım. Yakın zamanda sunucuya eklenen hız belirleyici radar sistemi, realite açısından epey yararlı. Fakat düzenlenmesi gereken birkaç nokta mevcut. Konu başlığında ismi geçen üç legal birlik, görevi başındayken bu hız sınırına uymakta güçlük çekiyor. Örneğin; ben polis rolü yapıyorum. Eğer rollerim esnasında bu hız sınırına uyacak olursam, on suçlunun dokuzunu elimden kaçırmayı kabul etmiş olurum. Keza; suçlu kovalayan şerif birimleri ile yaralılara müdahale için çırpınan sağlık ekipleri de benzer aksaklıkları yaşıyor. Bundan dolayı geliştirme için fikrim; ya bu üç birliğe, tıpkı sivillere olduğu gibi direkt ceza yazılsın. Ya da bu birliklerde bulunan oyuncular, birliklerinden çıktıklarında cezadan muaf olsunlar. Aynı şekilde örnek verecek olursam; şuan 120/6 görünen cezam, birkaç ay daha birlikte rollerime devam etmem durumunda belki 1120/6 olacak. Bu durumda birlikten çıkar çıkmaz sisteme, yaklaşık bir 250.000$ ödemek zorunda kalacağım. Bu, kabul edilebilir ki pek hoş bir durum olmayacak. Bütün bu aksaklıklardan dolayı, sistemin detaylandırılması gerektiği düşüncesindeyim.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin: Bulunmuyor.