Bugüne kadar AR-GE'lere hep sunucunun gelişimi gözüyle baktım hiçbir zaman eski kafalı olmadım fakat bu konuda en çok tilt olan biri varsa sunucuda o da benimdir.
Maalesef ki artık zırhsız Yosemite'me gelip drift atmaya çalışan ama atamayan gerizekalı Elegylerden, köşeden gaz vererek kontrolsüz çıkıp şeridime atlayıp tamponumun içinden geçen Infernuslardan, kendini bir b*k sanan ve gaza dibine kadar köklenip geçiş hakkımın olduğu yerde direkt çıkıp aracımı parçalayan Sultanlardan bıktım.
Bana kalsa tüm araçların hız limitini 60 yaparım.
Hız mı istiyorsun? Çık git şehir dışında ki otoyollarda bas.
Şehir içinde basma.
Hız felakettir.
Kendini bir şey sanıp drift atmaya çalışan sen, atamıyorsun zorlama.
Atıyorsan da edebinle at. Çevre kontrolünü yap, kendi şeridine geçerek drift at ONA DA LAFIM YOK.
VE SEN!
KEŞKE BİR ARACA, YAYAYA ÇARPTIĞINIZDA HASARA GÖRE 100 BİN, 200 BİN CEZA YESENİZ, KASTEN ÖLDÜRMEDEN DOLAYI HAPİSE GİRSENİZ DE AKLINIZ BAŞINIZA GELSE.
Sevgili arkadaşlar,
Biz size 260 bin dolar verip aldığınız Infernuslarla, Turismolarla, Bulletlerle, Hotring Racerler ile basmayın demiyoruz.
Basmak istiyorsanız ya piste gidin ya da otobana.
Dakikada onlarca aracın geçtiği noktalardan abartılı hız yaparsanız radarı da takarlar.
Her şey kuralına göre.
Bu arada keşke radar cezaları 1/6 yerine 1/3'e indirilse, hatta direkt 1/1 yapılıp hız cezası da 10 bin dolara çıkartılsa. Paran varsa basarsın.