Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] genar- Montgomery Dayanışma Derneği

Başlatan genar, 23 Aralık 2020, 16:11:29
Okunma sayısı 347 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı genar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Temmuz 2021, 21:11
Toplam oynama: 99 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] genar- Montgomery Dayanışma Derneği
« : 23 Aralık 2020, 16:11:29 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1273.29, 238.24, 19.69, 58.23

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Karakterim genç yaşlarından beri Montgomery'de yaşayan, eski kafalı bir Harley sevdalısı. Kasabasını en az kulübü kadar seviyor. Bundan dolayı kasabada bir problem olduğunda hemen ona danışılmasını istiyor. Kasaba ziyaretçileriyle iletişim kuruyor ve Montgomery'i sürekli övüyor. Ofis açıldığında çizeceğim roller de bunun devamı olacak. Karakterim kasabada daha çok tanınmak için ofisinde insanlarla konuşacak, onlara tavsiyeler verecek. Kasabaya yerleşmek isteyenlere yardımcı olacak, girişimcileri kasabaya çekmeye çalışacak. Esnaf'ı destekleyecek ve Montgomery halkını mutlu edecek şeyler yapmaya çalışacak. Yardım kampanyaları ve etkinlikler planlayarak Montgomery'i tanıtacak. Bunların yanısıra kulübüyle yaşadığı bazı problemleri yeni düzeni sayesinde çözeceğini düşünüyorum. Daha yerel, daha mutlu, daha huzurlu olmak istiyor ve bunun için kulüp üyelerini Montgomery'e bağlamaya çalışacak. Şerifleri ofisinde ağırlayacak ve onlara Montgomery'i ne kadar sevdiğini, amacının kasabayı güzelleştirmek olduğunu anlatacak. Ofiste yanına seçeceği bir adam sayesinde kasaba ile ilgili reklam işlerini yürütecek, broşür dağıtacak, afişler astıracak. Montgomery'de yardıma ihtiyacı olanları tespit ettirecek. Onlara yaptığı etkinliklerde yardım toplayacak. Ufak tefek yaptığı yardımlar dışında kasaba hayatını sürdüremeyenlere destek olmak için ufak tefek işler ayarlayacak. Tüm bunları yaparken yıllardır aynı kasabada yaşadığı dostlarından yararlanacak. Şehirdeki çevresini Montgomery'e getirmeye çalışacak ve onların kasabada zaman geçirmesini sağlayacak. Kasabayı aktif hale getirecek. Son olarak Travis kulübünden seçeceği adamları teşkilatlayacak ve bu işlerde ona yardımcı olmalarını sağlayacak. Kasabaya saygı duymayanlarla geçinemeyecek ve onlara kinlenecek.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Travis ofiste misafirlerini ağırlayacak, onlarla sohbet edecek. İnsanları davet ederken konumunu burası olarak seçecek. Anlaşmalar hatta ufak çaplı toplantılar yapacak. Broşür, afiş ve diğer promosyon ürünlerini burada tutacak, gelenlere dağıtacak. Kasaba ile ilgili çalışmalarını burada yapacak ve girişimcileri kasabaya çekmek için yollar arayacak. Kasabadaki problemleri tartışacağı insanlar geldiğinde onlarla masaya oturacak. Diğer kasabaların önde gelenlerini davet edecek ve kendi kasabasını canlandırmaya çalışacak. Ziyarete gelenlere hizmet verecek ve mutlu dönmelerini sağlayacak. Travis kasabanın belirli yerlerinin krokisini çıkartacak ve taktiksel yerleri girişimcilere sergilemeye çalışacak. Yapacağı etkinliklere katılan özel kişileri ofisine davet edecek, etkinliklerin başlangıç yeri olarak ofisin önünü kullanacak. Verdiği promosyon siparişleri buraya gelecek.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Karakterim yaşlı ve yıllardır aynı kasabada zaman geçiren bir tip. Kasaba için önemli bir karakter olmasını istiyorum, o da istiyor. Fakat bu şekilde iş sadece dalgada kalıyor. Role yansıtmak için elle tutulur bir işe girmem gerektiğini düşünüyorum. Kulübü içerisindeki davranışlarınıda etkileyecek, yardım ve etkinlik işleri için ön planda olmaya çalışacak. Kulübünde kasabaya saygı duymayanlara olan nefretine bu iş bir açıklık getirecek. Kasabada oyundaki zamanımın çoğu geçiyor ve aktif olması konusunda bir şeyler yapabileceğimi düşünüyorum. Kasabayı aktif tutmak için yukarıda bahsettiğim rolleri yapmaya çalışacağım. Ofisin olması Travis'in ciddiye alınması için bir ihtiyaç. Ofiste yapacağı roller onun kaderini belirleyecek. Kulüp içerisinde davranışlarında değişimi, kasabaya destek verenleri üstte tutma olarak başlayacak. Kasaba için elinden geleni yaptığını, yıllardır kulüpte olduğunu, saygıyı hakettiğini söyleyip duracak. Ofis işi Travis'e güzel bir imkan olacağı için gereksiz aksiyondan kurtulacak, yaşı geçtiği için artık süremeyeceğini düşünüp durmayı bırakacak. Bu onu hayata daha çok bağlayacak ve daha net kararlar verecek. Karakterimin bu sayede daha derin, daha köklü rol yapmasının sağlanacağını düşünüyorum. Rol zevkimin artması, ve başka birçok kişiye rol imkanı sağlamak asıl amaç diyebilirim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "genar"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: genar- Montgomery Dayanışma Derneği
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2020, 12:39:48 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı genar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Temmuz 2021, 21:11