Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

San Fierro

Başlatan V, 10 Temmuz 2018, 16:32:38
Okunma sayısı 932 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı V

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
San Fierro
« : 10 Temmuz 2018, 16:32:38 »
250 kişiyi geçen bir RP server olarak, bence San Fierro'ya geçme zamanı geldi. Daha profesyonel, daha geniş ve daha modern. Kendini çete sayan kişiler apartman açtırarak veya açılmış olanların, içindeki tüm daireleri alarak orayı birlik apartmanı haline getirebilirler. Bunun yerine daha ciddi şekilde hırsız/gasp çetesi olmak yerine profesyonel modern gangster veya mafya kategorisine yönelmeyi tercih edebilirler.
Legal oyuncular için ise; bir sürü bina ve küçük işletmeler olduğu için, özellikle her şeyin ayrı bir yeri olması gibi bir güzellik (örneğin; küçük dükkanlar belli bölgelerde daha fazla ve sıralı şekilde gibi...) gerçekten işe yarar bir güzelliktir. "Cafe açtım ama gelen yok.." sorununu ortadan kaldıracağına inanıyorum.
Şimdi legal-illegal dememe bakmayın, ikisi için de eşit rol imkanı ve harita büyüklüğünün sağlanabileceği bir şehir. Yanlış bilmiyorsam yabancı serverlar genelde orayı tercih ediyorlar (tam emin değilim). Yollarının genişliği, binaların çok olması, resmi mekanların daha düzgün olması gibi güzel sebepler. İllegal tercih eden kişiler "Biz orada yapamayız." demesinler, gayet de güzel olur ve hem legal hem de illegal roller daha kaliteli hale gelir.
| Peki Nasıl Olacak? |

Bu taşınma olayından önce; örnek vermek gerekirse 50.000 $ fiyata aldığı evi /ev komutundan satacakken, karşısına eskisi gibi yarı fiyatına satış imkanı gelmeyecek. Kaça aldıysa o fiyata satabilecek. Bu adminlerin belirlediği taşınma süresi boyunca olabilecek bir işlem olacak. Elbette kolay olmayacak, yönetim ekibini yoracak bir proje olacak ama bence değer. Çok da güzel olur. Bunu isteyen çok kişi var, gördüm.

San Fierro - Hükümet Binası

San Fierro - Geniş Yol / Harita Avantajı

San Fierro - İş / İş Yeri İmkanı / Harita Avantajı

San Fierro...

Çevrimdışı Akamai

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Eylül 2022, 21:49
Toplam oynama: 130 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Aaron Senor Lv.23
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Eylül 2022, 19:19
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: SAN FIERRO
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2018, 16:35:39 »
Los Santostan bende sıkıldım artık nereye gidersen git kasma sorunu bitmiyor. Destekliyorum hem Idlewood dağılmış olur.

Çevrimdışı M Hamza AKKAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 09 Ekim 2018, 17:49
Toplam oynama: 24 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2018, 16:37:16 »
Hırsız-Polis sunucularından gelenlerde bu şehirden bıktı. San Fierro olmamalı bence.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2018, 16:39:30 »
Dostum buralar çok modern doğru dürüst Ghetto kültürüne uygun evler yok yani çoğu evler üst düzey kalitede ve şimdi geçtik diyelim Santos'taki tüm birlikleri evleri aracları yeni taşıma mekanını tektek ayarlamak lazım buda biraz zor.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2018, 16:39:50 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2018, 16:50:20 »
Düşüncen güzel, San Fierro ortamı biraz daha geniş ve gerek çete gerek mafya ortamında olacak roller için bayaaaa bir olanak sağlayan ortam. (Tek illegal değil, onunla beraber legal ortamları da fazla)
Fakat bu yapılacak olan şey baştan bir sunucuyu kodlamak, daha doğrusu baştan bir sunucuyu yaratmak olur. Açıkçası şu hali gayet hoş, bu yüzden üzgünüm ama desteklemiyorum.

Çevrimdışı goatyakanigel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:44
Toplam oynama: 10 gün, 0 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:36
Toplam oynama: 53 gün, 20 saat
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2018, 17:02:25 »
Destekliyorum İdlewood ve Los santostan sıkıldım.

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2018, 17:06:42 »
6 7 yıldır hırsız polis oynayan biri olarak San fierro'dan bıktığımı ve oraya artık adım basmayacağımı belirtmek isterim.
Düşünceler güzel fakat San Fierro gibi bi şehirde rol ortamının çok olmayacağını düşünüyorum Los Santos daha büyük ve daha geniş bunu esc >> harita  kısmından bakabilirsin sunucudaki tek sıkıntı şuan odak noktasının Idlewood olması oda yakında değişecektir.
San Fierroya geçsek bile sunucunun /smoke 2 cileri kendine yine bir yeri mesken tutup orada öylece yaşayacaklardır.
Yani San Fierro'ya geçsek bile herkes tek bir ortamda olur burada ki gibi.
Şunu da ekleyeyim

Los Santos da istemediğiniz kadar mafya ve legal işyeri var siz bulamıyorsunuz.

Çevrimdışı goatyakanigel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:44
Toplam oynama: 10 gün, 0 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:36
Toplam oynama: 53 gün, 20 saat
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2018, 17:08:01 »
Dostum buralar çok modern doğru dürüst Ghetto kültürüne uygun evler yok yani çoğu evler üst düzey kalitede ve şimdi geçtik diyelim Santos'taki tüm birlikleri evleri aracları yeni taşıma mekanını tektek ayarlamak lazım buda biraz zor.
Taşınma sürecinde haklısın çok sıkıntı yaratabilir ama direk bir bakım geldi hop direk SF deyiz olmaz bence bu 1 2 aylık bir süreç olur ilk önce SF deki evler açılır ve evleri aldığımız fiyata satma gelir bunla beraber arabalarıda taşırız SF dükkan başvurular ve ev başvuruları açılır insanlar yavaş'ça oraya gider 3 ay içinde SF ana harita olur

Çevrimdışı V

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: San Fierro
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2018, 10:35:35 »