Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] KE$ - Svarog Night Club

Başlatan Törtivan, 02 Ocak 2021, 00:31:46
Okunma sayısı 540 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Törtivan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
[EKLENEBİLİR] KE$ - Svarog Night Club
« : 02 Ocak 2021, 00:31:46 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada 7 gün, 40 saat ve üzeri aktifim. Aktif olduğum süreçte yaklaşık 25 saat kadar işyerime ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1567.95, -1897.10, 13.56, 179.83)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Svarog Night Club)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Club)

2.05:İş yeri interioru: (Beryozka)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Ludmila Zaytseva, 11.01.1996 Rusya doğumlu, annesinin mesleği olan bar, gece kulübü ve işyeri işletmeleri müdürlüğü konusunda iyi okullarda ve üniversitelerde eğitim görmüş, eğitim hayatı boyunca okuduğu işletme bölümünde başarı sıralamasında ilk sırayı kazanmış, eğitmenleri tarafından her zaman yüksek lisans yapması söylenmiş ama Ludmila bir an önce işlerinin başına geçmek istediği için iş hayatına mezun olduktan hemen sonra atılmıştır. Çalıştığı şirketlerde, barlarda, kulüplerde ve benzer işletmelerde övgüler ve başarılar kazanmış bir iş kadınıdır. Kulüp ve barlarında bulunan çalışanlarını titizlikle seçmesi, müşterileri son derece memnun etmesi, eğitim ve iş hayatında yaşadığı büyük zorluklara karşı dik bir şekilde ayakta durması ve çalışanlarına ve müşterilerine kendini her zaman sevdirmesi ile tanınmıştır. Kendisi para kazanmaktan çok yeni dostlar kazanmayı sever. Daha önce müdürlüğünü yaptığı Dark Wolves bardaki işini Rusya'da yaşayan babasının başına gelen talihsiz olay sebebiyle bırakmıştır. Yakın bir süre önce Rusya'dan şehire dönen Ludmila bir gece kulübü açıp işnini başına geçmeyi düşünmektedir. Ludmila küçüklüğünden itibaren Los Santos halkının tamamının övgüyle bahsedeceği bir gece kulübünün sahibi olmak istediğini belirtmiştir. Kulübünde büyük dostluklar, aileler kurmayı, Santos'a güzel içkiler tattırmayı ve şehrin en iyi gece kulübü olmayı amaçlamaktadır ve bunu başarmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söylemektedir. Rusya'ya gittiği süreçte geri kaldığı işinin devamını getirmek istemekte ve bu işi telafi etmek için bankasında büyük miktar bir para tuttuğu bilinmektedir.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) ([OOC] Oyunda bulunan aktif kulüp ve barların bir kısmının kapatılması sonucunda sunucuda bulunan rol ortamının tekrardan aktifliğini sağlamak amacıyla bu işyerini açma kararı aldım. Planım ise Gerek il-legal, gerek ise legal rollerin yapılması, rol çeşitliliğinin artması, oyunculara güzel, zevkli ve kayda değer oyun zevki yaşatılması, sunucuda bulunan oyuncuların zevkli bir ortamda rol yapması, gerek IC gerek OOC güzel dostlukların ve ilişkilerin kurulması amacını ve sunucunun rollerin güzellik düzeyini artırmayı da kendime amaç edindim. Bütün bu amaç, düşünce ve kararların bana verdiği hissiyat ve özgüven ile bu gece kulübünü açmayı düşündüm. Gerek ailelerin gelip burada dostluk ve düşmanlık kurma rolleri, gerek kişilerin arkadaşlık bağı veya birbiriyle düşmanlık kurma rolleri gerek ise müşteriler ve çalışanların bu işyeri içerisinde rol yapmaları bana ve işyeri içerisinde rol yapan kişilere zevk verecektir ve sunucuda bulunan rol seviyesini artıracaktır. Kulübün sunucuda bulunan çoğu kişiye rolsel ve zevksel olarak katkı sağlayacağına inanıyorum. Kulübün Rina Roleplay oyuncularına her türlü rol imkanı sağlayacağı ve zevk vereceği aktifliğm, rolsel bilgim ve çalışanlarımın aktifliği, rolsel bilgisi ve deneyimimizden dolayı garantidir. Oyuncular ve birlikler amaç dışına çıkmayan bütün rolleri yapabilir ve bir şekilde eğlenebilirler. Kulübün çalışan politikası ve iş dağılımı aşağıdaki gibidir:
Oчиститель (Ochistitel):Temizlikçi anlamına gelmektedir.Bu kişiler genelde işe muhtaç insanlardır.
Бармен/барменша (Barmen/Barmensha):Barmen ve barista anlamına gelmektedir.Genellikle bu kişiler Rus kökenlidir ve özel kokteyl
hazırlamak,hafif atıştırmalıklar konusunda ustadır.Bu grup çalışanlarından koktely,içki ve hafif atıştırmalıkları hazırlamada amatör olanlar garsonluk görevini yaparlar.
Защита (Zashchita):Güvenlik anlamına gelir. Kulübün güvenliğinden sorumlu kişidir.
Начальник Oхраны (Nachal'nik Okhrany): Kulübün asayişinden ve güvenliğinden sorumludur.Zashchita yani güvenlikleri yönetir.
Диджей (Didzhey/DJ):Müziğe düşkün ve müziğe hayatını adamış kişilerdir.
Mенеджер бара (Menedzher Bara):Kulüp müdürü anlamına gelir.Bu kişi kulübü yöneten ve işletme eğitimi almış,idare işlerde usta olan kimsedir.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Gerek il-legal, gerek ise legal bir gece kulübü olacağı için eğlenmek isteyen, dost ve düşmanlık besleyecek, il-legal veya legal roller yapmayı düşünen tüm oyunculara rol imkanı sunacaktır. Bunlar sohbet etme, ticaret yapma, dostluk veya düşmanlık başlatma gibi roller olabilir dahilinde bir çok rol gelişimine göre roller sağlayabilir. Sivillerin dışında kulübe gelecek birlikler için illegale girme fırsatı sunulur veya kulübü sıcak bakmayan, hakaret edebilecek sivil oyuncu rollere de giren oyuncular olacaktır. Kulübün hem bir kulüp olarak kullanılmasından dolayı sivillere, birlik üyelerine ve officerlara, çeşitli rol fırsatı sunacağımızdan eminim. Kulübe gelip illegal ve legal bir çok rol yapmaya elverişli bir ortam olacağı kesindir.))

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Bölge oyunda bulunan diğer barlara ve kulüplere göre biraz daha pasif durumda olduğu için özellikle bu bölgeyi seçme kararı aldım. Kişilerin gelmesi, kulübün açılmasıyla beraber bölgenin popilasyonu ve aktifliği artacağı şüphesizdir. Günün her saatinde kulüp için reklam vererek bölgeyi aktif rol dönen bir hale getireceğime eminim. Ayrıca yakın bölgelerde bulunan birliklerin, eğlenmek isteyen oyuncuların kulübün açıldığı bölgeye uğramasını ve rollerin dönmesini düşünüyorum. IC ve OOC dostlarımın ve bulunduğum birliğin sayısına baktığımda da bu bölgenin günün her saati aktiflik olarak iyi olacağına ve rollerin devam edeceğine inanıyorum. İnancımın hakkını da vereceğimden eminim.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "KE$"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: KE$ - Svarog Night Club
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2021, 17:59:10 »
Lokasyon uygun değil, lokasyon değiştirin lütfen.

Çevrimdışı Törtivan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2021, 20:54:08 »
Lokasyon uygun değil, lokasyon değiştirin lütfen.
@Turkz işyeri lokasyonu, ekran görüntülerü güncellendi. Tanıtımın geçerliliğini korumasını talep ediyorum.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2021, 20:29:44 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı Törtivan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2021, 14:10:32 »