İlk olarak bu ar-ge'nin işe yaramayacağını biliyorum ama yinede şansımı denemek istedim
Biliyorsunuz ki illegal insanlar saatlerce tırcılık kasıp veya başka meslekler yapıp kısacası büyük bir uğraşla para kasıyorlar ve kastıkları paranın tadını çıkarmak istiyorlar yani eğlence aksiyon gibi faaliyetler
Şimdi ilk olarak yapıcakları çatışmada başarılı olmak istiyorlar veriyorsunuz kardeşim bir m4'e 110-100bin gibi bir miktar para sonra m4'ü aldın zırhsız mı sıkıcaksın bu cs-go'da zırhsız awp çekmek gibi birşey oluyor, uyuşturucu onayı olan birliğin yanına gidiyorsun toz var mı abi, var diyor diyorsun sar bana oradan 10 gram adam diyor 20k, diyorsun ki yemişim parasını kasarız zevkimizi alalım yeter veriyorsun abicim oraya 20k etti sana 130k altındada bir araç vardır muhtemelen arkadaşlarınla toplanıyorsunuz bir sultanda gidiyorsunuz polis mg yapıyor silahları cam kapalıyken görüyor durduruyor mu seni bahaneside hazır zaten "şüphelisiniz", söylüyorsun arkadaşlarına hazırmısınız beyler herkes evet kanka yapalım kanka çıkıyorsun drive'a takır takır indiriyorsun burada sorun yok adam /destek yazdığı anda hadi kardeşim geçmiş olsun, düzgün bir çatışmada dönmüyor he orada bir şerifin bulunması yeter şerif alıyor mu eline snip'i takır takır indiriyor senin görmene bile vakit kalmıyor yani bir araç gelse şansın olacak fakat şerif abilerimize vermişlerde snip'i vermişler önüne gelende snip var gateyi basıyorlar kapıya sıralandık 10kişi bir şerif sıradan indiriyor bir düştü iki düştü .... on düştü efendim girelim ya kardeşim hepimizin elinde m4 zırhlarımızı çekmişiz bir izin verinde kurşun atalım yani verdiğimiz paranın tadını çıkaralım aga birde hs atıyor gövde atsa mermi yediğimizi anlayıp eğilicez zıng zıng zıng geçiriyor bir yerden sonra taktiğin önemide kalmıyor adamın elinde snip var istediğin şekile gir zaten düşeceksin yani anlatacağım bığhktık ya bığhtık