Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Legal ve İl-Legal birlik hk. ve Adalet hk.

Başlatan Dominic_Hector, 27 Aralık 2020, 00:11:01
Okunma sayısı 3899 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kenshin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Kasım 2021, 19:06
Toplam oynama: 116 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Legal ve İl-Legal birlik hk. ve Adalet hk.
« Yanıtla #50 : 31 Aralık 2020, 13:34:45 »
Polisin dokunulmazlığı ve Tanrı'nın gücüne sahip olması da beni çıldırtıyor. Bu AR-GE'yi Kabul etmezseniz polisler hakkında farklı bir Ar-Ge açacağım.
Adam devlet tabiki senden üstün olcak mantıklı düsün geçekde her hangi bir olusum devlete kafa tutabilirmi?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Eylül 2022, 21:58
Toplam oynama: 64 gün, 13 saat
« Yanıtla #51 : 31 Aralık 2020, 13:36:12 »
Spoiler:
adminleri robottur ve hepsi hera tarafından kodlanmıştır. Hera onları PD SD yönetimi için kodlamıştır, arkadaşa katılıyorum kodlarının sivil için değiştirilmesi gerekiyor.

Çağrı Eyrek, sen ne saçmalıyorsun? Biraz sunucu keşfet göz yumduğunuz şeyleri bir görmeye çalışın. RP anlamı hakkında çok fazla bilgin olduğunu pek düşünmüyorum.

Sivas'lıyım bu arada Merkezde yaşıyorum  :hihi:  :54:
aynen bro ben rp bilmem, politika bilmem. öğretsene bana biraz
Bilmiyor olduğunu neden herkese belirtiyorsun ki 😂

:helal: :hand: :dilcikar: :dft012:
9. PASİFLİK POLİTİKALARI
.
.
.
Birlik: Bakım zamanlarında 3 üye ve 3 üyeden düşük birlikler geri ödeme olmadan silinir.

Çevrimdışı nord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Haziran 2024, 16:07
Toplam oynama: 38 gün, 23 saat
Köken: Rus
Son giriş: 08 Haziran 2024, 15:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #52 : 31 Aralık 2020, 14:26:02 »
Sunucunun yarısından fazlası polis olur, illegal roller dönmez. O yüzden desteklemiyorum.
Aga sunucunun yarısı illegal zenci :cheesy: :cheesy:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #53 : 31 Aralık 2020, 14:39:00 »
İC hapis süreleri kesinlikle düşürülmeli destekkk

Çevrimdışı Negative

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 22:28
Toplam oynama: 210 gün, 20 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 30 Haziran 2024, 20:00
Toplam oynama: 13 gün, 14 saat
Birlik: ***** **OUP
Köken: Arap
Son giriş: 14 Haziran 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #54 : 31 Aralık 2020, 14:47:35 »
Lspd sunucunun kalitesini gçsterir, adminler dışında başkasına emanet etmezler

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #55 : 31 Aralık 2020, 18:30:07 »
illegal rol böyle yapılmaz, normalde silahla etrafta dolaşıp şehrin ortasında birilerine sıkmaya çalışana müebbet atmaları lazım ama malum sizin doruklarda(!) olan bir rol zevkiniz olduğu için bozmak istemeyip salıyorlar sizi. sonra böyle bazı şeyleri kendinize hak görüp polis departmanıyla mücadele edebileceğinizi düşünüyorsunuz, yazık. ayrıca daha rütbelerin adını yarım yamalak bile söyleyemeyen, tek bildiği pdnin ilah olduğu gerçeği(?) olan ve nasıl oluyorsa çok iyi(!) rol yapan arkadaşlarımızın polis departmanını kurup yönetmeye çalıştığını düşününce pek de mantıklı gelmiyor.
sen birliğine rol yapmak yerine meslek kasan adamları sırf kalabalık olalım diye doldurursan o adam gelir senden silah da para da ister, sen de bundan şikayet edemezsin. doğru düzgün kültür ve rol yapmayı öğrenip birlik açtıktan sonra roleplay yapmasını iyi bilen insanları çekmek yerine sırf birlik dolu gözüksün diye, birliği olduğu halde basit bir rol yapmaya bile gelmeyen adamları aldığın için sen suçlusun. gidip burada başka suçlu arama.
Burada ne anlatmaya çalıştığın hakkında birşey anlamadım çok saçma! Bağlantısı olmayan yorum içeriyor sanırım?

Peki sana soruyorum kendi bilge zannediyorsun sanırım. İl-legal birlik nedir? Ne tür kültürler var ve nasıl sergilenmesi gerekiyor bize ilk bunu anlatmaya başla istersen ha'?

Rol yapmasını bilen insanlar hapis alma korkusu var bu yuzden bir birliğe katılmıyor ama legal takılıyor. (Legal görünümlü il-legal.)

Kalabalık olması için çaba sarf ettiğimiz doğru bunu bütün il-legal birlikler yapıyor başka yolu olmadığı için yoksa bu birlik il-legal olmaz. Hatta birlik bile olamaz. Ne demek istediğimi anlamıştırsin umarım...
Dostum bak, önerinin niye saçma olduğunu ilk iletinde kendin anlatmışsın zaten ama "Mantıklı düşünemeyen oyuncu cevapları" adı altında doğru bir şeyle dalga geçmişsin. Hapis sürelerinin düşmesi demek herkesin etrafta silahla dolaşıp korkusuzca takılması demek, bu normal bir şey değil. Sunucunun düzenini bozacak bir olay bu, cidden aşırı saçma. Tamam belki sunucudaki illegal kitlenin %70 kadarlık bir kısmı düzgünce rol yapan kişilerden oluşsa desteklerdim ancak olayın böyle olmadığını hepimiz biliyoruz. Sunucuda illegal dediğinde oyuncuların çoğunun aklına çatışma geliyor, uyuşturucu satışı, silah satışı falan geliyor. Yani yanlış anlaşılmasın, bunlar tabii ki olacak fakat bir illegal tüm hayatını çatışarak geçirmez. Gerektiğinde polisten saklanır, yakalanmamak için elinden geleni yapar. Zaten illegal rol yapanların çoğu polis tarafından tutuklanmayı takmazken bir de eğer ceza süreleri düşerse buradaki zaten doğru düzgün olmayan gerçekçilik tamamen bozulur. İllegal bir kimse için IC sicil çok çok bir önem arz etmiyor ki zaten, AFK bırakıyor geçiyor. Bir de ceza süreleri düşerse adam yakalanır 30 dakika sonra çıkar geri gelir. Ben de bunu soruyorum işte, mantık nerede burada? Veya sırf sana rol yapabilme hakkı tanıdığı için belki arkandan 1 saat update vererek kovalayan polislerin rol zevki ne olacak, sen IC jaile gir hop 30 dakika sonra yine önlerine gel, mantıklı mı böyle bir şey?
Bu cevabından ben Kısacası ne anlıyorum biliyor musun? Low oyuncu tabanlı sunucuda İl-legal rol yapmayın bize ne kardeşim! Rol Play'de illegal rol yapılmaz. Kısacası bu manaya geliyor. Sunucuda çok fazla göz yumdugunuzu düşünüyorum, tamam oyuncular rol bakımından başarısız sen Rol Play'e doğuştan başarılı oynamaya geldin sende çok hatalar yaptın ve kendini geliştirdin.

Şu anda zaten herkes etrafta silahla gezmekte git birine laf at aninda mermiyi bir yerinden yersin. (Küfür yasak anladin sen)

Yanılmıyorsam 1 ya da 2 hafta önce il-legal birliğe katılmayan silahlı kişiler (kontrol ettim hiçbir birliğe katılmamış) polisin önünde arabayı kırdı ve silahlı adamlar arabadan indi, polise silahı gösterdi, birlikte el salladı sonra hızla arabaya bindi ve polisten kaçtı. Trol davranışından adamlara arkadaşım ile birlikte kahkaha attık ve cesur trol hareketini tebrik ettik. Adamların bize cevabı şu; E-e her halde yani  :halay:

Şimdi senden bunu rol play mantığı olarak düşünmeni istiyorum:

Trol yaparak mi hapis almak mı?
yoksa
Düzenli il-legal rol yaparak mi hapis almak?

Hapis süresi çokta olsa oyuncular aynı şekilde devam ediyor bunu değişmesi için çook zaman geçmesi lazim ama hapishane rolleri çok zevkli değil usulüne göre oynamayorlar zaten. Hapis süreleri hem fazla hemde abartılı.

Polisler sürekli arama yapsın oyuncuların üstünü, evlerini ve araçlarını yüzde 90 silahlı.
E madem kendin de kabul ediyorsun illegalin rol kalitesinin yerlerde olduğunu, ne demeye gerçek dışı rolleri ve kural ihlallerini artıracak bir öneri sunuyorsun?

Çevrimdışı Jaxierias

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lalo Jalleen Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Ekim 2023, 21:55
Toplam oynama: 99 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Ekim 2023, 01:12
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #56 : 31 Aralık 2020, 19:00:28 »
Tamamen katılıyorum. :heart:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 31 Aralık 2020, 20:22:40 »
Lspd sunucunun kalitesini gösterir, adminler dışında başkasına emanet etmezler
Bu kesinlikle doğru bütün sunucularda standarttır ama polisin yönetiminin tüm adminler tarafından sağlandığı bir gerçek var, yasal olmayan (il-legal) birlikleri sadece adminler kursun ve yönetim sağlasın.

Admin olursa eğer herkes nasıl davranması gerektiğini bilecektir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #58 : 31 Aralık 2020, 20:31:34 »
Spoiler:
illegal rol böyle yapılmaz, normalde silahla etrafta dolaşıp şehrin ortasında birilerine sıkmaya çalışana müebbet atmaları lazım ama malum sizin doruklarda(!) olan bir rol zevkiniz olduğu için bozmak istemeyip salıyorlar sizi. sonra böyle bazı şeyleri kendinize hak görüp polis departmanıyla mücadele edebileceğinizi düşünüyorsunuz, yazık. ayrıca daha rütbelerin adını yarım yamalak bile söyleyemeyen, tek bildiği pdnin ilah olduğu gerçeği(?) olan ve nasıl oluyorsa çok iyi(!) rol yapan arkadaşlarımızın polis departmanını kurup yönetmeye çalıştığını düşününce pek de mantıklı gelmiyor.
sen birliğine rol yapmak yerine meslek kasan adamları sırf kalabalık olalım diye doldurursan o adam gelir senden silah da para da ister, sen de bundan şikayet edemezsin. doğru düzgün kültür ve rol yapmayı öğrenip birlik açtıktan sonra roleplay yapmasını iyi bilen insanları çekmek yerine sırf birlik dolu gözüksün diye, birliği olduğu halde basit bir rol yapmaya bile gelmeyen adamları aldığın için sen suçlusun. gidip burada başka suçlu arama.
Burada ne anlatmaya çalıştığın hakkında birşey anlamadım çok saçma! Bağlantısı olmayan yorum içeriyor sanırım?

Peki sana soruyorum kendi bilge zannediyorsun sanırım. İl-legal birlik nedir? Ne tür kültürler var ve nasıl sergilenmesi gerekiyor bize ilk bunu anlatmaya başla istersen ha'?

Rol yapmasını bilen insanlar hapis alma korkusu var bu yuzden bir birliğe katılmıyor ama legal takılıyor. (Legal görünümlü il-legal.)

Kalabalık olması için çaba sarf ettiğimiz doğru bunu bütün il-legal birlikler yapıyor başka yolu olmadığı için yoksa bu birlik il-legal olmaz. Hatta birlik bile olamaz. Ne demek istediğimi anlamıştırsin umarım...
Dostum bak, önerinin niye saçma olduğunu ilk iletinde kendin anlatmışsın zaten ama "Mantıklı düşünemeyen oyuncu cevapları" adı altında doğru bir şeyle dalga geçmişsin. Hapis sürelerinin düşmesi demek herkesin etrafta silahla dolaşıp korkusuzca takılması demek, bu normal bir şey değil. Sunucunun düzenini bozacak bir olay bu, cidden aşırı saçma. Tamam belki sunucudaki illegal kitlenin %70 kadarlık bir kısmı düzgünce rol yapan kişilerden oluşsa desteklerdim ancak olayın böyle olmadığını hepimiz biliyoruz. Sunucuda illegal dediğinde oyuncuların çoğunun aklına çatışma geliyor, uyuşturucu satışı, silah satışı falan geliyor. Yani yanlış anlaşılmasın, bunlar tabii ki olacak fakat bir illegal tüm hayatını çatışarak geçirmez. Gerektiğinde polisten saklanır, yakalanmamak için elinden geleni yapar. Zaten illegal rol yapanların çoğu polis tarafından tutuklanmayı takmazken bir de eğer ceza süreleri düşerse buradaki zaten doğru düzgün olmayan gerçekçilik tamamen bozulur. İllegal bir kimse için IC sicil çok çok bir önem arz etmiyor ki zaten, AFK bırakıyor geçiyor. Bir de ceza süreleri düşerse adam yakalanır 30 dakika sonra çıkar geri gelir. Ben de bunu soruyorum işte, mantık nerede burada? Veya sırf sana rol yapabilme hakkı tanıdığı için belki arkandan 1 saat update vererek kovalayan polislerin rol zevki ne olacak, sen IC jaile gir hop 30 dakika sonra yine önlerine gel, mantıklı mı böyle bir şey?
Bu cevabından ben Kısacası ne anlıyorum biliyor musun? Low oyuncu tabanlı sunucuda İl-legal rol yapmayın bize ne kardeşim! Rol Play'de illegal rol yapılmaz. Kısacası bu manaya geliyor. Sunucuda çok fazla göz yumdugunuzu düşünüyorum, tamam oyuncular rol bakımından başarısız sen Rol Play'e doğuştan başarılı oynamaya geldin sende çok hatalar yaptın ve kendini geliştirdin.

Şu anda zaten herkes etrafta silahla gezmekte git birine laf at aninda mermiyi bir yerinden yersin. (Küfür yasak anladin sen)

Yanılmıyorsam 1 ya da 2 hafta önce il-legal birliğe katılmayan silahlı kişiler (kontrol ettim hiçbir birliğe katılmamış) polisin önünde arabayı kırdı ve silahlı adamlar arabadan indi, polise silahı gösterdi, birlikte el salladı sonra hızla arabaya bindi ve polisten kaçtı. Trol davranışından adamlara arkadaşım ile birlikte kahkaha attık ve cesur trol hareketini tebrik ettik. Adamların bize cevabı şu; E-e her halde yani  :halay:

yoksa

Hapis süresi çokta olsa oyuncular aynı şekilde devam ediyor bunu değişmesi için çook zaman geçmesi lazim ama hapishane rolleri çok zevkli değil usulüne göre oynamayorlar zaten. Hapis süreleri hem fazla hemde abartılı.

Polisler sürekli arama yapsın oyuncuların üstünü, evlerini ve araçlarını yüzde 90 silahlı.
E madem kendin de kabul ediyorsun illegalin rol kalitesinin yerlerde olduğunu, ne demeye gerçek dışı rolleri ve kural ihlallerini artıracak bir öneri sunuyorsun?
Seni kafanı çalıştırmaya davet ediyorum... :exactly:

Bana polislerin neden düzenli organize olduklarını hatta dur şunu sorayim:

Oyuncuların polis olmayı nasıl hak ettiklerini söyleyebilir misin?  :laugh:

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #59 : 01 Ocak 2021, 17:54:23 »
Spoiler:

yoksa

Seni kafanı çalıştırmaya davet ediyorum... :exactly:

Bana polislerin neden düzenli organize olduklarını hatta dur şunu sorayim:

Oyuncuların polis olmayı nasıl hak ettiklerini söyleyebilir misin?  :laugh:
Polisler başvuru, mülakat ve sınav aşamalarını geçerek polis oluyorlar. İstersen git kendin de birliğe alım yaparken sınav yap, başvuruyla alım yap, mülakatla alım yap. Politikalarda resmi birlikler harici sınavla alım yapamazsınız mı yazıyor? Kalitesiz rol yapan insanları birliğine toplayıp niye burada karşı tarafa sallıyorsun?
Ayrıca konunun başından beri birilerini kafa çalıştırmaya, düşünmeye davet ediyorsun ama böyle bir şey olursa sunucunun nasıl bir hâl alacağını düşünmeyen ilk kişi de sensin, bu nasıl çelişki biraz anlatır mısın?