Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Clark McWood - Bar/Kulüp Başvurusu.

Başlatan Onite, 10 Temmuz 2018, 22:50:58
Okunma sayısı 398 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 18 Ocak 2022, 01:29
Toplam oynama: 199 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Clark McWood - Bar/Kulüp Başvurusu.
« : 10 Temmuz 2018, 22:50:58 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Diego Dagwood - Clark McWood)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(13)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(The Crew adlı birlikteyim, onaylı bir birlik değiliz, arkadaşlarım ile takılmak için kurduğum bir birlik. Hayır, işyeri bana ait olucak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Hergün, yaklaşık en az 3 saat aktif oluyorum.)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır, girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:(The Crew Club)

2.03:İşyeri tipi:(Bar/Kulüp veya Pub tarzında.)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Clark McWood, 1992, Miami doğumlu ve Rus asıllı İngilizdir. Amerika'nın Miami eyaletinde doğan Clark, eğitimini üniversite'de Pilotaj bölümünde tamamlamış fakat işini sevmediğinden dolayı işinden istifa etmiştir. Şuanki gelirini ise yaptığı ev-araba vb. ticaretler ile sağlamaktadır. Ücretide bu ticaretler sayesinde karşılayak.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (OOC olarak 4-5 kişilik bir arkadaş grubum var. Ben bu arkadaş grubum ile /birlikkur komutu halka açıldığından dolayı; birliğimiz,beraberliğimizin bozulmaması amacı ile kendimizce birlik açtık. Sistemsel onay ve hood almak için değil, birliğimizin,beraberliğimizin sağlanması için bir birlik açtık. Bu grup ile barımızı yönetmeyi, kendi aramızda roller yapmayı, onun haricinde ise Santos'ta yeni bir eğlence alanı yaratmak istedik. IC olarak ise yine çevremin geniş olduğunu düşünerek ben bu barı açma planına vardım. Geniş çevre kitlem ile barımın Santos'ta ünlüneceğini, iyi iş yapacağını ve güzel roller döndürecek bir mekan olacağını düşünmekteyim. Arkadaş grubum ile kurduğum birlik sadece bize özel değildir, barda çalışmak isteyen userlerimiz IC olarak gelir ise, onlarıda aramıza almaktan gurur duyacağız. Ve böylece IC rolleri güzelleştirmeye çalışacağız.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(İşyerimi Pizza Stack yani aktif rol ortamından biraz daha öteye taşımak istedim. Böylece, belki de aktif rol ortamını az da olsa değiştirme çabasına girdim. Geniş çevre kitlem ile sunucudaki bar rollerinde güzel ve iyi bir ilerleme kaydedeceğimi düşünsemekteyim.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Birçok insanın yeni bir eğlence yerine ihtiyacı vardı. Ben bu eğlence ihtiyacını gidermek için bu işe giriştim. Yani şehirin yeni eğlence ve parti alanı olmaya adayız.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Clark McWood - Bar/Kulüp Başvurusu.
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2018, 18:45:34 »
Eklendi.