Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Borislov Mafia Family

Başlatan PinkFinger, 26 Aralık 2020, 15:15:55
Okunma sayısı 5886 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PinkFinger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gary Gannon Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Aralık 2022, 00:17
Toplam oynama: 68 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Borislov Mafia Family
« : 26 Aralık 2020, 15:15:55 »

Borislov Mafia Family
Borislov çetesi; Richard Borislov, tarafından 1964'de 42 yaşında kurulmuştur. Richard Borislov Kimdir ?
Şu anki ismiyle bilinen Richard Borislov'un İsmini ise Amerikan kökenli ama Rusya da doğan öz babası Kewın Borislov dan "Richard" ismini almıştır.
Kewın Borislov ise 1922 yılında bir pazar sabahı, yaşadıkları mâlikanede medikal odası olarak kullanılan odada dünyaya gelmiştir, Ancak Resmi olarak doğmamıştır.
Doğacağı ilk çocuklarının, ismini ise Borislov çifti evlendikleri günün evresi sabahı karar vermişlerdi.
O kararın 8 yıl sonrası ise, Richard Borislov dünyaya gelmiştir.
Kewın&Natalia Çifti geçirdiklerini araba kazasında hayatlarını kaybetmişlerdir.
Richard Borislov , 17 yaşına kadar yetiştirme yurdunda kalmıştır.
17 yaşında yetiştirme yurdundan firar etmiştir, ve sokakta yaşamaya başlamıştır.
Ona bir uyuşturucu imâl eden ancak ismi hâlâ bilinmeyen Rus çetesi üyesi sahip çıkmıştır. 19 yaşında geldiğinde, 13 kişiden oluşan çeteye nihayetinde katılmıştır.
21 yaşında Rus polisi tarafından yapılan bir operasyon sonucunda çetenin uyuşturucu imâl ettiği evde 13 kişinin hepsi göz altına alınarak hapse atılmıştır.
Kendisinin ise 17 yaşında firar ettiği yurtta firar kaydı bulunduğundan ve yaşı küçük olduğundan ceza almamış ve Yüksek Güvenlikli bir yurda yeniden yerleştirilmiştir.
Yerleştirildikten 2 sene sonra 23 yaşında bir merkez bankasında işe yerleştirmiştir, ve çalışmaya devam etmiştir…
Richard Borislov'un büyük amcası olan Amerika'da yaşayan 'Earling Borislov 'dan toplamda 800.000.000$ miras kalmıştır.
Richard Borislov , Mirasın onca akraba ferdi arasında tüm mirasın ona vasiyet edilmesi onu çok şaşırttı.
Miras kendisine evlenmeden önce Amcası 'Earling Borislov ' tarafından kalmıştır. Earling Borislov, Richard Borislov'u 17 yaşından beri arıyordu, çünkü abisinin öldüğünün haberi vardı ancak bir çocuğu olduğundan haberi yoktu.
Yeğeninin ismini ise kardeşinden geriye kalan evde bir hatıra albümünde ve yanında bulunan abisinin eşine ait günlükte fark etti, ve o günden beri arayış içerisindeydi. 21 yaşında polisin yaptığı uyuşturucu çetesindeki yakalanan üyeler Gazetede yayınlanmıştı, aralarında yeğeninin ismi geçince hemen harekete geçti ve Richard Borislovu buldu.
Ama onu bulduğunda kendisi ak ciğer kanseriydi, ölümüne sayılı günler kalmıştı, kendisi ise 2 mektup yazmaya karar verdi.
 Biri vasiyeti ,diğeri mektup ise Yeğeni 'Richard Borislov 'a idi. Mektuplarını bitirip mühürledikten sonra,
Kendisine hizmet eden kahya ya verip "Kırmızı" zarf da Vefat ettiği gün yapılması gereken vasiyeti, 'Yeşil' zarfta ise Yeğeni 'Richard Borislov 'a gitmesi gerektiğini söyledi.
Zarfları bitirdiği hafta 12.01.1945 tarihinde cuma günü saat 14.00 da Dünyaya Gözlerini yumdu.
Kırmızı zarf Amerika hukuk bürosunda Yetkililer ve Earling Borislov 'un kahya'sı ile birlikte açıldı ve imzalı vasiyet zarfında yazanlar uygulandı, Sonra Yeşil imzalı zarf ise miras bildirisi ile kahya, Richard Borislov için yola çıktı...
Olan biteni Kahya, Richard Borislov 'a iletti ve o günden sonra ömrü boyunca Richard Borislov 'a hizmet edeceğini söyledi. Ancak Richard Borislov Amcası 'Earling Borislov 'a bu zamana kadar yaptığı hizmetler için kahya’ya 500.000$ uzatır, ancak kahya bu parayı almaz,
ve parayı kendisine yapılan bir hakaret olarak niteler. Ve Richard'a derki; Ben bu yaşıma kadar para için hizmet etmedim, amcan beni sefil hayatımdan kurtarıp yanına aldıktan sonra beni şirketinde en üst mevkide görevlendirdi, Yani bana sahip çıktığı için, hizmet ettim. diyerek cümlesini bitirir. Richard ise; Hizmetinin bir amaca ulaşmasını istiyorsan sana verdiğim bu parayı kabul et ve kalan ömrünü huzurlu ve özgür olarak geçir, ve bana ne zaman ihtiyacın olursa beni nerde bulacağını biliyorsun, der. Ve sözünü bitirir. Kahya ise parayı kabul eder ve oradan ayrılır...

Richard ise Amcası "Earling Borislov " tarafından yazılan yeşil zarfı eline alır ve şu cümleleri okumaya başlar; Bu zarf Sevgili yeğenim 'Richard Borislov'a, Tarih: 08.01.1945
Bunu mektubu bir pazartesi sabahı yazmaya başladım sevgili yeğenim, Sen aileni bende abimi kaybettim... Seni bu yaşına kadar aradım sevgili yeğenim, ancak seni her bulduğumda hep kayboluyordun. Seni aramak için bizzat Rusya'ya ben geldim, ancak her aramamız olumsuz yanıt verdi. Seni 2 yıl boyunca aradım, senin doğduğundan bile haberim yoktu ama günlükte yazanları okuduktan sonra senin varlığını öğrendim ve seni aramaya başladım...
İşte seni buldum ama maalesef seni görmeye gelemeyeceğim, Çünkü Makinelere bağımlı Bir şekilde yaşıyorum. Ve bu hastalıktan kurtulamayacak kadar hastalığım ağır, ancak sana soyumuzu devam ettirmen için tüm mal vardığımı sana devrediyorum, Hayatında elde ettiğin bilgileri ve deneyimleri kullanarak hayatta kalabilirsin, Sevgilerimle / Earling Borislov.
Richard mektubunu bitirir ve göz yaşlarını siler... Amerika'daki tüm Mal varlığını satar ve Rusya'da düzenini kurmaya başlar...

Richard Borislov 08.01.1951 de 29 yaşında, 25 yaşındaki Sofia Katrina ile evlenmiştir...
Bu mutlu evlilikle beraber farklı zamanlarda dört tane çocuk dünyaya getirmişlerdir.Bunlar
22.07.1962 tarihinde Finger Borislov , 29.02.1966 tarihinde Vito Borislov , 02.03.1968 tarihinde Sergey Borislov ve son olarak 14.05.1975 tarihinde Aleksandr Borislov doğmuştur.

Richard Borislov soyunun ve işlerinin devam edebilmesi için tüm evlatlarına silah tüccarlığını öğretmiştir...
Finger Borislov ile Katrina Borislov ile evliliğinde Igor Borislov ve Elvira Borislov dünyaya gelmiştir.
Vito Borislov ile İrina Borislov ile evliliğinde Anton Borislov dünyaya gelmiştir.

Richardigns Borislov, 01.06.1990 tarihinde yürüyüş için gittiği parkta "Kimliği belli olmayan kişiler tarafından Suikast saldırısı sonucu hayatını kaybetmiştir.
Kimliği belli olmayan kişiler , bununla kalmayıp Borislov malikanesine giderek tüm aileyi ortadan kaldırmak isterler. Bu sırada “Borislov” ailesi toplu olarak aile içerisinde ziyafet vermektedir.
Borislov ailesi daha babalarının öldüğünü haberini alamadan, Yemek esnasında ansızın saldırıya uğrarlar. Saldırganlar mermilerini boşalttıktan sonra malikaneyi terk eder. Olay sonucunda; Sofia Borislov, Katrina Borislov , Elvira Borislov, hayatını kaybetmiştir. Bu olaylar yaşanırken Finger ve Vito Borislov kaçan şahısları kovalaya başlar. Ancak kaçan şahıslar araçlarına binerek uzaklaşırlar, ve Finger ile Vito Borislov eve geri dönerler. Aile çok büyük kayıplar vermiştir ve o güne ant içerek intikamlarının alınacağına yemin ederler. Borislovum baş üyeleri; Finger Borislov, Vito Borislov, Igor Borislov, Anton Borislov Saldıran şahıslar hakkında araştırma yapmaya başlarlar...

01.01.1991 Tarihinde Finger Borislov tarafından "Borislov Mafia Family” kurulur.

Finger Borislov ve diğer Mafia üyeleri verdikleri kayıplarının intikamını alabilmek için Los Santos'a kaçan saldırgan şahısları bulmak için peşlerinden Los Santos'a gelirler...

Aradan 8’sene geçer fakat kayıplarının faillerini bulamazlar. Katilleri aramakla kalmayıp onun haricinde daha da güçlenebilmek için Los Santos’da silah tüccarlığına devam ederler...
02.04.2001 Tarihinde "SKULL" aldı çete tarafından Sergey Borislov ve adamlarının bulunduğu araca yerleştirildikleri bombanın infilak etmesi sonucunda Araç içerisinde bulunanlar hayatını kaybeder. Sergey Borislov ölüm haberini alan en küçük kardeşi Aleksandr Borislov bu acılara dayanamaz.
Artık intikam bile almak istemediğini, bu intikam hırsının sevdiklerinin kaybından başka bir şey getirmediğini söyler. Bir daha dönmemek üzere Eşyalarını toplayıp Los Santos'dan ayrılır.

Spoiler:
Burada bittiğini sanıp üzülmeyin , BORİSLOV hikayesi yeni başlıyor.

[/color]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Kasım 2022, 01:00
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Kasım 2022, 01:01
Toplam oynama: 4 gün, 13 saat
Ynt: Borislov Mafia Family
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2020, 16:10:07 »
Başarılar  diliyorum   :heart: :heart:

Çevrimdışı Aryuss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Şubat 2024, 19:12
Toplam oynama: 100 gün, 21 saat
Birlik: ***** *ang
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2023, 22:05
Toplam oynama: 28 gün, 15 saat
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2020, 17:51:28 »
 O_O O_O O_O :54: Çok başarılı bir soy geçmişi  :like:  :heart:
Daha iyi günler görmek niyetiyle  :halay:

Çevrimdışı Spucy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 02 Kasım 2021, 16:51
Toplam oynama: 16 gün, 5 saat
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2020, 19:05:28 »
başarılar adamim

Çevrimdışı CASUS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pablo Dubois Lv.28
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Mart 2024, 12:31
Toplam oynama: 195 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2020, 20:05:35 »
Başarılar canlarımmmm....

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Eylül 2020, 19:44
Toplam oynama: 17 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2020, 02:22:08 »
olmamıs yok :laugh: :uzgun: :dogp :'D :rina: :escobar: :kardanadam: :ramizdayi: :ban2: :61: :61: :54: :dislike: :embarrassed: :flood:

Spoiler:
allah allwh dertleri neymis ki :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Çevrimdışı Jaxierias

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: