Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik Kurma Şartları

Başlatan SERCXXN, 04 Ocak 2018, 19:46:00
Okunma sayısı 579 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SERCXXN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 27 Eylül 2023, 00:54
Toplam oynama: 116 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 26 Eylül 2023, 22:25
Toplam oynama: 15 gün, 5 saat
Birlik Kurma Şartları
« : 04 Ocak 2018, 19:46:00 »
Sunucuda gereksiz ve boş birlikler açılmadan yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yapılırsa 3 - 4 kişilik birlikler aralarında rol yapmaya çalışamayacak ve daha iyi birliklere katılacaktır diye düşünüyorum.

- Birlik kurmak için lider hariç 3 kişilik bir kadro oluşturulacak ve /birlikkur yapıp adı yazdıktan sonra karşımıza 3 slot çıkacak teker teker slotlara basıp 3 kişinin id giricez.

- Birlik sayısı 4 kişinin altına düşünce birlik 3 gun içinde kapanacak veya 3. gün sonunda admin veya ownere uyarı gelicek.

- Birliğin mutlaka 1 evi veya 1 aracı veya 1 işyeri olması şart olmalı aynı şekilde üyelerin id girerken araç ev veya işyeri id de girilecek.

- 3 gun icinde hiçbir birlik üyesi girmezse 1 gun sonra birlik kapanacak veya ownere uyari gelecek.

Eğer sacma şeyler varsa kaldırılması gereken şeyler varsa söyleyin birlikte halledelim.

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2019, 13:11
Toplam oynama: 11 gün, 10 saat
Ynt: Birlik Kurma Şartları
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2018, 20:42:44 »
Birlik zaten OOC bişey. Sadece böyle bir topluluğun olduğu bilinmesi için yaratıldı. Yani sadece mekan açanlar, çete açanlar için değil. Sivil rolü yapan kişiler içinde kullanılıyor. O yüzden bence böyle kalması daha iyi. Birlik açma olayını bilmiyorum ama umarım bir yere gidip /birlikkur'la direk birlik kuruluyordur.