Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Rodnell Lichapoluga - DorJuste Cafe&Bistro

Başlatan ephanora, 23 Aralık 2020, 20:30:54
Okunma sayısı 387 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ephanora

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ekim 2023, 16:04
Toplam oynama: 69 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın her günü yaklaşık 10-11 saat aktifim. Kafeye ise her gün 2-3 saat ayıracağım.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 279.32, -1435.03, 13.96, 207.60

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: DorJuste Cafe & Bistro

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Cafe

2.05:İş yeri interioru: Marco's Bistro

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Rodnell Lichapoluga 33 yaşında, Polonya / Zakopone'da doğmuştur. Annesiyle hiç tanışmamış olan Rodnell  henüz yürüyebilir duruma gelmeden babasının ölümüyle birlikte amcası Marcel Lewandowski'nin yanında büyümüştür, orta gelirli bir aile'de tek çocuk olarak büyüyen Rodnell ailenin işlerini küçük yaşlardan itibaren öğrenmeye başlamıştır, ardından amcasına gelen iş teklifiyle beraber Polonya'nın Bielsko şehrine yerleşmişlerdir, Amcası Bielsko şehrinde bir restourant açarak işletmeye başlamıştır zaman zaman, Rodnell'da amcasına eşlik ederek bu iş üzerinde deneyim kazanmıştır, bir süre sonra Rodnell'ın babasının katilini bulan amcası, Rodnell'ın eline silahı tutuşturarak adamı vurmasını istemiştir, Rodnell silahı kavrıyarak adama ateşlemiş ve adamı öldürmüştür, amcası suçu para karşılığı başkasının üzerine yıkarak bu işten paçayı sıyırmışlardır, sonrasında ise zamanla okulunu bitirmiş diploma sahibi bir birey haline gelmiştir, Rodnell'ın yirmili yaşlarında amcasının aniden oluşan hastalığı sonucunda işlerin başına geçmeye başlamış Restourant'ın sorumluluğunu tam anlamıyla üstüne almıştır, aynı zamanda amcası, o zamanlarki iş ortağı Jack Callahan ile görüşüp Rodnell'ı yanına almasını istemiştir, belirli bir süre sonra amcasının beyin ölümü gerçekleştikten sonra, Rodnell amcasının yönlendirdiği Jack Callahan'ın yanına San Andreas şehrine geçişini sağlamış bir süre sonra, işlere kendini atmak amacıyla ufak bir Cafe açmıştır, ardından Jack'in hastalanması sonucunda örgütten iş ortağı Jimmy ile bir beraberlik kurup, işleyişi olduğu yerden devam ettirmiştir, ardından işleri bir sonraki kademeye taşımak isteyen Rodnell büyük bir adım atarak, Rodeo bölgesinde bir Cafe&Restourant açmaya karar vermiştir.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC: Şehirin nezih bir bölgesinde elit bir restorant açmak istiyorlar. Zengin ve varlıklı ailelerin katılabileceği, eğlenebileceği ve güzel içecekler&yemeklerle taçlanacağı güzel bir ortam. Klasik müzikler, kendilerine has yemek tarifleri, temiz bir restorant, güler yüzlü personeller. Bu ailelerin dışında içeceğe&yemeğe dahi para veremeyecek durumda olan insanlarada bu hizmeti vermek istiyorlar. Gelen müşterilerden kendi vakıfları için bağış toplayacak ve evsiz / aç yani kısacası durumu kötü olan insanlara yardım etmeye devam edeceklerdir. Burada kazanılan para Callahan ailesinin hesabına geliyor  ve durumu kötü olan insanlara gidiyor. Doğa vakıflarına, hasta vakıflarına ve bunlara benzer vakıflara bağış yapıyorlar. Bu şehirdeki zenginlere örnek olup durumu kötü olan insanların sorunlarının çözülmesini istiyorlar. Peki, bu yaptıklarının gerçek olduğunu nasıl anlayabiliriz? gibisinden bir soru sorulacak olursa; yapılan yardımların ve gönderilen fonların hepsi açık bir şekilde kendi şirketlerinin paylaşımlarından halka açık bir şekilde paylaşılıyor.

OOC: Geniş kapsamlı açtığımız Callahan Suç Örgütüne bağlı Jack Callahan'ın Yahudi-Amerikan Azılı Suç Çetesi'nin kara para aklama ve kendilerini beyaz yaka suçları işlerken daha iyi temsil edebilmek adına kurulmuş birliğimizin legal yüzü olmasını istiyoruz. Yaptığımız kötü işlerin ortaya çıkmaması için yardım geceleri - çeşitli organizasyonlar( Fidan dikme rolleri, evsizlere yardım rolleri vb.) - Fakir rolü gerçekleştiren ve durumunun kötü olduğunu belirten kişilere yemek yedirme, giydirme veya temel ihtiyaçlarını karşılama rolleri sergilemeyi planlıyoruz. Bir restorant olduğundan dolayı uçuk şeyler planlamadan yapmayı düşünüyoruz, nedir bu uçuk şeyler? Striptiz, araç çekilişleri, kadın, silah alım satım vb. Buradaki bütün işlerin legal olarak ilerleteceğiz. Yaptığımız bu birlik konseptindeki işlerin hepsini bir birine bağlantılı yapmamaya özen göstermekle beraber; burada illegal bir olay dönmeyeceğinden emin bir şekilde bu yola çıkmış durumdayız.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): İş yerimizin bulunduğu kısım Rodeo bölgesi, bizim yaptığımız konsepte uygun ve yapmayı planladığımız roller için ise tam olarak oturuyor. Rodeo zengin olmasada elit ve nezih bir bölge olmakla beraber; seçtiğimiz yer tam olarak bir cafe ve aynı zamanda restorantı andırıyor. Oyundaki en güzel yerlerden biri olduğunu düşünüyorum ve uzun zamandır burası rol konusunda  pasif durumda, güzel roller döneceğine inanıyorum. Oyunculara karşı bir cafe&restourant  rolleri yapabilecekleri bir yer sağlayabileceğiz. Şuanda aktif olarak ilerleyen bir cafe veya restourant  olduğunu göremedim ve sunucunun bu eksiğini tamamlayarak güzel roller çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Zengin ve elit kısım haricinde ortalama veya ortalamadan düşük olan oyuncularada rol ortamı oluşturabileceğiz.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): İşimiz & iş yerimiz bu şehire güzel nezih insanların sakince içeceklerini&yemeklerini yiyebilecekleri Kendimize has diyebileceğimiz yemek ve tatlılarımızla beraber aynı zamanda dünya mutfağındaki içecekleri ve yiyecekleri göz önünde bulunduracak güzel bir ziyafet sizleri bekliyor. Bunlara ek olarak kendi üretimimiz olan şaraplar, meyve suları ve kendi usulumuzla yapılan kahvelerimizle beraber sizi Callahan Cafe&Restorantına bağımlı duruma getireceğimize eminiz. Bu güzel yemekleri & tatlılardan faydalandıktan sonra ödeyeceğiniz para ise evsiz - hasta - yardıma ihtiyacı olan kişilere gidiyor. Siber zorbalık, çevre kirliliği ve bunlara benzer yardım kuruluşlarına bağışlanıyor. Kısacası hem güzel yemeklerden / tatlılardan / içeceklerden ( şarap & meyve suları) faydalanıyorsunuz.. hemde sosyal duyarlılık yardım fonlarına katkıda bulunuyorsunuz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, ephanora; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rodnell Lichapoluga - DorJuste Cafe&Bistro
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2020, 16:13:12 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı ephanora

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ekim 2023, 16:04