Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Latino Gang

Başlatan Anonim61, 24 Aralık 2020, 03:10:15
Okunma sayısı 5334 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anonim61

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Ocak 2022, 12:31
Toplam oynama: 90 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Latino Gang
« : 24 Aralık 2020, 03:10:15 »

James Salazor anlatıyor.;
     “James Salazor” Şu an 28 yaşında ve o;Çeteye nasıl girdiğini anlatıyor.
     Gece bir parkta meydana geldi aslında yeni hayatımın başlangıcı. Üç çete üyesi beni tekmeledi ve yere düştüğümde vücudumu durmadan yumrukladılar. Kollarıma, sırtıma, mideme, karın boşluğuma, hatta kapatmaya çalışsam da kasık bölgeme kadar.. . Hiç bir şey, hiç bir kural kural onlar için geçerli değildi sanki.Tam 2-3  dakika boyunca beni dövdüler. Henüz 16 yaşında
en güçlü çete olan Latino Gang çetesine üye olmuştum. Beni dövüyorlardı ama gülüyordum. Fazlasıyla acı çekiyordum ama çığlık atmamak için dişlerimi sıkıyordum. Bir kaç dakika sonra acının dinmeye başladığını hissettim. Acım azaldıkça bir değişim başlıyordu, evet artık bu acı bana zevk vermeye başlıyordu. İncinmekten incitmeye geçişim sanki o gün başlıyordu...

Latino Gang kurucusu Fiorentino De Lambordi(Yaşam Mücadelesi ve yeni AİLEM)
     Ailem Guatemala'dan geldi ve ben altıncı kız kardeşimin doğumundayken babamın bir saldırı sonucu öldüğünü öğrendim... Bir intikam yemini mi etmeliydim ailemin tek erkek çocuğu olarak yoksa kaçmalı kaçırmalı mıydım? Yani kendime inandırdığım terimle korumalı mıydım? Bu düşüncelerle günler geçerken annem hormonel bozukluklar sebebiyle ansızın kalp krizi geçirdi ve öldü. Okulda insanların bana yaklaşımının değiştiğini hissediyordum.Hükümet kardeşlerimin tümünü himayesi altına almıştı. Lise hayatım bu şekilde devam ederken lise bittiğinde ne olacak sorusu ile cebelleştiğim dönemde kendime çok yakın diyebileceğim dört 3 arkadaşla tanıştım.Artık ailem yoktu ve içimdeki his gerek de olmadığını söylüyordu. Ankisiyetem gitgide azalıyor sadece olaylar karşısında cereyan ediyordu. Lise bittiğinde kendimi tamamen aileme adayacak kadar manipüle olmuştum. Ailem dediğim annem babam veya kardeşlerim değil ilerlediğim yolda yürüyen dostlarımdı. İlk cinayetimi de onlarla birlikte  basit bir sopayla işledim... Mahallemizde bir kıza tecavüz eden pislik yüzünden işlemiştim bu cinayeti.Sopadan sıçrayan kanların yüzümde yarattığı sıcaklık hissinin bana haz vermesi korkutuyordu...Daha sonra bu 4 arkadaş bir süre mezar taşı çalmaya başladık.Ve bunun çok fazla para getiremeyeceğini düşündük.Uyuşturucu işine girdik.İlk olarak bir birlik lideri için uyuşturucu satışını bu dört arkadaş yapıyorduk.Herbirimiz farklı köşelere geçip tozları satıyorduk.Daha sonra bu işten tatmin edicek paralar kazanmaya başlayınca artık bu işi benimsedik ve ana işimiz haline getirdik.Daha sonra kazandığımız paralarla şehirde bulunan küçük çaplı çetelere silah sevkiyatları yapmaya başladık.Tabiki sadece dördümüz yoktuk bu zaman çerçevesinde ailemizin sayısı epeyce bir artmıştı.İşte o sevkiyatlardan sonra Latino Gang kurulmuştu.Artık lider dördümüzdük ve herşey kontrolümüz altında oluyordu.Kısa sürede çok büyük paralar kazanmıştık.Artık bu şehirde durmamızın bir anlamı yoktu....

Tarihin Acı Ülkesi EL SALVADOR
Hiç bir zaman düzene girememişti El Salvador.. 1970'lerde her zaman olduğu gibi sağ ve sol çatışmalarına sürüklenmişti.. Asıl savaş 1980 yılında hukümete atılan cunta ile başlıyor. Evet hiçbir zaman huzurlu bir yaşam sürecine girememiştik fakat sahip olduğumuz topraklarda yaşayıp gidiyorduk.. Hukümete gerçekleştirilen darbe ile içerde çıkan iç savaş sonucu San Andreas'ın Los Santos şehrine yerleşime yola çıktık. Gideceğimiz yerde Yerli Latinler ve Yerli Zencilerin örgütleri vardı elbet.. Bizim amacımız oraya yerleşince kalan yaşamımıza normal bir şekilde devam etmekti.. Ama gaddarlığınız bizi Los Santos'da dahada büyütücekti...

1983-2020 San Andreas (Los Santos)
Evet 20.000 - 30.000'e yakın sivil Los Santos'a yerleşmiştik...Artık hiç bir şey eskisi gibi değildi.. Çetenin lideri olarak yaşadıklarım paha biçilemezdi. Henüz 13 yaşında savaş görmüş birisi olarak çeteninde en gözde isimiydim. Rakip çetelere gerilla tarzı saldırılar düzenleyerek Los Santos'un değişik bölgelerini yavaş yavaş kimseye fark ettirmeden kontrol altına almaya başlamıştık. Bu arada uyuşturucu satarak ve mahallelerdeki işyerlerini “vergiye” bağlayarak gelirlerini de sağlamış oluyorduk. Amerikan hükümeti bu gidişe bir dur demek istiyordu. Pek çok çete üyesini hapse atmış olsa da, işlenen suçlar hızla artıyordu. En sonunda hükümet 1990’lı yılların başlarında El Salvadorluları sınır dışı etmeye karar verdi. 1992 yılında El Salvador’daki iç savaş da sona ermiş, iki taraf arasında barış anlaşmaları imzalanmıştı. Böylece ABD’deki “şehir gerillalarının” zorunlu geri dönüşü başlamış oldu. 1993-2003 yılları arasındaki 20 yıllık dönemde, aralarında Ernesto Miranda ve Francisco Campo’nun da bulunduğu 130.000 Orta Amerikalı ülkelerine yollandı. Bunlardan 40.000’inden fazlası ABD’deyken suç işlemiş kimselerdi. Sınır dışı etme kararıyla Amerikan hükümeti “mara” sorunundan kurtulacağını düşünüyordu. Ama sonuç hiç de öyle olmadı.
Ufak çaplı gruplar sözleşildiği gibi bölgelerinde yavaş yavaş büyüyecek ve 2020'nin son ayında tüm güçleri ile birlikte Sevilla'da toplanmak için çoktan hazırlanmış olacaktı. Kusursuzluktaki kusur bu saatten sonra Seville'nın hispanikleri olacaktı ve buna Latino Gang çoktan hazırdı.Ancak istenilen pekde öyle olmadı.Polis tüm gücüyle Latino Gang'in çete üyelerine eş zamanlı baskın yaptı ve neredeyse hepsini yakaladı.James Salzor hayatını kaybetti.Fiorentino bir süre kendini toparlayamadı.Daha sonra Fio'nun birçok destek aldığı mafya oluşumları ve çeteler yıkıldı ve Fio'ya para desteği verebilecek kimse kalmadı.Fio artık eskisi gibi kendi ayaklarının üzerinde durmak zorundaydı.

Baskından Sonraki Latino Gang
Latino Gang'in en tecrübeli lideri Fiorentino artık o eski yaşamından ve tüm kötü duygularından kurtulmuş ve artık sadece para için savaşıcak hale gelmişti.Dostları için canını hiç tereddüt etmeden verirdi.Latino Gang'in asıl ikamet ettikleri yer ise East Beach Seville mahallesiydi.Orada sade bir yaşam ve mutluluk vardı onlar için.Fio ve ekibi bir yolunu bulup para kazanmaya başlamalıydılar bunun için çeşitli ticaret yolları arayıp iş kovalamaya başladılar.

SADIK DEĞİLSEN ÖLÜSÜN
Latino Gang'te sadık olmak herzaman önemlidir.Dostlarını satma ki öldüğün zaman arkandan iki damla yaş dökebilicek birileri olsun.Fio ve ekibi asla birbirlerine ihanet etmedi ve birbirlerine hep sadık kaldılar.Çünki ihanet eden olursa rütbesine ve geçmişine bakılmaksızın infaz edilicekti.Bu yüzden hep sadık kal.

Hispanik ne demektir?
Hispanik Amerika (İspanyolca: Hispanoamérica veya América hispana) ya da İspanyol Amerikası (İspanyolca: América española), Amerika'da İspanyolca konuşan uluslardan oluşan bölge.

Bu ülkelerin birbirleriyle ve eski Avrupa metropolü olan İspanya ile önemli ortak noktaları vardır. Bu ülkelerin tamamında, İspanyolca ana dildir ve arada resmî statüsünü Guaraní, Keçuva, Aymara veya Maya gibi bir veya daha fazla yerli dillerle ve Porto Riko'da İngilizceyle paylaşmaktadır.Katolik Hıristiyanlık bölgede egemen dindir.

Hispanik Amerika bazen Brezilya ile "Ibero-Amerika" terimi altında gruplandırılmaktadır ve İber yarımadasında kültürel kökenleri olan Amerika kıtasındaki ülkeler anlamına gelmektedir.

James,Thomas,Cezar:

Thomas DeMarshall

Jazeel Thomas DeMarshall 1990 yılında Mayıs ayında El salvadorda  yoklukla ve zorlukla doğmuştur.
2005 yılında çeşitli kötü alışkanlıklara ve kötü aletleri eline alarak eline alıştırmıştır, resmen uyuşturucu ağına kendisini sokmuştur.
Jazeel Harrell 2007 yılında kendini hispanik kültürünün içinde bulmuştur ve sokaklarda kendini göstererek çeşitli illegal olaylara elini sokmuştur. Latino Gang'in önde gelen isimlerinden olan Thomas'ın amacı, para--iş--saygınlık. Uyuşturucu ağını güçlendirmek için elinden geleni yapıyor.

James Salazor
James Salazor, 1993 yılında El salvador'da hayata gelmiş, henüz küçük yaşlarda eline silah ve uyuşturucu almış ve illegal işlere girişmiştir.
Latino Gang çetesine 16 yaşında dahil olmuş ve 20 yaşında eylemlerden dolayı eyalet hapishanesine doğru gönderilmiş,
23 yaşında ise Latino Gang'ın büyük darbe yemesiyle birlikte Latino Gang'in toparlanması için büyük uğraşlar vermiştir.Büyük baskında hayatını kaybetmiştir.

Cesar Guzman Salazor
Cesar 1992 yılında El Salvador'da doğmuş ve çeşitli ticaret  işlerinde rol oynamıştır. Uyuşturucu işlerinin başında olan Cezar,aynı zamanda James'in ağabeyidir.Mensubu olduğu bir kenar mahalle çetesinin  yıkılmasından ve çökmesinden sonra doğduğu bölge olan El Salvador'da uyuşturucu ağını devam ettiren Latino Gang'i desteklemiş, uyuşturucu yardımı sağlamış ve yükselmesi için elinden geleni yapmış kişilerdendir. Küçük yaşlarda Fio ile tanışıp uyuşturucu ağını devam ettiren Cesar, Latino Gang için hizmet vermeyi seviyor.

Biz kimiz??

Bizler Sevilla bölgesinde uyuşturucuyu geliştirmeye çalışan ve hispanik kültürüne kucak açmış bir birliğiz.Seville'da uyuşturucu ticaretini yükseltmeyi, çetenin parasal sıkıntılarını düzeltmeyi ve Eski Latino Gang'i tekrardan aktif etmeye çalışan hispanik kültürünü içinde tutmuş kişileriz. Sevilla'yı öne çıkarmaya ve Los Santos'un önde gelen, yeraltı dünyasının ve uyuşturucu ticaretini yukarıya taşımaya çalışan topluluğuz.

Latino Gang isimi nereden geliyor.

Latino Gang isimi El Salvador'un latin Amerika bölgesinde olmasıdır.Ve bu gang El Salvador'dan göç ettiği için adları Latino Gang olmuştur.Latinlikle pek bir alakası yoktur.Genelde orta amerika ve çevresi latin Amerika olarak geçer.

Latino Gang.

2000 li yıllarda gücünün zirvesine ulaşmış olan Latino Gang 2016 yılında polisler tarafından yediği darbe yüzünden zayıflamış ve çökme derecesine gelmiştir,şimdi ise eski güçlerini kazanabilmek için çeşitli ticaret işlerine girdiler.Ve Los Santosta uyuşturucu ağını güçlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

OOC alım:

OOC alım asla ve asla olmayacaktır, çünkü rol yapan kişilerin IC rolleri bizim için daha iyi ve birliğimizi ileri götürmek için IC rollere önem veriyoruz. IC bir şekilde Seville East Beach bölgesine gelerek bizimle rol yapabilirsiniz. Bazı zamanlar East Beach Mavi bloklar bölgesindede rollerimizi sürdürüyor olacağız.

Bölge içinde İşleyiş:

Sevilla'da bir hispanik kültürünü yaşatıyoruz ve uyuşturucu trafiğine önem veriyoruz.Uyuşturucu, paraya önem veriyoruz. Latin kültürünü ağır olarak dışarıya veriyoruz. Bölgedeki insanların asla ve asla savaş yanlısı olmadığını, sadece paralarına baktığını söyleyebiliriz.

Bu dörtlü şuanda ne iş yapıyor?

James,Hayatını kaybetmiş durumda.Thomas, Cezar ve Fiorentino  uyuşturucu ağını kendi bölgelerinde geliştirmeye çalışan ve eski gücünü kazanmaya çalışıyorlar.Ve birçok alanda ticaret ile uğraşıyorlardır öncelikli amacı silah ve uyuşturucu ticaretidir.

Torbacılık hakkında;

Yolunuzu bulmak için illa ki mal satmak zorunda kalacaksınız. Bu malları satarken, usülüne uygun ticaret yapmayı her zaman birinci planda tutmalısınız.

1- Mahallede sözü geçenler, her mal için size belirli bir fiyat belirleyecek. Sizde size verilen malları bu fiyat aralığında satmaya çalışacaksınız. Fakat bazı durumlarda istisnalar uygulanacak, bunlar şöyle.
Diyelim ki mahalleye daha önce tanımadığınız, sizden mal almamış bir müşteri geldi. Bu tarz müşterilere fiyat belirlerken belirli şeylere bakmanız gerekmekte.
     - Kaç gram alacağına
     - Giyimine ve dış görünüşüne
Bu iki şeye baktıktan sonra eğer az mal alacaksa kabarık bir fiyat, eğer fazla mal alacaksa normal piyasanın yine bir tık üzerinde bir fiyat çekebilirsiniz. Şunu unutmayın, en çok parayı bu tarz müşterilerden çıkartırsınız.

2- Diyelim ki siz köşenizde müşteri kovalarken, müşteriniz geldi. Sizden mal almak istiyor, sizde ona satacaksınız, fiyatta anlaştınız. Birinci dikkat edilmesi ve yapılmaması gereken şey ticareti direkt olarak durduğunuz köşede gerçekleştirmektir. Bulunduğunuz köşe açıklıkta olacağı için oradan geçen bir memura yakalanmak ya da bir sivil tarafından ispiyonlanmak istemezsiniz. Bu nedenle ticaretlerinizi her zaman ev aralarında veya bina arkalarında gerçekleştirin.

Çeteye katılmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

İlk olarak şunu belirtmek gerekiyor, "Selam, beni çetenize alır mısınız?" ya da "Ben çete arıyorum." tarzında rollerle gelirseniz hiç ummadığınız şekilde karşılanırsınız ve çete kariyeriniz daha başlamadan biter.
Bunun yerine mahalleye gelip bizimle bir süre vakit geçirmelisiniz. Bizimle takıldığınız süreç boyunca  mahallenin ileri gelen kişileri tarafından gözlemlenirsiniz. Size bu süreç içerisinde belirli görevler verilir. Sokağa sadıklığınız, çete için yapacağınız fedakarlıklar ölçülür. En sonunda eğer uygun görülürse çeteye çaylak bir çete üyesi olarak katılırsınız.
Kısacası aramıza katılıp, mahallede baş göstermek için kendinizi kanıtlamanız gerekmekte.

Oluşumda ne tür olaylar ile karşılaşabilirsiniz?

Çeteye yeni katılmış bir çaylak olduğunuzu varsayalım. Çetede rahat takılınsa bile yinede bir hiyeraşi söz konusu. Yani anlayacağınız ilk dönemlerinizde diğer üyeler tarafından ezilebilir, farklı görevlere tabii tutulabilirsiniz. Bu tarz olayların dışında, size belirli adette belirli mallar sağlanır. Bu malları sattıkça hem güven hemde para kazanırsınız. Belirli bir süre içerisinde,  kararlılığınıza bağlı olarak hem ortam yapıp hemde ticaretin dibine vurmanız mümkün.

Irk-Köken-Kültür hakkında;

Çeteye katılmamış olup, mahallede bir kaç dakika bizimle rol yaptığınız zaman içerisinde bile  genellikle ispanyol kökenli çetecilerin bulunduğunu göreceksiniz. Çeteyi ispanyollar oluştururken sizin gelip Alman-Ermeni-İngiliz vb. kökenli karakterler ile  gelmeniz pek uygun olmayacaktır.

Çetede yaş aralığı;

Mahalle içerisinde genellikle göreceğiniz kişilerin yaş aralıkları on beş - otuz beş aralığında olacak.

Rütbeler

el patrón:Çetenin en yetkili kişisidir.Çetedeki bütün kişiler onunla konuşurken ağzından çıkan her kelimeye dikkat etmek zorundadır.Ondan habersiz gizli iş yapılması yasaktır.

ayudante:Çetedeki en rütbeli ikinci kişidir el patron'la iyi anlaşır ve onunla belirli seviyede ve kelimlerine dikkat ederek arkadaşça muhabbet edebilir.Çetedeki düzeni sağlar.

comerciante:Çetenin para akışını sağlar.Uyuşturucu,silah gibi şeylerin büyük ticaretlerini sağlar.

guía:Çeteye yeni gelen çaylaklara üst rütbedekilerle ne şekilde konuşması gerektiğini öğretir.

Çevrimdışı SerdarÇitak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Kasım 2023, 23:26
Toplam oynama: 184 gün, 4 saat
Macos Molina Lv.32
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Haziran 2022, 03:21
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: Latino Gang
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2020, 03:13:13 »
Başarılar  :embarrassed2:

Çevrimdışı bloodnancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mart 2021, 17:49
Toplam oynama: 67 gün, 2 saat
Birlik: ***ion
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2020, 03:14:54 »
Bu birlik tutaaaaaaaaaaaaar

Çevrimdışı Anonim61

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2022, 12:31
Toplam oynama: 90 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 24 Aralık 2020, 03:18:09 »

Çevrimdışı RHYME

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rabysha Dvoi Lv.21
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:03
Toplam oynama: 73 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2020, 03:47:31 »
BAŞARILAR

Çevrimdışı Ariesz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Han Swai Lv.31
Köken: Japon
Son giriş: 23 Şubat 2025, 23:41
Toplam oynama: 260 gün, 19 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 13:36
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 18:23
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2020, 03:59:17 »
O mahallenin asil sahibi rogozvdur.

Çevrimdışı darly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2024, 02:09
Toplam oynama: 414 gün, 15 saat
David Lloyd Lv.40
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Mart 2024, 17:27
Toplam oynama: 44 gün, 16 saat
Son giriş: 20 Nisan 2024, 19:27
Toplam oynama: 30 gün, 0 saat
Son giriş: 24 Şubat 2024, 15:11
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2020, 04:43:31 »
Başarılar, tanıtım geliştirebilinir baylar.

Çevrimdışı kansho

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ocak 2021, 19:44
Toplam oynama: 143 gün, 13 saat
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2020, 08:41:56 »
knk her seyınız sarı mı degılse guzel bı de set ismini degıstırırsen daha guzel olur

Çevrimdışı alî

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Haziran 2024, 00:29