Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

DM kapsamında olan cezalar ve süreleri.

Başlatan goddeathmatcherr, 02 Ocak 2021, 15:33:21
Okunma sayısı 8006 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 04 Nisan 2021, 13:12
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
Ynt: DM kapsamında olan cezalar ve süreleri.
« Yanıtla #60 : 02 Ocak 2021, 18:58:41 »
Polisler senin aimini geliştirmek için kullandığın hedef tahtaları değil. Desteklemiyorum.
kanka sen destekleseydin walla kabul olcaktı adamsn

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #61 : 02 Ocak 2021, 18:59:52 »
Spoiler:
Ben bu kişiye hak veriyorum. Ar-ge destek

SA-MP oynayanlara soruyorum tavsiye edeceğiniz server var mı diye?
Cevap: DM sunucusu Rina RP var.
 :halay:

Sunucu da genel olarak ne görüyorum size şöyle bir anlatımda bulunayım:

Ölüm maçı cezası alanların nedenini çözdüm sayılır aslında bazıları çok haksız yere ceza alabiliyor.
Neden böyle düşünüyorum:
Sunucuda bulunan politikaların birçoğu çok saçma polise sıkıyoruz Polis DM diye şikayet açılabiliyor.
Polislerle düşman olamıyoruz adminlere soruyoruz, Neden böyle bir hapis cezası uyguluyorsunuz diye cevapları şu; polislerle düşmanlık yapmanız imkansız  CK bile edemezsiniz yasak (dokunulmazlık)!

Adminlere tekrar soruyorum Peki biz bunlarla nasıl düşmanlık edineceğiz? Adminin cevabı sadece şu Sivil hayatta iken istediğinizi yapabilirsiniz (rol kural ihlal yapmaksızın).

İyi de ben bu adamı unutma sürem (belli sure sonra kural gereği unutuyor karakter) var ben bu adam sürekli takip etsem Non-RP adında ceza alıyorum. Ben bu adamı nereden bulup hatirlayacam ve gerekli il-legal işini yapacam?

İşte bu kadar göz yumuyorsunuz ya ben size ne diyeyim bilmiyorum.

Rina'yı sevme nedenim kaliteli bir sunucu olması. Ha bir de şu var Mideum-RP sunucusunda oyuncular Low-RP oluyor ama kurallar ve cezalar Hard-RP! Bu nasıl iş aklım ermiyor.

Ama cidden yanlış anlaşılmasın hera'hıda çok seviyorum sunucusunda Ayrıca çok seviyorum
polisle veya herhangi bir devlet kurumuyla düşmanlık yapamazsın, yolda giderken onu takip edip öldürmeye çalışamazsın. yaparsan da devlet tarafından böcek gibi ezilirsin. şimdi al bu gerçeği ve polise sıkmak yerine kendine hood belirleyip orada rol yapmaya başla.
Haklısın zaten sivil hayatını takip edemiyoruz demek istediğim bu. Ayrıca senin ki çok saçma ben hood onayı alayim kimse sorgulamadan tarayıp biçiyim en iyisi değil mi? Cezada almam imkansız olur.
zaten öyle olacak, gidip dışarıda herkesin göreceği yerlerde illegal aktivite yaparsan saniyesinde tepene binerler.
il-legal dediğin elini kolunu sallayıp her istediğini yapabilir fakat DM kapsamında olan cezaların sürelerinin düşmesini talep ettim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #62 : 02 Ocak 2021, 19:00:33 »
Spoiler:

Ölüm maçı cezası alanların nedenini çözdüm sayılır aslında bazıları çok haksız yere ceza alabiliyor.
Neden böyle düşünüyorum:
Sunucuda bulunan politikaların birçoğu çok saçma polise sıkıyoruz Polis DM diye şikayet açılabiliyor.
Polislerle düşman olamıyoruz adminlere soruyoruz, Neden böyle bir hapis cezası uyguluyorsunuz diye cevapları şu; polislerle düşmanlık yapmanız imkansız  CK bile edemezsiniz yasak (dokunulmazlık)!

Adminlere tekrar soruyorum Peki biz bunlarla nasıl düşmanlık edineceğiz? Adminin cevabı sadece şu Sivil hayatta iken istediğinizi yapabilirsiniz (rol kural ihlal yapmaksızın).

İyi de ben bu adamı unutma sürem (belli sure sonra kural gereği unutuyor karakter) var ben bu adam sürekli takip etsem Non-RP adında ceza alıyorum. Ben bu adamı nereden bulup hatirlayacam ve gerekli il-legal işini yapacam?

Rina'yı sevme nedenim kaliteli bir sunucu olması. Ha bir de şu var Mideum-RP sunucusunda oyuncular Low-RP oluyor ama kurallar ve cezalar Hard-RP! Bu nasıl iş aklım ermiyor.

Ama cidden yanlış anlaşılmasın hera'hıda çok seviyorum sunucusunda Ayrıca çok seviyorum
polisle veya herhangi bir devlet kurumuyla düşmanlık yapamazsın, yolda giderken onu takip edip öldürmeye çalışamazsın. yaparsan da devlet tarafından böcek gibi ezilirsin. şimdi al bu gerçeği ve polise sıkmak yerine kendine hood belirleyip orada rol yapmaya başla.
Haklısın zaten sivil hayatını takip edemiyoruz demek istediğim bu. Ayrıca senin ki çok saçma ben hood onayı alayim kimse sorgulamadan tarayıp biçiyim en iyisi değil mi? Cezada almam imkansız olur.
rol yapcan ss atcan hood açılçak :p

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 02 Ocak 2021, 19:12:28 »
Lütfen şu yazdıklarımdan sonraki tüm yazacağını şeyleri benim yazdıklarıma karşı gelebilecek kadar güçlü bir fikir olarak çıkartın.
Mesela çavuş gleiyo çıkartıyo Sniper i papapapapap vuruyo il-legal sniper almak istese ver kardeşim 2m alırsın oluyo

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 17 Ekim 2022, 17:59
Toplam oynama: 140 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 16 Ekim 2022, 01:23
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #64 : 02 Ocak 2021, 19:12:40 »
senin karakterin polise falan sıkmak istemiyor, sen istiyorsun. karakterin gerçekten yasa dışı yollarla yaşasaydı polisin canına kast etmenin de en en en son çare olduğunu bilebilirdi.

E bu dolaylı yoldan DM kuralı kalksın.
Peki şöyle sorayım hadi DM oldu bu olay neden 1000 dakika? 16 saat oluyor. Eskiden 240 olarak geçiyordu bir anda 1000 oldu aşırı fazla 240`a düşürülebilir.
1000 az, 2000 falan olması lazım. dm atmayın, bu kadar basit.

ağzını hayrı aç olm

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #65 : 02 Ocak 2021, 19:16:30 »
Spoiler:

Neden böyle düşünüyorum:

zaten öyle olacak, gidip dışarıda herkesin göreceği yerlerde illegal aktivite yaparsan saniyesinde tepene binerler.

dostum zaten buradaki durum dm jailinin çok olması değil, tabii ki bir oyuncu sen aracında hiç bir şey yapmadan duruyorken gelip "sa" yazıp seni yaralıyorsa 10000 dakika jail yatsın bu o durum değil, konu her şeyin DM kapsamında işlem görüyor olması yok polis sana siren yakmadan ateş açamazsın, aranman var kaçmak zorundasın gibi ilginç sözler aranması olan birisi ekibi ile zaten sunucuya/polislere savaş açabilmeli. ayrıca burası gerçek dünya değil burada bir polise sıktığın zaman 1 dakika içerisinde tüm polisler oraya yöneliyor gerçek dünya böyle mi? Sen gerçek hayatta bir polissen ve birisi sana ateş açmışsa diğer birimlerin gelmesi en temiz bir saati bulur ayrıca pd lerin sistemleride oldukça güçlü, MDC üzerinden her şeyi görebiliyorsun, maskeli birisi mi ateş açtı, plakasını takibe alıyorsun, tabi ki illegal bir karakter olarak polise can sıkıntısı yerine değil de diyelim ki elimde bir M4 var ateş açabilmem gerekiyor, sonuç olarak polis zaten 80-105 kişi sniperlara sahipler her şeyleri var tüm güçlere sahipler, illegal karakterin bir polise ateş açması için çokta bir sebebe gerek olduğunu düşünmüyorum, illegal bir karakter ne bileyim işte küçüklüğünde polisler onu evinde gözü önünde babasını tutuklamış haksız yere bu sebeple kin beslemiş gördüğü polislere ateş açmak için kinli birisi olabilir bu da DM kapmasında işlem görüyor.
işte o son dediğin pek öyle olmuyor, ben de giderim babası taciz ettiği için erkeklere düşman bi kadın rolü yaparım nerede erkek karakter görürsem tararım o zaman. ayrıca eğer polissen ve biri sana ateş açmışsa diğer polislerin gelmesi bir saati falan bulmaz, 1 dakika içinde en az bir birim orada olur zaten. polislerin güçlü olması konusundaysa bunun neresine isyan ediyorsunuz anlamıyorum, madem gerçekçilik o bu diye polislerin gücüne isyan ediyorsunuz siz de gerçekçi rol yapın madem -bu durumda bile polislerin 100 kat güçlü olması gerçek dışı değil- illegaller de öyle elini kolunu sallayarak dolaşacağına defolup gitsin sokağından çıkamasın korkudan.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #66 : 02 Ocak 2021, 19:17:21 »
Şimdi birisi çıkıp şey diyecek "yaw kardeşim pd de sadece çavuslar alıyor" dostum biz alabiliyor muyuz?
elinde ordu yapımı sniper varsa getir yarın alıyorum o zaman, saçma sapan yorumlar yapacağına o silaha nasıl ulaşacağına dair mantıklı bir şey anlat.

Çevrimdışı dipsydoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 14:49
Toplam oynama: 20 gün, 5 saat
Son giriş: 03 Şubat 2024, 16:03
Toplam oynama: 356 gün, 22 saat
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:17
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
« Yanıtla #67 : 02 Ocak 2021, 19:41:44 »
DM'den sicil yiyenlere M4 verilmeli bence sürelerin azaltılmasıyla olmaz bu iş, işlerini M4'le daha kolay yaparlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #68 : 02 Ocak 2021, 19:57:31 »
DM'den sicil yiyenlere M4 verilmeli bence sürelerin azaltılmasıyla olmaz bu iş, işlerini M4'le daha kolay yaparlar.
ne alakası var kanka? niye deagle yada ak47 ile dm atılmıyor mu? DM atıcak adam zaten her silahla atar olay bu değil dm süresinin 240 a düşürülmesi çok daha iyi olurdu

Çevrimdışı Leshrac

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Haziran 2024, 20:30
Toplam oynama: 335 gün, 23 saat
Son giriş: 29 Nisan 2023, 21:35
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 19 Şubat 2024, 21:38
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #69 : 02 Ocak 2021, 20:05:39 »
 :fire: :fire:
illegal rol yapmak çatışmak değildir, bunu aklınızdan çıkarmazsanız daha çok jail yersiniz