Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] MAKATAKOR-Sarajevo-Gentlemens Club

Başlatan MAKATAKOR, 25 Aralık 2020, 05:02:30
Okunma sayısı 494 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MAKATAKOR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Şubat 2024, 18:15
Toplam oynama: 133 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2024, 13:40
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
[EKLENEBİLİR] MAKATAKOR-Sarajevo-Gentlemens Club
« : 25 Aralık 2020, 05:02:30 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  7 Gün sürekli giriyorum girmediğim gün çok nadirdir. 10 İla 16 Saat arası aktifim İşyerini her gün 6 Saat İla 8 Saat arası vakit ayırabilirim karakterimin rolünü bu mekana çok daha bağlı olucaktır.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1884.20,-1270.06,13.54,346.57

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

Spoiler:
2.03:İş yeri adı: SARAJEVO NİGHT LOVE

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Gentlemens Club

2.05:İş yeri interioru: Gentlemens Club

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Kazuletto Kanada'da 13/11/1994 Yılında dünya'ya geldi.Küçük yaşlardan beri Dayıları ve onun iş arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Kazuletto aslında bu durumdan çok memnundu.Dayısı olan Kazuletto Sarajevo'nun ismini taşıyan Kazuletto,Lise hayatını bitirdikten sonra Gece klubü ve Striptiz kulüplerinde çok zaman harcadı.Annesi bir Sırp suç örgütünün kızıydı.Babası ise Japon Yakuza Çetesinin alt yönetiminin başında görevli bir Yakuzaydı.Ailesinin bu denli karmaşık ve tehlikeli hayat süren bireylerin çocuğu olmanın zorluklarıyla başa çıkan Kazuletto.Sırp Suç örgütü ile yakuza mafia'sı arasında oluşan husumetten dolayı Annesi ve Babası ayrılmak zorunda kalırlar,ve Kazuletto bu sebeplerden dolayı ayrıldıkları için ailesinden ayrılıp dayısıyla yaşamaya başlar ve ailesini bir daha görmez.Zaman geçtikçe kendini club ve striptiz mekanlarında geliştirerek işlerin yürütülüşüne hakim olup dayısının mekanlarını yönetmeye başlar.Dayısının mekanlarından gelen gelirler ile kendisine bir yol çizmek için para biriktirir ve biraz işletmeci tanıdıklarıyla bağlantı kurarak Los Santos'a gelmek üzere planlar yapar ve yola koyulur.Her işlerini halledip Dayısıyla birlikte konuşup Los Santos'a gelmek için yola koyulur.Los Santos'a gelen Kazuletto burada eskiden işlettiği bir barın müdürü olan Diaz ile tekrardan denk gelir ve onunla birlikte bir ev tutup yaşamaya başlar.Diaz yakın zamanda Kazuletto'dan aldığı akıl fikirle bir Gece club'ü açar ve Kazuletto'ya Müdür olmasını rica eder ve Kazuletto kabul eder.Bir kaç ay sonra Kazuletto ise Diaz ile konuşup bir Striptiz mekanı açıp işletmeyi istediğini söyler ve Diaz ise bunun için ona maddi anlamda destek verebileceğinide söyler ve Kazuletto Dayısından'da bir miktar para alıp mekan açmak için silah ticaretiyle ilgilenir ve silah ticaretinden kazandığı paralar ile Mekan açmaya karar verir.Kazuletto Silah ticareti ve kumarhane'de olan tanıdıkları ile birlikte iş birliği kurup paraların temiz'e geçilmesi için bir yol izlemeleri gerekmektedir.Bu sebepten dolayı ise Kazuletto bir diğer yandan ise Galeri şirketlerindeki kişilerle bağlantı kurup onlarıda kar ortağı edip satışlar yaptırır.Kazuletto para kazanmak için Silah ticareti,Kumarhanede dönen zar oyunlarından,Diaz'ın mekanında müdürlük yaparak aldığı bahşiş ve maaşla,Galerideki bağlantılarıyla oluşan anlaşmalarındaki kar payıyla birlikte yüklü bir para kazanma olanağı sağlamıştır ve bu kar payını dahada yükseltmek adına striptiz Gentlemens Club kurma amacını gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşmış bulunur.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) Kazuletto Açacağı Gentlemens Club Striptiz Club tarzındaki mekanını işletmesi için gençliğindeki dayısıyla birlikte olan bağlantılarındaki mekan yöneticileriyle birlikte konuşup Kanada'dan Santos'a kızlar getirtip bu kızları kendi mekanında çalıştırıcağını ve onların üstünden güzel paralar kazanacağını dile getirir ve dayısı bu planı onaylar ve Kazuletto'ya Kanada'nın en güzel kızlarından 7 Tanesini gönderir.Kazuletto mekanın kızlarını karşılar ve onları alıp mekana götürür,tanıtır,kalıcak yerlerini ayarlar.Bu işleri halletikten sonra Mekanı açılışında dansçı ekip ve müşteri hizmeti sunan striptizci kızlar işe başlarlar.Gelen müşteri sadece kızları dans ederken izlemekle kalmayıp kızlarla güzel vakitlerde geçirebilecekleri bir ortam için mekanın odaları ayarlanır.Bar bölümünde ise değişik kokteylerin bulunduğu ve ilgi çekici barmen'lerle dolu bir ortam sağlamaya karar vermiştir.Loş ışıklı bir ortam olmasının sebebi ise kimsenin neler yaptığını rahatlıkla görememektir sadece dans alanlarında tatlı pembe,mor,kırmızı ışıkların olduğu bir mekanda müşteriler rahatlıkla rahatsız olmadan eğlenip rahatlamaları için bir ortam sunuluyor.
Öncelikle oyunda çok fazla gece club'ü var bu sebepten çoğu gidilen mekanların olayı ve ortamı aynı benim bu mekanı açma amacım ve yapılıcak olan iş amacı farklı bir ortam ve Eşlerini bırakıp kaçamak yapmak isteyen kişiler için bir işyeri,gençlerin geceleri sıkıldığında gelip eğlenebilecekleri kadınlar ile birlikte sadece dans etmek değilde kendilerine kucak dansı veya rahatlama seansı gibi olucak türden bir ortam olması için çabalıyorum.İşyerinde loş ışıklar eşliğinde kafa ağrıtmayan hafif deep house parçaların çalacağı sahte gülücüklerle dolu bir ortam yerine gerçek benliklerini bulup gülüp eğlenen kişilerin rahatlığını sağlayacağı bir işleyiş olucaktır.Kadınlara ilk başta maaş şeklinde sonrasında ise gelen bahşişleri sadece çalışanlara bırakarak onların hem iyi kazanmaları ve işlerini iyi yapmaları için imkan sunulacaktır.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Serverde çok fazla gece club'ü işletmesi var bu yüzden dolayı oyuncular sanki hep aynı rollerden sıkılmış gibiler bu sebeplerden dolayı'da benim açacağım bu mekan fazla alışılmış bir mekan değil bu yüzden gelen oyunculara çok fazla kadın çalışan gösterip iş yerine girdiklerinde "Vay be" diyecekleri bir ortam sağlayacağım en azından sürekli şarkı çalan ve masada oturup konuşan bir rol ortamı değilde ortam gereği farklı rollere kayabilen bir işyeri olacaktır.Gelen oyuncular sadece dans etmek yerine kızları elde etmek amacıyla'da birbirleriyle yarış içerisinde bulunabilirler.Kendi aralarında show için dansçı kızlara paralar savurarak büyüklüklerini gösterebilen mafia rolü çeviren oyunculara bile farklı bir konsept çıkaracağıma inanıyorum.Gidişata göre çok fazla ekstra roller'in olacağı bir işyeri olucaktır buna inanıyorum.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): İşim bulunduğum bölgedeki faydaları aslında saymakla bitmez bulunduğum bölge neredeyse kör nokta sayılır diyebileceğim bir bölge bu yüzden oradaki işyerim bölgenin değerini ve sadece belirli yerlerde roller dönmesini engelleyeceğimi düşünüyorum birazda olsa bu alışıla gelmişliği kırabilirim inanıyorum.Çünkü bölge sadece diğer yollara bağlanmak amacıyla kullanılıyor gibi mekanı açtığımda reklam verildiğinde bile insanlarında o tarafta fazla takılmadıkları için oyunculara farklı gelicek ve bi bakalım nasıl bi yer miş gibi düşünüp gelip o bölgenin etrafındaki yerlere katkı sağlayabilir mesela ikinci el galerisine çok yakın gelip gidilirken araç bakıp araç alıp satmayı düşünenler olabilir ekonominin gelişimine etkide edebilir.Bölge iddlewood Tarafından gelen giden kişilerinde dikkatini çekip idlee'de dönen ortamıda işyerinin bölgesine doğru çekme kapasitesi çok yüksek olacağını düşünüyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "MAKATAKOR"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Ynt: MAKATAKOR-Sarajevo-Gentlemens Club
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2020, 02:21:51 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı MAKATAKOR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Şubat 2024, 18:15