Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Beanbag kullanımı ve mesafesi

Başlatan am i dreaming, 22 Aralık 2020, 23:56:37
Okunma sayısı 1247 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pff :((

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Şubat 2021, 20:56
Toplam oynama: 49 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Beanbag kullanımı ve mesafesi
« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2020, 11:15:37 »
Elinde silah bulunmadığı sürece bir tehdit oluşturamazsın bu yüzden Beanbag sıkmamamız gibi bir durum yok. Anlamayanlar için söylüyorum, siz bisikletle dağları deler geçer, 50 dakika bizi peşinizde koşturursanız ve direktiflere uymazsanız anında Beanbagi yersiniz. Şahsen araç çalan biri araçtan indiğinde direk Beanbag atmak yerine biraz kaçmasına izin verip Beanbag sıkıyorum. Mesela buraya bir video koyacağım, neden Beanbag kullanmamız gerektiğini taser sıktığım oyuncu gibi olanlar anlayacaktır: https://streamable.com/tqlbek

Bu gibi haraketleri yapanlar böyle devam ettikleri sürece direktiflere uymayan, aranmasına rağmen yanımıza motorla gelip maske çıkarıp takan arkadaşlara sıkmaya devam edeceğiz. Ve bu asla değişmeyecek çünkü bunlar asla bitmeyecek. Desteklemiyorum.

Bu doğru.

brawlda beanbag cekmesinlwr yeter

Brawlda zaten beanbag çekilmiyor fakat brawl aşırı ağır ise mesela 20 tane adam var çoğu polis yaralı bu durumda beanbag kullanılabir, duruma göre değişir kısacası.

Çevrimdışı Castroll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 09 Aralık 2024, 20:07
Toplam oynama: 91 gün, 22 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 31 Ağustos 2024, 02:58
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2020, 11:22:51 »
Gerçek hayatta silah kullandığını düşünsene, koşan bir adama tutturman gayet kolay, fakat oyun fiziğinde böyle değil, mouse imlecinde X veya Y ekseninde problem olabiliyor, imleci kusursuz oynatamıyorsun, ayrıca kaçan adam bunny yapıp zig-zag çizerek kaçabiliyor, gerçekte zıplayan ve zig-zag çizerek kaçan bi adamı değil silah, tüftüfle bile vurursun.

Çevrimdışı sizofreni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2021, 14:48
Toplam oynama: 111 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2020, 11:29:24 »
PD Allah arkadaşlar lütfen

Neyse şaka bir yana beanbag durumu gayet güzel, zıplayana falan atılıyor. Sen düz kaçarken atarlarsa şikayet aç işlem uygulanır.

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2020, 13:34:11 »
Elinde silah bulunmadığı sürece bir tehdit oluşturamazsın bu yüzden Beanbag sıkmamamız gibi bir durum yok. Anlamayanlar için söylüyorum, siz bisikletle dağları deler geçer, 50 dakika bizi peşinizde koşturursanız ve direktiflere uymazsanız anında Beanbagi yersiniz. Şahsen araç çalan biri araçtan indiğinde direk Beanbag atmak yerine biraz kaçmasına izin verip Beanbag sıkıyorum. Mesela buraya bir video koyacağım, neden Beanbag kullanmamız gerektiğini taser sıktığım oyuncu gibi olanlar anlayacaktır: https://streamable.com/tqlbek

Bu gibi haraketleri yapanlar böyle devam ettikleri sürece direktiflere uymayan, aranmasına rağmen yanımıza motorla gelip maske çıkarıp takan arkadaşlara sıkmaya devam edeceğiz. Ve bu asla değişmeyecek çünkü bunlar asla bitmeyecek. Desteklemiyorum.

Kanka ben onu demiyorum ya, şöyle bak. Brawl'a giriyoruz mesela tamam mı, Pottus'un dediği gibi gerçek hayatta taser vs. atılır jop ile müdahele edilir. Çoğu polis kendine dövüş stiliyle saldırılınca beanbag atıyor veya düşeceğini anladığında böyle yapıyor. Ne zaman düşük bir duruma düşerse eli silaha dayanıyor, sokak kavgalarında en azından çekilmemesi gerekiyor ki konuda zaten yazdım. Düz kaçan birisine, fiziklere uyarak ve bunny hop yapmayarak kaçanlara taser atılmalı. Araç çalarken inen bir kişiye zaten cr atıyorsunuz adam araç durana kadar inemiyor. Sizin de aceleniz yok ki, taser atmak durumunda oluyorsunuz diye biliyorum. Eğer bunny hop yaparsa beanbag atarsın ama yapmayanlara atılması çok saçma.

Çevrimdışı berlinatör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2021, 16:54
Toplam oynama: 125 gün, 16 saat
« Yanıtla #14 : 24 Aralık 2020, 19:16:37 »
15m zaten

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #15 : 24 Aralık 2020, 19:52:55 »

Katılıyorum.

Çevrimdışı Pudin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus