Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TÜRKİYE SADECE

Başlatan sikskenarucgen, 27 Aralık 2020, 14:14:46
Okunma sayısı 867 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: TÜRKİYE SADECE
« Yanıtla #10 : 27 Aralık 2020, 15:29:17 »
Ben gercekde tesetturluyum mesela Allah razi olsun Erdogan olmasaydi hala okula vb yerlere tesetturle gidemicektik. O yasagi kaldirdi o yuzden Allah ondan razi olsun. Chp ise anca din dersini kaldirmak icin cabalasin. Ataturku kullanarak oy almaya calisiyor. Evet chp Ataturkun partisiydi ama illa onun partisi diye ona oy vermek cok yanlis sonucta suan basinda o yok kilicdaroglu var cidden onun ulkeyi yonetebilcegini dusunen insanlar var :kahkaha: Neyse yaa aslinda bazen diyorum ki keske chp kazansada Turkiyeyi bi batirsa o zaman Tayyibin degeri anlasilacak. Zamaninda chp turkiyenin basindayken benim annem tesetturlu oldugu icin onu universiteye sokturmadilar ama birisi kopegini sokmus o anda hicbisi dememisler.Bu orda annemin ne kadar zoruna gitmis. Yani annemi bi kopekten asagi gormus dinsizlerin tekidir chp zihniyeti. Bu yuzden asla hakkim helal degildir. Erdogandan Allah razi olsun binlerce kez cunku dinimizi yasayabiliyoruz ulkemizde bu yuzden ona minnettarim. :heart: Simdi ne konusmak istiyorsaniz konusun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Nisan 2024, 23:51
Toplam oynama: 113 gün, 22 saat
Birlik: ******IDE
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Nisan 2024, 22:24
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Birlik: ******IDE
« Yanıtla #11 : 27 Aralık 2020, 15:31:11 »
Ne alaka simdi? Suanki cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogandir. Yani bu ayrimciligi yapmaniz cidden sacma. Ataturk yasasaydi bile Tayyip ile dost olurlardi cunku ikisi de zeki. Yani Ataturk ile Erdogani boyle ayrimcilik algisina niye sokuyorsunuz anlamis degilim cidden sacma. Ikisi de ulkeyi iyi yoneten insanlar yani onlarin ustune zaten kimseyi tanimam Allah askina kilicdaroglu mu basa gecicekti? HAHAHAHQHAH Daha konusmayi bilmiyor neyse... Ben hem Ataturku hem de Erdogani seviyorum. Bence sizlerde boyle sacma konular acacaginiza mantikli dusunerek mantikli olgun konular acin. Ayrimciligi birakin.
pf

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jin Akihiro Lv.24
Köken: Japon
Son giriş: 18 Şubat 2024, 00:11
Toplam oynama: 176 gün, 20 saat
Millie Pitts Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 27 Aralık 2020, 15:34:20 »
Ben gercekde tesetturluyum mesela Allah razi olsun Erdogan olmasaydi hala okula vb yerlere tesetturle gidemicektik. O yasagi kaldirdi o yuzden Allah ondan razi olsun. Chp ise anca din dersini kaldirmak icin cabalasin. Ataturku kullanarak oy almaya calisiyor. Evet chp Ataturkun partisiydi ama illa onun partisi diye ona oy vermek cok yanlis sonucta suan basinda o yok kilicdaroglu var cidden onun ulkeyi yonetebilcegini dusunen insanlar var :kahkaha: Neyse yaa aslinda bazen diyorum ki keske chp kazansada Turkiyeyi bi batirsa o zaman Tayyibin degeri anlasilacak. Zamaninda chp turkiyenin basindayken benim annem tesetturlu oldugu icin onu universiteye sokturmadilar ama birisi kopegini sokmus o anda hicbisi dememisler.Bu orda annemin ne kadar zoruna gitmis. Yani annemi bi kopekten asagi gormus dinsizlerin tekidir chp zihniyeti. Bu yuzden asla hakkim helal degildir. Erdogandan Allah razi olsun binlerce kez cunku dinimizi yasayabiliyoruz ulkemizde bu yuzden ona minnettarim. :heart: Simdi ne konusmak istiyorsaniz konusun.
sus lan çingene orospu

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #13 : 27 Aralık 2020, 15:36:06 »

hangi adam konusamiyor? prompterden okuyan mi diğeri mi?
Allahına kurban be.
Bak bunu hiç kimse unutmasın.
-Hattı müdafaa yoktur ...zZz..zZz.. hattı müdafa yoktur...zZz..zZz..Afedersiniz,ha-a..ttı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır.
 Allahına kurban.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 27 Aralık 2020, 15:36:47 »
Ne alaka simdi? Suanki cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogandir. Yani bu ayrimciligi yapmaniz cidden sacma. Ataturk yasasaydi bile Tayyip ile dost olurlardi cunku ikisi de zeki. Yani Ataturk ile Erdogani boyle ayrimcilik algisina niye sokuyorsunuz anlamis degilim cidden sacma. Ikisi de ulkeyi iyi yoneten insanlar yani onlarin ustune zaten kimseyi tanimam Allah askina kilicdaroglu mu basa gecicekti? HAHAHAHQHAH Daha konusmayi bilmiyor neyse... Ben hem Ataturku hem de Erdogani seviyorum. Bence sizlerde boyle sacma konular acacaginiza mantikli dusunerek mantikli olgun konular acin. Ayrimciligi birakin.

sen ikisinide seviyor olabilirsin ama senin sevdiğin adam Atatürk'ü sevmiyor unutturmaya çalışıyor bide dost olurlar falan diyorsun yazık kafana
Biri öğretmeli,çok yazık.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #15 : 27 Aralık 2020, 15:41:37 »
iyide abi cumhurbaşkanı adayı kılıçdaroğlu olmuyor ki seçilen kişi oluyor?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 27 Aralık 2020, 15:47:45 »

Allahına kurban be.
-Hattı müdafaa yoktur ...zZz..zZz.. hattı müdafa yoktur...zZz..zZz..Afedersiniz,ha-a..ttı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır.
 Allahına kurban.
Ciddi degilsin demi? HAHAHAHHAH verdigi ornege bak yaaa cidden saka gibisiniz ablacim. Sonucta oda insan elbette unutupda soyleyemeyecegi bir cumle olacak veya dili sürtecek? Iyi misiniz siz yaaa cidden kafayi adamla bozmussunuz... Bu kadar sacma sapan kiskancliklara gerek yok yani adam kac yildir ulkeyi yonetiyor sukur degerini bilenler cok.Allah basimizdan eksik etmesin insallah yoksa halimiz nolur Allah bilir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 27 Aralık 2020, 15:51:59 »
Kilicdaroglunun cumle yanlislarini felan yazmaya kalksak konu sayfa yazisi yetmez yani... :kahkaha: Valla anlamiyorum neyi bu kadar uzatiyorsunuz adam zaten ulkenin basinda yani kudurmaniza lüzum yokki ablacim cok biliyorsaniz ulkenin basina bi siz gecinde yonetin ulkeyi 0-3 yas beyninizle yani batirin ulkemizi gitsin. Istanbulun basina ekrem gectide ne oldu simdi ona oy verenler yuhluyolar onu biraz gidin de haber izleyin isterseniz istanbulun bi agzina etmedigi kaldi adamin. Cok yazik cok keske biraz deger kiymet bilseniz.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 27 Aralık 2020, 15:53:29 »

Allahına kurban be.
 Allahına kurban.
Ciddi degilsin demi? HAHAHAHHAH verdigi ornege bak yaaa cidden saka gibisiniz ablacim. Sonucta oda insan elbette unutupda soyleyemeyecegi bir cumle olacak veya dili sürtecek? Iyi misiniz siz yaaa cidden kafayi adamla bozmussunuz... Bu kadar sacma sapan kiskancliklara gerek yok yani adam kac yildir ulkeyi yonetiyor sukur degerini bilenler cok.Allah basimizdan eksik etmesin insallah yoksa halimiz nolur Allah bilir.
abla sende eveliyon geveliyon lafı kendine getiriyon.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Izet Carcani Lv.22
Köken: Slav
Son giriş: 01 Şubat 2023, 07:33
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #19 : 27 Aralık 2020, 15:54:20 »
sus lan çingene orospu

OSJDNFOJSDBNFGOJSDBNGOSDJNFAESKLFMÖDPSAKLMFÖĞXZCLÖVĞXCOÖVB*OSRTJWEI0SEUONRFEOAJNRFIWEHBRIWENFKPSDMFGPKSDMGPDFMKHKPODFMNHODFJKNGHKOSDFMFGPSDKMFPKSDMFOJSDNFGOJSDFNGKŞDFMHKŞDGMHŞDGMHŞGKMHKŞDFMŞKFMGMSDF