Olayı tek ben anlamadım galiba. Videoda kişiler DM atmayı bırak DM girişiminde bile bulunmamış. Godmode açık, aduty açık olan ortamda hangi kural ihlalinden cezai işlem uygulanır? Rol olmayan ortamda sadece OOC kurallar geçerlidir oda OOC hakaret gibi. Olayın backgroundu bilmem, kişileri de tanımam. Sadece videoya baktığım da tüm yönetim ekibinin hatalı jail attığını görüyorum. Kurallarda da DM girişiminde bulunmak diye bir kural da yok ayrıca. Sunucunun yarısı bunu yapıyor zaten. Aduty ve godmode admine gidip zevkine tarıyor, ortam sadece o ve adminden oluşuyorsa aynı videodaki gibi. Sunucunun yarısı jaillenecek mi şimdi?
Hadi diyelim yönetim ekibi haklı olayın backgroundu var, ki büyük ihtimalle de var gibi gözüküyor o kadar kişi silahlı bekliyor. O zaman bu videoya çeken kişi nasıl olurda hala banlanmaz? Adam bu tarz video çekiyor ve 10-15 kişi DM'den jail yiyor. Ben sunucuya yeni başlayan biri olsam RP sunucusu mu acaba bura diye sorgularım. Sunucuyu kötülüyor bu video. Bir sunucuda 2 dakika içinde 15 kişi DM'den jail yerse ne düşünürsünüz? Yanlışa yanlış gidilmiş bir durum.
Bahsettiğin gibi, olayın arka planını bilmiyorsun. Olayın arka planını bizzat kendim izledim. 1 saat boyunca yaptıkları organizasyonları, planlar veya ihlalleri buraya dizsem 1000 dakika hapis bile az kalır. Gözden kaçan 20 kişiyi 1 saat kendi video kaydımı izleyerek hapis uyguladım. Bunun yapılmaması gerektiğini bilmeliler, eve şarjör ve ilkyardım kiti dizip polis çekip ateş açmak ne?
İçeri gireleri direk taramamızın sebebi ise bir dedektifin Optiwand rolü yapmasıydı. Optiwand yaptıktan sonra içeriye girenler sadece polis olabilir.

Yeterli mi? O adam girmeden önce bile sizi izliyordum, olay dedektifin optiwand ile girmesi değil.