polisle veya herhangi bir devlet kurumuyla düşmanlık yapamazsın, yolda giderken onu takip edip öldürmeye çalışamazsın. yaparsan da devlet tarafından böcek gibi ezilirsin. şimdi al bu gerçeği ve polise sıkmak yerine kendine hood belirleyip orada rol yapmaya başla.
Haklısın zaten sivil hayatını takip edemiyoruz demek istediğim bu. Ayrıca senin ki çok saçma ben hood onayı alayim kimse sorgulamadan tarayıp biçiyim en iyisi değil mi? Cezada almam imkansız olur.
zaten öyle olacak, gidip dışarıda herkesin göreceği yerlerde illegal aktivite yaparsan saniyesinde tepene binerler.
dostum zaten buradaki durum dm jailinin çok olması değil, tabii ki bir oyuncu sen aracında hiç bir şey yapmadan duruyorken gelip "sa" yazıp seni yaralıyorsa 10000 dakika jail yatsın bu o durum değil, konu her şeyin DM kapsamında işlem görüyor olması yok polis sana siren yakmadan ateş açamazsın, aranman var kaçmak zorundasın gibi ilginç sözler aranması olan birisi ekibi ile zaten sunucuya/polislere savaş açabilmeli. ayrıca burası gerçek dünya değil burada bir polise sıktığın zaman 1 dakika içerisinde tüm polisler oraya yöneliyor gerçek dünya böyle mi? Sen gerçek hayatta bir polissen ve birisi sana ateş açmışsa diğer birimlerin gelmesi en temiz bir saati bulur ayrıca pd lerin sistemleride oldukça güçlü, MDC üzerinden her şeyi görebiliyorsun, maskeli birisi mi ateş açtı, plakasını takibe alıyorsun, tabi ki illegal bir karakter olarak polise can sıkıntısı yerine değil de diyelim ki elimde bir M4 var ateş açabilmem gerekiyor, sonuç olarak polis zaten 80-105 kişi sniperlara sahipler her şeyleri var tüm güçlere sahipler, illegal karakterin bir polise ateş açması için çokta bir sebebe gerek olduğunu düşünmüyorum, illegal bir karakter ne bileyim işte küçüklüğünde polisler onu evinde gözü önünde babasını tutuklamış haksız yere bu sebeple kin beslemiş gördüğü polislere ateş açmak için kinli birisi olabilir bu da DM kapmasında işlem görüyor.
işte o son dediğin pek öyle olmuyor, ben de giderim babası taciz ettiği için erkeklere düşman bi kadın rolü yaparım nerede erkek karakter görürsem tararım o zaman. ayrıca eğer polissen ve biri sana ateş açmışsa diğer polislerin gelmesi bir saati falan bulmaz, 1 dakika içinde
en az bir birim orada olur zaten. polislerin güçlü olması konusundaysa bunun neresine isyan ediyorsunuz anlamıyorum, madem gerçekçilik o bu diye polislerin gücüne isyan ediyorsunuz siz de gerçekçi rol yapın madem -bu durumda bile polislerin 100 kat güçlü olması gerçek dışı değil- illegaller de öyle elini kolunu sallayarak dolaşacağına defolup gitsin sokağından çıkamasın korkudan.