Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MS-13

Başlatan fakonine8, 03 Ocak 2021, 19:27:12
Okunma sayısı 1296 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 03:33
Toplam oynama: 316 gün, 19 saat
Köken: Amerikan
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
Justin Carma Lv.32
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 02:52
Toplam oynama: 3 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
MS-13
« : 03 Ocak 2021, 19:27:12 »

1989 yılların başında  Amerika'nın New Mexico eyaletinde zencilere cok ırkçılık yapılıyor, sık sık şiddete ugruyorlardır. Artık bu durum git gite fazlalasmistir. Polisler bile ırkçılık yapmaktadır. Artık bu duruma dayanamayan insanlar olmus ve hükumete bir dur demeleri gerekmekteydi. Paul George tüm zulümlere katlanmış en ağır işkenceler görmüş bir gençti. daha 25 yaşında ırkçılığa uğrayıp annesini ve babasını gözünün önünde bir polis memuru, colt-45 markalı silah ile annesini kalbinden, babasını başından vurarak öldürmüştür. Paul kin biriktirmekten baska hic birsey yapmamıştır. 27 yaşına geldiğinde kendine MS-13 adında çete kurmustur. Paul, çetesinin üyelerini acımasız seçerdi. Paulun cetesi git gide cok büyümüş ve 50 cete üyesine gelmistir.  kendileri uyuşturucu saticilik, silah saticilik, insan öldürme işlerini yapıyorlardı. 1995 yılında çete artık 165 üyesi olmustur. 20.12.1996 tarihinde Paul George ve arkadaşları mekanlarında eglenirken bir polis baskinina ugramislardir. 28 dakikalık bir çatışma ortaya çıkmış MS-13 ten çok kayıp vardır. Paul George ve hayatta kalanlar catismadan kaçmış ve San Francisco'ya kaçmışlardir. MS-13 artık 15 kisi kalmış ve hic paralari yoktur. artık mecbur kalan Paul ve çetesi bir banka soygununa girismislerdir. San Francisco nun en buyum bankasını soymak isteyen MS-13, büyük tehlikeyi akıllardan gecirmemislerdir. soygun hazırlıklarını yaparlar ve bankaya girerler. bankadan 276 milyon dolarlık bir vurgun yaparlar. bu para tum hayatları boyunca yeterdi. paralari almış kacarken arkalarina 4 tane polis aracı onları kovalamaktaydi. bazıları camdan polise ates acarak onlari uzaklaştırmaya çalışmışlardır. uzun suren bu kovalasma agir bir trafik kazası ile sonuçlanmıştır. bazıları ölmüş, bazıları polise yakalamışlardir.

FALİYETLER

ARAÇ HIRSIZLIĞI

Aileler arasında İki veya üç kişi toplanıp iki günde belirli otogalerin'de gizlice araç hırsızlığı yapmak üzere görev verilir başarılı bir sonuç çıkarsa payın yarısını çalan kişiler alır yarısı ailenin gizli kasasına atması zorunludur.

GASP

Aileler arasında dört kişi toplanıp şehir içi veya şehir dışında bir kişiye silah veya kesici bir alet ile korkutarak zorla malına veya parası alınır en fazla 5000$ dolar alınabilir 1000$ doları aile kasasına atması zorunludur.

Eğlence kulüpleri

Ailenin hepsi davetli olan bir eğlence merkezinde kafayı dağıtmak için gidicen fahişeler ile zaman geçirip günü en iyi değerlendirmek içindir aile üyeleri gelmeleri veya gelmemeleri kendilerine kalmıştır geldikleri taktirde ailede saygınlıkları artıcaktır gelmeyecekler ise saygınlıkları düşebilir herhangi bir masrafı yok aile'nin kasasından çıkan bir masraftır.

IC ALIMLAR

*Mahllemize gelerek bizlere katılabilirsiniz.
*Herhangi bir yetkili kişi olmadan aileye alınamassınız.
*Mahallede saygılı ve dürüst kişilik sağlayıp saygınlık kazanırsanız ailedeki yeriniz daha iyi olabilir.

OOC ALIMLAR

*Discord uzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
*Oyun içinde bizlere PM üzerinden ulaşabilir discord daveti atabiliriz.
*Discord üzerinden sayğılı ve düzgünce konuşup ailede yerinizi alabilirsiniz Ailevi,Dini,Siyaset gibi şeyler yasaktır.

Çevrimdışı kansho

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ocak 2021, 19:44
Toplam oynama: 143 gün, 13 saat
Ynt: MS-13
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2021, 19:37:24 »
knk zencı rolu mu yapcan knk ms13 latin cete knk

Çevrimdışı yimit4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ocak 2021, 19:56
Toplam oynama: 94 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2021, 19:38:49 »
abı ms 13 latın degıl mıydfı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Ocak 2023, 15:51
Toplam oynama: 124 gün, 23 saat
Son giriş: 30 Aralık 2022, 13:56
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2021, 19:57:20 »
xd kanka keşke araştırma yapsaydın ek olarak yazım yanlışları falan bayağı var az olsa neyse

Çevrimdışı beko in izmir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Eylül 2021, 01:00
Toplam oynama: 45 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2021, 19:59:39 »
Kültür yetersizliği var, tanıtım geliştirilebilir. Birlik açmadan önce rolleriniz ile bilgi edinmeniz gerekiyor, birkaç rehber okusanız dahi rollerinize katkıda bulunabilir. Umarım gelişir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Ayala Lv.14
Son giriş: 14 Nisan 2022, 18:55
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2021, 16:11:06 »
Başlamadan kapa birliği.

Çevrimdışı Shaazux

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2021, 13:43
Toplam oynama: 20 gün, 12 saat
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2021, 16:57:50 »
no need

Çevrimdışı vetas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2025, 16:00
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****rse
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2025, 15:59
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2021, 18:12:21 »
Başlamadan kapa birliği.

Kardeşim ne oyuna giriyorsun ne başka birşey yapıyorsun tüm birliklerin tanıtımında herkesi kötülüyorsun, senin amacın ne?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Ayala Lv.14
Son giriş: 14 Nisan 2022, 18:55
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2021, 18:20:12 »
Başlamadan kapa birliği.

Kardeşim ne oyuna giriyorsun ne başka birşey yapıyorsun tüm birliklerin tanıtımında herkesi kötülüyorsun, senin amacın ne?
Ne kötülemesi? Boş boş konuşma, kötüysem kötü deme hakkım var. Adam MS-13 yazıp zenci birliğini açıyor, sen sarı sarı takılmaya devam etsene.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Toplam oynama: 316 gün, 19 saat
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
Justin Carma Lv.32
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 02:52
Toplam oynama: 3 gün, 16 saat
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2021, 22:42:03 »
Dostum MS-13 adlı birlik kendim başka bir birlik açtım herhangi bir eski birlik umrumda değil bu birliği en baştan ben yapıyorum Latin rolü felan onları yapmıyorum konuyuda en bastan ben yazdım eski bir aile ile alakası yok Eski MS-13 gurubu olsaydı tanırımını alıp hazır şekilde atardım zaten.