sa beyler ilk olarak şu yaygın olarak genellikle yakından tutturamayıp sonra eli vermeyince beanbag çekip allah katından beanbag atan memurlar için açıyorum bu ar-geyi
Beanbag kullanımı aşırı fazla, neden?
-OP silah, solda duran adam için sağa sıksan bile adama gidiyor. Bir anlamı kalıyor mu? Hayır. Taser atamıyorlar, çünkü Deagle gibi düşünün, bir silahı insana tutturmaya çalışıyor. Düşüncem şudur ki; bisiklet ile mega jump yaparak zıplayanlar, bunny-hop yaparak kaçanlar gibi bu tarz durumlarda kullanılmalı. Bisiklet ile önünüzden kaçarken beanbag atıyor, mesafe çok uzak olsa bile tutturamıyor. Mermisi yetiştiği için tutuyor, tamam bunu desteklemediniz diyelim.
Bir diğer önerim;
Beanbag kullanırken eğer kişiye ateş edilirse bisiklet/motor üzerinde hareket halindeyse araçtan atabilir ve tekrar binmeniz gerekebilir. Üç saniye gibi bir bekletme süresi olabilir veya direkt binilebilir. Yaya halinde olanlar için ise koşamama ve zıplamama uyarısı gelebilir. Tabii ki 60 saniye değil, bir iki seferliğine.
Neden açtım?
Beanbag isimli silah pompalıya bildiğiniz üzere takılıyor ve sırtınızda silah varsa bile atılıyor diye biliyorum. Yani sırtımda AK ile yemiştim bir kez, hatırlıyorum. Sıkmadığımız sürece atabiliyorlar Taser/Beanbag bir yanlışım varsa özür dilerim, eğer böyle ise bu fikirde yanlış diye düşünüyorum. Birinde silah varsa onun size karşı tehdit unsuru olma durumu ve ateş açma durumunu düşünürsek sadece "Taser" atabilmeli.
Desteklemeyenler neden desteklemediğini belirtirse ben çok sevinir.