Belirli bir ping sınırını aşanlar sunucuya giremesin. Oyunda acı çekiyoruz bizler sırf oynayan diğer oyuncuların ping'i fazla diye.
Adam geriden arabayla gelip üstümden geçiyor yol üstünde böyle bir şey var mı? Geliyor bana çarpıyor bir bakmışım yoldan uçmuşum, aracımın zırhı gitmiş. Cidden böyle bir rezillik var mı ya? Adama niye çarptın diyorum, bana diyor ki sen bana çarptın. Birde suçunu kabul etmeyip böyle böyle diyor. Ben ne diyeyim şimdi buna, bu oyuncu inatlaşmaya devam edecek. Ping'in var belli ki diyorum, senin ping'in var diyor. Ya sunucunun neredeyse hepsi böyle oyuncularla dolu, çoğusuna laf anlatamıyorsun. Böylelerine şikayet açsan bir dert açmasan bir dert. Bitmiyorlar birde. Artık canıma tak etti. Bir çözüm getirilmeli.
Benim fikrim ping'i belli bir sınırdan fazla olan oyuncular (örn: 90-100ms) ya sunucuya giremesin ya da auto-reconnect yesin düzelinceye kadar. Düşüncelerinizi merak ediyorum...
not: Bu arada AR-GE konusu hakkında çok kararsızım, ama belki yapılabilir diye düşünüyorum.