Selamlar,
Aksesuar sistemininde aksesuarı düzenlemek gerçekten çok zor. Bir aksesuarı alıp düzenlemek çok uzun zamanımı alabiliyor veya hiç yapamadan bıraktığım oluyor, canımı sıkıp bir süre sonra bunalttığı oluyor. Aksesuar sistemine bir düzenleme getirilmesini istiyorum. Mesela SA:MP üzerinde mümkün mü bilmiyorum fakat şöyle bir olay getirilebilir; Aksesuar düzenleyeceğimiz zaman kamera otomatik olarak ayarlanabilir. Mesela KAFA bölgesi ile alakalı bir aksesuar aldım, aksesuarı KAFA bölgesi olarak atadım, aksesuarı düzenlediğim zaman kamera otomatik olarak karakterimin kafa bölgesine gelsin ve bunu istediğim şekilde hareket ettirebileyim. Anlamayanlar için; GTA V RP Sunucularında karakterinizi özelleştirdiğiniz gibi düşünün, karakterinizi daha rahat özelleştirebilmek adına kamera açısı kafaya uygun olarak ayarlanıyor. GTA V yerine FIFA veya PES oyuncularını düzenlemek gibi düşünün.
SA:MP destekler mi bilmiyorum ama gelirse gerçekten aşırı mükemmel olabilir. Yine eğer bu sistem olmazsa onun yerine diyelim aksesuarları ilk aldığımız zaman otomatik olarak ayarlansın. Mesela gözlük aldım, aksesuarı takıp kafa yapınca otomatik olarak skine uygun ayarlansın.
Yapılabilicek şeyler mi bilmiyorum sanrım yapılması zor veya yapılamaz fakat genede şansımı denemek istedim. Aksesuar sistemine farklı bir olayda getirilebilir ama şuanki durum gerçekten çok can sıkıcı. Karakterimi aksesuar ile düzenlemek istiyorum fakat nasıl doğru düzgün ayarlanabiliceğini bilmiyorum, çoook sıkıntı çekiyorum. Lütfen bir düzenleme vs. getirilsin gerçekten çok epik bir güncelleme olur.