Konu & Açıklama: Merhaba. Konuya hoşgeldiniz. Umuyorum ki oyunu arkadaşlarıyla oynayan kesim bana bu konu hakkında katılacaklar. AR:GE'yi anlatayım:
Örneğin bir başka oyuncunun bize vermiş olduğu araç anahtarına sahibiz. Ancak o araca, araç sahibi yanımızda olmadığı zaman bir şey geliyor (( Patlama, suya uçma, takla atma v.s )) ve biz o araca, sahibi oyuna gelmeden, yanımıza gelmeden ya da aracı tamamen kurtarana kadar bir daha ulaşamıyoruz. İşte bu konu hakkında, V2'de görmek istediğim bir mekaniği de buraya sunuyorum; /aracvekalet [ID] komutunu kullanarak, bir oyuncuya aracımızı vekalet edebilelim. Vekalet edince ne mi olacak? Açıklayayım: /araclar yazdığımız zaman, "" Vekalet Edilen Araçlar "" diye bir sekme karşımıza çıkacak ve o sekmeyi açtığımız zaman, üzerimize vekalet edilen araçları görebileceğiz, spawnlayabileceğiz ve ID'sine ulaşabileceğiz. Bu sistem oyunu arkadaşlarıyla oynayanlar için çok yararlı olacağına inanıyorum ve desteklerinizi, yorumlarınızı bekliyorum. İyi forumlar Rina.