Bir çok insan gidip polise sıkıyor ve polis olan şahısta foruma girip şikayet oluşturuyor. Açıkçası bu mantıklı bir durum değil, çünkü mesela şöyle düşünelim gerçek hayatta birisi terör estiricek mesela gidip polise sıkıyor mu sıkıyor evet doğru. Biz bundan ceza alıyoruz çok mantıksız. En azından politikalarda değişme olsa il-legale de sıkma hakkı tanınsa çok daha iyi olur.
Müebbet aranması olan polise sıkabilse çok daha iyi olur hem elini kolunu sallayıp yakalanmamış olur.
Bir diğer düşüncem ise eskiden `DM` sebebiyle 240 dakika ceza alıyorduk fakat şimdi 1000`e çıktı açıkçası gidip bir insanın polise sıkıp 1000 dakika yemesi çok mantıksız. Hatta bu olayın `DM` kapsamında düşünülmesi hemde daha çok mantıksız. Bu olayın değişmeyeceğini biliyorum fakat en azından `DM` kapsamına girecek ihlaller eski hale dönsün yine 240 dakika olsun.Her an kayıt almak gerekiyor, polis sadece yaralandığının fotoğrafını dahi atsa 1000 dakika jail alıyoruz.Fakat biz açtığımızda aynı şekilde karşılanmıyor. En azından 240 dakika olarak değerlendirilse insanlar yine kabul edebilir yani 1000 dakika caydırıcı şekilde fazla.En azından bir oyuncu gidip polise sıktığında ve şikayet açılıp 1000 dakika yerse hayatından 16 saat bir kaybı, 16 saat az değil çok fazla açıkçası il-legal`e de hak tanınmasını talep ediyorum ve `DM` kapsamında olan tüm cezaların en az 240 dakikadan başlamasını talep ediyorum.
Bir ek düşüncem ise DM iki alt dala ayrılıp Hard DM gibi iki dal olarak ayrılabilir Normal DM kısmında biraz daha suçsuz görülen, Hard dm kısmında dümdüz olarak karşısına çıkıp selam diyip ateş açan kişi gibi olabilir.