Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[REDDEDİLDİ] Restin Hukuk Bürosu

Başlatan rainburn, 22 Aralık 2020, 05:40:23
Okunma sayısı 1102 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53
Toplam oynama: 358 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 22:24
Toplam oynama: 36 gün, 16 saat
Birlik: ** 117
[REDDEDİLDİ] Restin Hukuk Bürosu
« : 22 Aralık 2020, 05:40:23 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Elsworth
A2. Soyadınız: Lichsteiner
A3. Cinsiyet: Erkek
A4. Boy (cm.): 1.82
A5. Kilo (kg.): 65
A6. Göz Rengi: Siyah
A7. Saç Rengi: Kahverengi

A8. Doğum Tarihi: 01.08.1992
A9. Telefon Numarası: 666, 1, 999
A10. İkametgah Adresi: San Andreas, Los Santos, Las Colinas, 433

A11. Köken: İngiliz
A12. Vatandaşlık: Amerika

A13. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.): Rusça, az düzey Lehçe.

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Tamamladım.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?: California State University Monterey Bay.
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: 3.77

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?: Hayır, almadım.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin:
  • Hayır, bulunmadım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı?: Hayır, çıkartılmadım.

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır?
Hukuğun işleyişini, millet, devletin hareketleri oluşturur. Gözönüne alındığında, huzur ve güven akışı sağlanır. Adalet ve tarafsızlığı oluşturmaktadır, devlet tarafından her daim desteklenir. Hukuk, sadece tek kişiye değil, tüm kişilere uygulanarak işlenmesidir. Hukuk kuralları, devletin sınırları içerisinde bulunan herkes için geçerlidir, anayasaya uyularak ceza verilir. İşleyiş konusunda, bazı af veya istisna olabilir. Örneğin; akıl hastaları, şizofren vb. kişiler.
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın:
Her toplumun bir çiğnenmeyecek yasası ve korunacak hakkı vardır. Eğer bunlar gözardı edilmezse, hukuk ortaya girmektedir. Hukuk, toplumun düzenini sağlar ve adaletini tesis eder. Toplum arasında, hukuk sayesinde barış ortamı oluşur, güvenlik ve huzuru sağlar. Eğer bir kimsenin, hakkı çiğnendiyse hukuğa başvurur. Hukuk bu konuda, fırsat eşitliği, hak eşitliği gibi unsurlar gerçekleştirir. Eğer bu toplum düzeni bozulduğunda, hukuk ihtiyacı duyulur. Ayırt edilmeksizin, tüm toplum hukuğa başvurur. Toplum, hukuk kurallarına zorlanmaksızın uyar. Eğer zorlama kısmına gelirsek, yalnızca kurallara uymayan kişiler zorlanır. Hiçbir şekilde topluma karşı adaletsizlik söz konusu değildir.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin:
Hukuk ve toplum birdir. Devlet bunu desteklediği için, asla bütünlüğü bozulmaz. Toplumdamki kimselerin, karşılıklı birbirleriyle anlaşmalarını dayanak alır ve hukuğa sözleşme olarak başvurur. Hukuk, toplumdaki insanların haklarını her zaman güvence altına alır.
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin:
Vicdan ve hukuk, ülkelerin gelişmişlikleri hukuk ve vicdanın üstünlüğü ile ölçülür. Vicdan, toplum insanının kendi davranışları hakkında bir yargı konusuna iten ve kendiliğinden yargılama yapması gereken güçtür. Vicdana yaklaşmamak, toplum kişilerini kavgaya ve devlet içerisinde çatışmaya götürür. Hukuk, adalet için mücadele etmektedir.
D5. 'Nefsi Müdafaa' kavramını açıklayınız:
Nefsi Müdafaa, tamamen yasal savunma biçimidir. Kendisine uğranılan bir saldırı karşısında, kendisini korumasıdır. Kendisine yapılan ilk saldırıyı durdurmak için yapılan bir eşit orantılı güçtür. Örnek vermek gerekirse, bıçak ile kendisine saldırılan birinin, bıçak olarak karşılık vermesi nefsi müdafaa olmaktadır. Fakat, bıçak ile saldıran biriye silah çekersek eşit güç olmaz ve nefsi müdafaaya girmez.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız:
Suçsuzluk ilkesi veya masumiyet karinesi anlamına gelmektedir. Anlamı ise, herhangi bir kimsenin suçu tamamen kesinleşmediği süre boyunca suçlu veya hüküm giyme sebebiyle işlem uygulanmayacağını ifade eder. Masum kanıtı değil, suçluluğunun kanıtı yeterli olacaktır.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?: Hayır, alınmadım.
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapise girdiniz mi?: Hayır, girmedim.
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?: Hayır, bulunmamakta.
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?: Hayır, çarptırılmadım.

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Hayır.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: Hayır, bulunmamakta.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Hayır, yok.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü): İyi.

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Restin Hukuk Bürosu
H2. Ofis koordinatları (/pos): 913.58, -985.08, 37.93, 174.88
H3. Ofis Interioru: Elegance Ofis
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss):

BÖLÜM I / OOC

I1. Yaşınız: 17
I2. Adınız ve Soyadınız: Meriç Kazan
I3. Şehir: Tokat
I4. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 3 sene oldu.

I5. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir.

[X] En az 10 level karaktere sahibim.
[X] Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
[X] Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
[X] Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
[X] Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.

Çevrimdışı RN-RP

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: Restin Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2020, 21:51:43 »

Hukuk Bürosu başvurunuz detaylı olarak incelenmiş olup aşağıdaki sonuca varılmıştır:

REDDEDİLDİ

• Reddedilme gerekçeniz: Son 3 ay içerisindeki siciller
    • Tekrar başvuru oluşturma hakkınız bulunmamaktadır.
    • Başvuru ile alakalı açacağınız ticketler otomatik olarak reddedilecek ve ısrarcı ticketleriniz / herhangi bir platformdan itirazınız olur ise karakteriniz kalıcı olarak yasaklanacaktır.
    [/list]