Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] rainburn - Alhambra Night Club

Başlatan rainburn, 25 Aralık 2020, 03:23:40
Okunma sayısı 639 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53
Toplam oynama: 358 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 22:24
Toplam oynama: 36 gün, 16 saat
Birlik: ** 117
[EKLENEBİLİR] rainburn - Alhambra Night Club
« : 25 Aralık 2020, 03:23:40 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın 7 günü de aktifim. Günlük, 14 saatimi Rina'da geçiyorum. Alhambra'yı daha sık kullanacağım için, 8-9 saatini Alhambra'da geçiririm. Diğer saatler de ise, şikayet bakacağımı düşünüyorum. Alhambra'da rol yapmak için gelen adamlar için, Alhambra'da en az bir kişi AFK kalacak.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1823.44, -1681.34, 13.38, 266.81

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: Alhambra Night Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Elsworth Lichsteiner, Polonya Wroclaw 1995 tarihinde dünyaya geldi. Elsworth, altı yaşında aile geçimsizliği sebebiyle Maria Lichsteiner yani annesi ve Rick Lichsteiner yani babası ayrıldı. Sekiz yaşında ise, boşandı. Mahkeme kararında, babasının yanında kalacağı belirtildi. Elsworth'un babası, özel bir şirkette CEO olarak çalışıyordu. On dört yaşında, babasının iş konusunda başka yere gideceği için annesinin yanına, Rusya ülkesinden St. Petersburg'a taşındı. Annesi ile birlikte yaşayan Elsworth, orada müzik ile tanıştı. Sık-sık müzik dinliyor, ağzından asla eksilmiyordu. Elsworth bir süre sonra, kendi müziklerini yapmaya başladı. K-POP'tan uzak, PSY TRANCE'a yakın müzikler üzerinde çalışıyordu. İlk müziğinin ismini "Neight" koymuştu, kulağa hoş gelmesede Elsworth için harika bir TRANCE örneğiydi. 17 yaşında, babasının yanına tekrar Polonya, Wroclaw şehrine taşındı. Babasına müzik zevkini anlatıyordu. Elsworth, müziklerini babasına dinletiyordu. Annesi, müzik zevkine kızmıştı. Elsworth, çok ders çalışan biri değildi. Fakat babası onu son gücüyle destekliyordu. 20 yaşında, üniversite hayatına atılacaktı. Bu yüzden; Amerika, Houston'a taşındı. Orada dört yıllık, yükseklisans özel üniversitesini bitirdi. Baba tarafından kuzeni Chester, Elsworth'un Amerika'da olduğunu öğrendi ve telefonuyla aradı. Chester, Los Santos şehirindeydi. Chester, Elsworth'u çağırdı. Elsworth, babasından Los Santos'a kalma iznini sordu ve babası oğluna düşkün olduğu için onu reddetmedi. Elsworth, hızlıca Los Santos şehirine Chester'in yanına gitti. Chester'in arkadaş grubu sayesinde, DJ olarak tanındı. Bir kulüpte çalışıyordu, yaklaşık 6 ay sonra o kulüp kapandı. Elsworth, DJ işi için sürekli araştırma yaptı fakat bulamadı. Babasına bu durumu anlattı ve çaresini bulacağına söz verdi. Elsworth, kendi kulübünü açmaya karar verdi. Elsworth kendi müziklerini, kendi kulübünde çalacaktı. Bunu babasına anlattı, babası ilk önce kızdı. Elsworth, ona yalvardı ve ikna kabiletiyle onu ikna etti. 1 hafta sonra, Elsworth'u babası aradı ve onun kredi kartına yüksek bir miktar para gönderdiğini, kendi işini yapacağını belirtti. Elsworth, bunu duyunca kahkahalara doyamadı. Çünkü, kendi kulübünü ve kendi işinin DJ'liğini yapacaktı. Chester ve arkadaş grubu ile bu işe koyuldular, Alhambra Night Club'u açmaya karar verdiler. Alhambra Night Club için, gerekli afişleri hazırlamaya başlamışlardı.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC: Öncelikle, her konuda uzman olan ve her pozisyona yerleştirmeli ekibimizle gerekli hizmeti son düzeyde vereceğiz. Gece kulübü olarak, sadece gece ve geceyarısı olarak açacağız. Şehire baktığımızda, on birden sonra açılan bir gece kulübü yok. Bunun için, gececilere özel son hizmet vereceğiz. Alhambra'nın ismini daha sık duyuracağız, herkes için harika bir ortam sunulacak. Ekibimiz öncelikle, seçtiğimiz afiş baskılarını tüm şehire partiden önce dağıtacak. Belirli yerlere asacak. Belirli ve herkesin bildiği saatte kapılarımızı açacağız ve herkesin sosyalleşeceği bir ortam sunulacak. İçkilerimizi, son kalite olarak siparişini vereceğiz. Gece kulübümüzde, VIP alanı diye bir şey olmayacak. Bütün yerlere erişim sağlanacak. Gece, boş-boş gezenlere bir kapı açacağız. Son düzey kaliteli içkilerimizle ve bizimle birlikte günü sonlandıracağız.

OOC: Öncelikle, RINA sunucusunda gece vakti olduğunda herkes boş-boş aracıyla geziyor. Benim gözlemlerime göre, aktif rol ortamı arıyorlar. Santa Maria ve Idlewood'a uğramayan insanlarda olabilir. Bunun için, gece vaktinde rol ortamı sunacağım. Benim ekibim, sürekli aktifler. Gece vakti diye trolling diye bir şey asla bulunmaz. Alhambra, OOC olarak bilinen bir yer, bunu herkes biliyor. Ben bunun için, Alhambra'yı pasif tutmayıp sürekli herkesin birbiriyle rol yapacağı bir rol ortamı oluşturmaya çalışacağım. Kulübümüze gelen kişilerle, etkinliklerimiz (dans yarışması, soru-cevap, araç çekilişi, araba yarışı vs.) olacak. Benim kazanacağım bir şey olmayıp, bütün paramı rol yapmaya çalışan oyunculara kazandıracağım. Ek olarak işyeri tanıtımında, CS6 programında yaptığım afişleri paylaşacağım. Arkadaşlarım, rol SS'ini editlemeyi biliyor. Tanıtımı asla boş bırakmayacağız, rol SS'ini aksatmayacağız. Ben OOC olarak müzik yapan birisiyim, bunu da IC'a vuruyorum. YouTube'a yüklediğim listedışı müziklerimi, kulüpte çalma rolü yapacağım. Kısacası, tek istediğim gececilere özel bir rol ortamı oluşturmak.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Öncelikle, herkesin gelebileceği bir yer. Alhambra'da, VIP yerlerini ücretsiz erişim yapacağım. Gece rol ortamı oluşturduğum için, gece aktif olan herkese bir rol imkanı tanıyorum. Gece boş-boş gezmek yerine, rol ortamına katılırlar ve birbirleriyle rol yaparlar. Arkadaşlarım ve ben, sadece bir kişi gelse bile hizmet verir. Bir kişi geldi, kapatalım diye bir şey yok. Kim olursa olsun, herkese rol imkanı tanırız. Afiş rolü yapacağımız için, sesimizi herkese duyuracağız ve partiyi o saatte açacağız. Bu yüzden, herkes partiye gelecek ve birbirleriyle sosyalleşecek. Bu yüzden, harika bir rol ortamı oluşacak. Kazandığım bütün paralarla, etkinlikler düzenleyeceğim. Yani, kazancım olmayacak. Eğer, çalışma rolü yapmak isteyen kişilere de rol imkanı tanıyacağım. İstediği pozisyonu ve rolü iyiyse direk veririm. Eğer rolü kötüyse, onu sesliye çağırırız ve örnek roller gösteririz. Herkese rol imkanı sunmaya çalışıyoruz.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Alhambra, şehirin ortasında geniş bir şekilde bulunmakta. Şehirin ortasındaki bölge, aktif bölgelere uzanır. Idlewood aktif bir bölge olduğu için herkes akın edecek ve aktif rol ortamı oluşacak. Alhambra'nın etrafı geniş, bu yüzden rahatlıkla araçlar parkedilecek ve CR konusu gözönünde bulundurulmayacak. Kulüp rollerinde, daha çok bildiğiniz gibi araç kaza rollerinde insanlar agresifleşiyor. Bu durum kalmayacak, etrafta park yerleri olacak. Commerce ve Idlewood birleşik olduğu için, Commerce'da polis departmanı bulunmakta. Idlewood ile bitişik olduğu için, Alhambra'nın kimine göre, azda olsa güvenli olduğunu belirtmek isterim. Şehirin ortasında bulunacağı için, herkes yürüyerek gelebilir durumda. Yani, sunucuya yeni başlayan birisi parası veya taksisi yoksa bile Alhambra CLUB yakınlığında, şehirin ortasında ise rolüne yürüyerek ya da azda olsa koşarak, role katılabilir.   

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, rainburn; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: rainburn - Alhambra Night Club
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2020, 15:47:08 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53