Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helper

Başlatan leaderesso, 01 Ocak 2021, 17:42:52
Okunma sayısı 1670 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı leaderesso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Mart 2022, 13:10
Toplam oynama: 139 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Helper
« : 01 Ocak 2021, 17:42:52 »
Helper alımlarının daha çok sık açılması veya belirli süreler içerisinde açılması (yakın tarihler) ne zaman destek atsam bakan kimse olmuyor. Zaten helper/admin kadrosunun %70'i SD/PD/FD gibi kolluk kuvvetleri olduğu için pek fazla ilgilenemiyorlar. Kısaca özetlenirse Helper alımlarının 2 ayda bir açılması veya helper kadrosu azaldığında açılması daha iyi olabilir çünkü bir çok kişi helper beklemekten sıkılmış gibi duruyor.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Helper
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2021, 17:47:47 »
Zaten helper kadrosu azalınca açıyorlar. Demek ki sen attığın saatlerde ne hikmetse hiç helper müsait değilmiş. Şansına küs.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2021, 19:00:07 »
ADAM SİZE SALLAMAMIŞ ADAM SORUNDAN BAHSETMİŞ HERKES HELPER OLMAK İSTEYEBİLİR Kİ HAKKI SİCİLİ TEMİZSE VEYA ÇOK ÖNEMLİ BİR SİCİLİ YOKSA ALINIR TEST EDİLİR GÖREVİNDE BAŞARILI OLURSA TERFİİ ALIR BAŞARISIZSA ATILIR NEYİN HESABI BU :D ?

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2021, 19:00:54 »
Son günlerde talep sayıları çok fazla bu hafta veya diğer hafta alımlar açılır zaten.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 01 Ocak 2021, 19:06:36 »
şu helperler robot değil muhabbeti cidden sıktı, kimsenin helperler robottur dediği veya bunu ima ettiği yok ortada. aynı şekilde kimse sizden 1 dakika içinde yardım da beklemiyor. buga giren veya bir konuda yardıma ihtiyacı olan herhangi bir kişinin çok geç ya da çok erken saatler harici, yani normal saatler içerisindeyken beklemesi gereken süre en fazla 5 ya da 10 dakika olmalı. herkes işine geldiği gibi davranıyor, bir üst kıdeme ulaşmak için yeterli talep sayısını dolduruyor bir günde, diğer günlerde biri yardım isterse de "rol yapıyoruz" diyerek geçiyor. helper olacaksanız bazı şeylerin sorumluluğunu alın artık. kimse siz afk attınız diye 1 saate yakın bugda beklemek zorunda değil, tıpkı sizin helper olmak zorunda olmadığınız gibi...
bu sözlerim haftanın bir günü tüm odağıyla talep bakıp kalan 6 gün sabah akşam afk atanları kapsamakta, üstüne alınması gereken alınır zaten.

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 01 Ocak 2021, 19:27:04 »
Her helper bir insandır. Her helper rol yapar, her helper robot değildir, her helper saniyede talebe yetişemez. Şu anda yeteri kadar helper var, desteklemiyorum.

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 01 Ocak 2021, 20:13:06 »
şu helperler robot değil muhabbeti cidden sıktı, kimsenin helperler robottur dediği veya bunu ima ettiği yok ortada. aynı şekilde kimse sizden 1 dakika içinde yardım da beklemiyor. buga giren veya bir konuda yardıma ihtiyacı olan herhangi bir kişinin çok geç ya da çok erken saatler harici, yani normal saatler içerisindeyken beklemesi gereken süre en fazla 5 ya da 10 dakika olmalı. herkes işine geldiği gibi davranıyor, bir üst kıdeme ulaşmak için yeterli talep sayısını dolduruyor bir günde, diğer günlerde biri yardım isterse de "rol yapıyoruz" diyerek geçiyor. helper olacaksanız bazı şeylerin sorumluluğunu alın artık. kimse siz afk attınız diye 1 saate yakın bugda beklemek zorunda değil, tıpkı sizin helper olmak zorunda olmadığınız gibi...
bu sözlerim haftanın bir günü tüm odağıyla talep bakıp kalan 6 gün sabah akşam afk atanları kapsamakta, üstüne alınması gereken alınır zaten.
helper 1 iken gece 3-4 civarı talep kasan helperlar şuan taleplere o kadar yoğun bile bakmıyorlar :d çok haklısın

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 01 Ocak 2021, 21:18:07 »

Ocak ayı için söylendi

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2021, 21:21:11 »
AR:GE gayet mantıklı geldi bana. Çünkü Helper olan insanların sorumluluklarına öncelik vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Yani %50 rol yapmak, %50 talep kasmak yerine %40 rol yapıp, %60 talep bakarlarsa bu sorun çözülür. Bu hep bir sunucu sorunsalıydı ve artık ciddi bir çözüm getirilmesi gerekiyor. Mağdur oluyoruz.

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:34
Toplam oynama: 129 gün, 23 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:39
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 17 Eylül 2022, 17:10
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2021, 05:06:31 »
AR:GE gayet mantıklı geldi bana. Çünkü Helper olan insanların sorumluluklarına öncelik vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Yani %50 rol yapmak, %50 talep kasmak yerine %40 rol yapıp, %60 talep bakarlarsa bu sorun çözülür. Bu hep bir sunucu sorunsalıydı ve artık ciddi bir çözüm getirilmesi gerekiyor. Mağdur oluyoruz.