Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

5000 iq olan masör rolü hakkında istek.

Başlatan #36, 28 Aralık 2020, 12:20:31
Okunma sayısı 2098 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M4D4F4K4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Haziran 2022, 14:57
Toplam oynama: 56 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 5000 iq olan masör rolü hakkında istek.
« Yanıtla #30 : 30 Aralık 2020, 16:17:40 »
Masör rollerinde herhangi bir sıkıntı yok fakat "grup girerseniz" gibi bir söz olamaz. Bunu gördüyseniz, bunu kabul eden yetkililer ya yanlışlıkla onaylamıştır ya da bilmiyordur.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #31 : 30 Aralık 2020, 16:27:44 »
Saçma. Masör rolleri E-RP'den ibaret değil, o sunucunun oyuncu kitlesinden kaynaklı bir şey, bir eli başka yerde oynuyorlarsa tabii E-RP olarak anlaşılır. Lisanslı masörler diye bir şey var. Gayette reklamları var internette. Neden engellesin? İki elinizle şu oyunu oynayın.

Çevrimdışı #36

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:31
Toplam oynama: 159 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2024, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #32 : 30 Aralık 2020, 16:29:16 »
Saçma. Masör rolleri E-RP'den ibaret değil, o sunucunun oyuncu kitlesinden kaynaklı bir şey, bir eli başka yerde oynuyorlarsa tabii E-RP olarak anlaşılır. Lisanslı masörler diye bir şey var. Gayette reklamları var internette. Neden engellesin? İki elinizle şu oyunu oynayın.
Masör rolü yapıyorsun galiba.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #33 : 30 Aralık 2020, 16:37:37 »
İki farklı sunucuda da aktif rol yapıyorum, onlarda da masör rolü yaptığım oldu ve dediğim gibi rollerimin hiçbiri E-RP'ye kaymadı. İki eliyle oyunu oynayan insanlarda problem olmuyor, birde düşünürken beyin kullandığı sürece. Rina konusuna gelirsek, Rina'da hiç masör rolü yapmadım yapmam da, oynadığım diğer sunucularda denk gelirsen ben(Ben yapmayı bıraktım.) yada başka masörlerin nasıl rol yaptığını görürsün. OOC zevk alarak bir elimiz başka yerde rol yapmıyoruz. İki elimizi kullanarak rol yapıyoruz ve beynimizle düşünüyoruz. İnternette de lisanslı masörleri araştırırsan bir çok reklam görebilirsin, devlet tarafından yasaklanmaz bunlar. Çünkü masör dediğiniz şey E-RP demek değil.

Çevrimdışı Sky.dll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 08 Ekim 2024, 23:44
Toplam oynama: 68 gün, 16 saat
Köken: Japon
Son giriş: 16 Eylül 2023, 14:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #34 : 31 Aralık 2020, 00:26:47 »
Biz zamanında Koalayla radyodan aldığımız masör reklamına göre birini aradık. Aradığımızda fiyatı bir masaja göre çok uçuk söylüyordu karşısı. Sonra telefonda konuştuğumuz kişinin erkek olduğunu fark edip senin "Senin sesin neden erkek gibi" dedik ve "Erkeğim dedi" Daha sonra da kadın pazarladığını, pezevenk rolü yaptığını öğrendik. Radyoda geçenle dışarıda olan tutmuyor.

Bu tür manzaralara karşı olduğum için destekliyorum.
erkek olduğunu nerden anladınız ab
arayan kişinin adının yanında erkekse [E] kızsa [K] yazıyor

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #35 : 31 Aralık 2020, 06:07:24 »
Desteklemekteyim.

Çevrimdışı Spect

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Benja Heda Lv.16
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ocak 2021, 16:54
Toplam oynama: 43 gün, 21 saat
« Yanıtla #36 : 31 Aralık 2020, 06:18:31 »
Ben sana adminin onayladığı reklamı söyleyeyim taze patatesler yosemitemin arkasını doldurdum arayın.. Ve bu adam patates satma rolü de yapabilir (toz satma rolü de) (Bu arada o adamı arayıp rolde buluştum ve toz aldım misal) Yanii reklamı reklamsal olarak düşün gerçek hayatta masaj salonu reklamı afişi gorebiliyorsun..
Ayrıca grup veya mutlu bir uyku veya sizin için herşeyi yaparım gibi masör reklamı reddediliyor. Kazara onaylayan helper  arkadaş zaten tenzil uyarı veya ihraç gibi durumlara tabii tutulunabiliyor. Şikayet sonucunda veya canlı işlem sırasında.. Bu tarz olaylar da ihlal yapan yetkili kişi sorumluluğunu kendine biliyor.
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı #36

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:31
Toplam oynama: 159 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2024, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #37 : 31 Aralık 2020, 10:24:09 »
İki farklı sunucuda da aktif rol yapıyorum, onlarda da masör rolü yaptığım oldu ve dediğim gibi rollerimin hiçbiri E-RP'ye kaymadı. İki eliyle oyunu oynayan insanlarda problem olmuyor, birde düşünürken beyin kullandığı sürece. Rina konusuna gelirsek, Rina'da hiç masör rolü yapmadım yapmam da, oynadığım diğer sunucularda denk gelirsen ben(Ben yapmayı bıraktım.) yada başka masörlerin nasıl rol yaptığını görürsün. OOC zevk alarak bir elimiz başka yerde rol yapmıyoruz. İki elimizi kullanarak rol yapıyoruz ve beynimizle düşünüyoruz. İnternette de lisanslı masörleri araştırırsan bir çok reklam görebilirsin, devlet tarafından yasaklanmaz bunlar. Çünkü masör dediğiniz şey E-RP demek değil.

Rinada masör demek E-RP demek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Eylül 2021, 17:46
Toplam oynama: 59 gün, 12 saat
« Yanıtla #38 : 31 Aralık 2020, 11:33:33 »
Kardeşim senin karakterinin yaşadığı yer Amerika adam sokaktan geçene veriyor neyin derdi bu?