Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

CK İzni-Dennis_Vipery ve Rick Simpson

Başlatan Cesfor, 08 Temmuz 2018, 20:18:02
Okunma sayısı 2259 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: CK İzni-Dennis_Vipery ve Rick Simpson
« Yanıtla #10 : 08 Temmuz 2018, 23:32:11 »
MANSIMOV sadece kanitsiz bir şekilde olay esnasinda Caine in tarafınca çağırıldı. Yani olayı sadece ucundan biliyor olsa gerek.

Biz senin ken shouta kanon a karşı saygınlığını düşürdük öyle mi? O yüzden seni aralarına aldılar sanırım.. Orada onlar seni savunuyordu bu saygınlığının düştüğü anlamına gelmez. Böyle birisi senin ic sinirini bozdu diye ck etmek için izin alacaksan olmaz yani.

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
Son giriş: 15 Ağustos 2019, 22:42
Toplam oynama: 23 gün, 7 saat
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2018, 23:34:21 »
Caineee, birisi saygınlığını düşürdü diye niye ck istiyorsun ki? Git ic bul beni adamlarinla tehdit et istedigin kadar? Sadece biz ck izni aldik diye acmadiysan bir şey bilmiyorum demektir.
Anlamıyorsun anlayama çalış biraz bak yaptığınız şey benim Glen Parktaki yönetici kişiliğimi olumsuz etkliledi Rick anladın mı? bak şimdi dinle beni ben bir söz veriyorum üyelerime sizi öldüreceğime dair eğer ben bunu gerçekleştiremezsem ic olarak üyelerim bana nasıl inancak benim birliğimde saygınlık kelimesi çok önemli siz benim yönetici kişiliğimi çok olumsuz etkilediniz Rick.Bunu geri kazanmam lazım ancak böyle kazanabilirim.

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
« Yanıtla #12 : 08 Temmuz 2018, 23:37:50 »
MANSIMOV sadece kanitsiz bir şekilde olay esnasinda Caine in tarafınca çağırıldı. Yani olayı sadece ucundan biliyor olsa gerek.

Biz senin ken shouta kanon a karşı saygınlığını düşürdük öyle mi? O yüzden seni aralarına aldılar sanırım.. Orada onlar seni savunuyordu bu saygınlığının düştüğü anlamına gelmez. Böyle birisi senin ic sinirini bozdu diye ck etmek için izin alacaksan olmaz yani.
Bak bu izinleri sen veremezsin sen bir adminmisin Rick değilsin bunu sen karar veremezsin yani şimdi bak ken shouta kanon gelme sebebim bana bir kaç yardımcı olucaklar ic şekilde adam toplamıma olsun düşmanlarıma karşı olsun teklif etti bende kabul ettim sizi ck ettikten sonra biyografimi ekleyip kendi birliğimi kuracağım merak etme dediğim gibi sen karar veremezsin sen bir yetkilide değilsin.MANSIMOV adminim beni anlayacağını umuyorum.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #13 : 08 Temmuz 2018, 23:38:57 »
Caineee, birisi saygınlığını düşürdü diye niye ck istiyorsun ki? Git ic bul beni adamlarinla tehdit et istedigin kadar? Sadece biz ck izni aldik diye acmadiysan bir şey bilmiyorum demektir.
Anlamıyorsun anlayama çalış biraz bak yaptığınız şey benim Glen Parktaki yönetici kişiliğimi olumsuz etkliledi Rick anladın mı? bak şimdi dinle beni ben bir söz veriyorum üyelerime sizi öldüreceğime dair eğer ben bunu gerçekleştiremezsem ic olarak üyelerim bana nasıl inancak benim birliğimde saygınlık kelimesi çok önemli siz benim yönetici kişiliğimi çok olumsuz etkilediniz Rick.Bunu geri kazanmam lazım ancak böyle kazanabilirim.
Pardon da ben seni anlayamadım şimdi.. Sen Caine nin birliğinde yönetici degildin bu bir, sana o kadar ic yardım ettim, dostum olarak gördüm, senin için endiselendik caine e seni sorduk, ic bir şekilde bizi öldürmeyi mi düşündün? Artık iki günlük birlik aka "aueen st" yok, iki gün için tanıtım bile atmadiginiz birlik yüzünden bizi ck edemezsiniz bence. Zaten caine birlik değiştirmiş, sen de birkaç defa birlik degistirdin. Bizden izin almadan birlikten çıktın fakat senin için ck izni bile almadık, çünkü kimsenin rolünü bozmak istemiyoruz. IC bir şekilde gecenin köründe bizim birlikten ayrılıp oradaki birliğe kaçıp yönetici olup üyelerine bunları öldüreceğim demen de ayrı bir saçmalık zaten, karakterin daha silah tutamayan bir kız yani, bana sarılıp uyurken arkamdan beni ck etme yollarimi kuruyor yoksa ben mi seni yanlış anladım?

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #14 : 08 Temmuz 2018, 23:40:29 »
Az önceki yorumu Arthur! Yazdı ve bi anda sana geçti anlamadım, sözlerim ona.

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
« Yanıtla #15 : 08 Temmuz 2018, 23:41:28 »
Karar bekleniyor..... @MANSIMOV  adminim.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #16 : 08 Temmuz 2018, 23:59:26 »
Eğer birini sorguladik diye ck izni verilecekse bilemiyorum yani, yine de karar Vuzzy nin.

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
« Yanıtla #17 : 09 Temmuz 2018, 00:01:15 »
Eğer birini sorguladik diye ck izni verilecekse bilemiyorum yani, yine de karar Vuzzy nin.
Sorgulamak başka birşey yakamdan tutup birisi hesap sorup diğeri tekme atarsa o değişir hesap sormaya girmez o işte Rick benim birliğimdeki insana gelip kendi birliğinizdeki gibi davranıyorsunuz saçma saçma saçma.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #18 : 09 Temmuz 2018, 00:03:38 »
Sorgulamak başka birşey yakamdan tutup birisi hesap sorup diğeri tekme atarsa o değişir hesap sormaya girmez o işte Rick benim birliğimdeki insana gelip kendi birliğinizdeki gibi davranıyorsunuz saçma saçma saçma.
çünkü bizim birligimizdeydin bro, keşke ooc kin yapmasan be

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2018, 00:06:43 »
Ben sana laf anlatmaktan cidddden sıkıldım anlamıyorsun ne kadar panik yapıyorsun bu kadar ya bak herşeyi ooc yansıtmayalım arkadaşlar ic oldu ic bitsin siz ama ooc yansıtıyorsunuz seninle ooc bir sıkıntım yok Rick anladın mı bunlar ic birşey gidipte sana ooc yapmayacağım.