Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[KAPATILDI] Reform Hukuk Bürosu

Başlatan Demircan, 21 Aralık 2020, 03:13:28
Okunma sayısı 1477 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Demircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Aralık 2023, 01:17
Toplam oynama: 330 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Archie Major Lv.38
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:15
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
Archie Allen Lv.38
Köken: Rus
Son giriş: 24 Aralık 2023, 01:10
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Aurelia Gray Lv.38
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:12
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
[KAPATILDI] Reform Hukuk Bürosu
« : 21 Aralık 2020, 03:13:28 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Benedict
A2. Soyadınız: Hunter
A3. Cinsiyet: Erkek

A4. Boy (cm.): 185
A5. Kilo (kg.): 80
A6. Göz Rengi: Kahverengi
A7. Saç Rengi: Erkek

A8. Doğum Tarihi: 18.01.1990
A9. Telefon Numarası: 1801000
A10. İkametgah Adresi: 671, El Corona, Los Santos

A11. Köken: Birleşik Krallık
A12. Vatandaşlık: Amerikan vatandaşlığı.

A13. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.):B1 - İtalyanca, C1 - Rusça.

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet, tamamladım.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?: University of Los Santos
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: 3.78/4 ortalama ile dönemin üçüncüsü olarak belirlendim.

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?:Hayır, almadım.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin:
  • Hayır, bulunmadım.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı? Hayır, hiç bir şekilde çıkartılmadım.

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır?
Hukukun işleyişi anayasal bir düzen içerisinde ahlak ve etiğe uygun bir şekilde olmalıdır. Hukuk toplum içerisinde düzeni sağlar, adaleti temsil ederek uygular. Adalet ve toplum bir bütündür ve doğru bir şekilde işlendiğinde düzeni oluşturur. Düzen ise topluluğun devamını getirerek hukukun işleyişinin devamını sağlar. Hukuk herşeyden üstündür ve anayasanın belirlediği kurallar çerçevesinde işlenerek toplumun düzeni korunmalıdır.
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın:
Hukuk toplumun bütünlüğünü korur ve haklarını güvence altına alarak anayasaları doğru bir şekilde uygulayarak haklarını korur ve mutlak düzeni sağlar. Hukuk bu toplumun en düzenli şekilde yönetilmesine, haklarının korunmasına ve adaletin doğru şekilde işlenerek ahlak ve anayasa çerçevesinde toplumun devamlılığını sağlayarak temel adaleti sağlar. Hukuk toplumda eşittir, sosyal statü bakılmaksızın toplumda bulunan her kişinin yasalar önünde eşit olarak yargılanmalı ve uygulanmalıdır. Kararı verecek kişi toplumdan bir insan olmasına rağmen ahlak çerçevesi ile karar verir ve toplumun bütünlüğünü oluşturur.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin:
Hukuk toplumun temel yapısı diyebiliriz. Hukuk bir ulusun bütünlüğünü ve anayasa ile toplumun haklarını korumasını sağlar. Hukuk, toplumu düzen altına alan, ortak yaşamın huzur ve güveni sağlayarak gerektiğinde adaleti yerine getiren, toplum ile desteklenen ve devlet tarafından yaptırımlarla güvence altına alınan kurallardır.
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin:
Hukuk kuralların zemininde belirlenmiş bir ahlak, kural ve prensip vardır. Hukuk ve ahlakin birleştiği noktada vicdan ortaya çıkar ve kişinin hukuk ahlak değerlinin üzerine kendiliğinden yargılama yapmasına denir. Hukuk vicdandan uzak devletin belirlediği prensip, kural ve düzen üzerinden ilerlemeli ve yasa ne ise onu uygulamak zorundadır.
D5. 'Nefsi Müdafaa' kavramını açıklayınız:
Nefsi Müdafaa kişinin kendisine uygulanan şiddeti kendini canını, malını korumak adına ölçülü şekilde şiddet olarak geri karşılık vermesine denir. Buna örnek vermek gerekir ise eve giren bir saldırgan ev içerisinde ölümcül olmayacak bir şekilde saldırıyorsa buna yumruk ile örnek verebiliriz. Kişiye geri yumruk ile saldırmak Nefsi Müdafaa ama eğer ki kişinin saldırı şiddetinin üstünde bir şey uygularsak bıçak, silah gibi bu nefsi müdafaaya girmez.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız:
Suçsuzluk Karinesi temel insan hakkı olmasıyla beraber adalet önünde bulunan herkesin suç kesinleşinceye kadar masum olmasına denir. Kişinin masumiyetini kanıtlamasına gerek yoktur, suçluluğunun kanıtlanmamış olması yeterlidir.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?: Hayır, hiç bir şekilde göz altına alınmadım.
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapise girdiniz mi?: Hayır, hiç bir şekilde hapise girmedim.
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?: Hayır, devam eden bir davam bulunmamakta.
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?: Hayır, hiç bir şekilde tazminat cezasına çarptırılmadım.

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Hayır, görmedim.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: Hayır, herhangi bir ilaç kullanmıyorum.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Hayır, herhangi bir bağımlılığım mevcut değil.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü): Geçmiş mesleğim sayesinde edindiğim tecrübe sayesinde gayet iyi durumdayım.

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Reform Hukuk Bürosu
H2. Ofis koordinatları (/pos): 1657.54, -1343.23, 17.43, 93.97
H3. Ofis Interioru: Elegance Ofis
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss):

BÖLÜM I / OOC

I1. Yaşınız:21
I2. Adınız ve Soyadınız: Demircan Mehta
I3. Şehir: Ankara
I4. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Ortalama iki senedir.

I5. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir.

• En az 10 level karaktere sahibim.
  • Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
  • Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
  • Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
  • Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
Ynt: Reform Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2020, 21:49:12 »

Hukuk Bürosu başvurunuz detaylı olarak incelenmiş olup aşağıdaki sonuca varılmıştır:

KABUL EDİLDİ

• 200.000$ değerindeki parayı devlet kasasına bağışlayıp konu altına yorum olarak gönderiniz.
  • Büronuzda bulunan üyelerin herhangi bir sicil veya yönetim tarafından kabul edilemeyecek ihlalleri / uygunsuz rol planları durumunda büro kapatılabilir.
  • Oyun içerisinden birlik kurmanız ve yukarıdaki meblayı kasaya bağışladıktan sonra teamspeak3 üzerinden "Karakter Adı - Hukuk B. Kabulü" şeklinde beklemeniz gerekmektedir.

Çevrimdışı Demircan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Aralık 2023, 01:17