Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

CK İzni-Dennis_Vipery ve Rick Simpson

Başlatan Cesfor, 08 Temmuz 2018, 20:18:02
Okunma sayısı 2254 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Ağustos 2019, 22:42
Toplam oynama: 23 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
CK İzni-Dennis_Vipery ve Rick Simpson
« : 08 Temmuz 2018, 20:18:02 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Dennis_Vipery ve Rick Simpson"
Olay Tarihi: "7.07.2018"
Olay Zamanı: "Saat 10 ile 11 arasında"

Oyun için adınız: "Caine Parker"
CK etmek isteme sebebiniz :Öncelikle adminlerim iyi forumlar bir ck izni almak için konu açıyorum.Dennis Vipery,Rick Simpson ve ben(Caine Parker)birliğimiz vardı mahallemiz vardı Lincoln St Stranger adlı aramızda Den ile tartışma yaptık ic bir kız yüzünden ve mahhallede ic olarak kavga ettim birbirimize vurduk ordan Rick gelip Denne yardim etti bende bunu ic yediremeyip birlikten çıktım ic karakterim kendi kendine hırs yaptı ve glen parkta bir çete kurmaya karar verdi  bundan iki üç gün sonra birliğime adam topladım fazla kişi değildik ama büyümeğe inaniyorduk ve Denn ile Rick Glen Parka gelip arkamdan kötü sözler söylemeye başlamış bunu ic olarak duydum ama birşey etmedim Denn ile Rick  glen parka geldi ve benim yakamdan tuttular ic olarak aşşağladılar bir görüşmem vardı mafya lideri ile bunu gördü ve beni küçük gördü ve mahallede saygınlığım azaldığı için üyelerim terk etti şimdi ic karakterimin gözünde hep bir kin vardır.Denn ve Rick'i öldürmek istiyor çünkü onların yüzünden glen  parkta saygınlığı azaldı ve yeniden toparlanması zor şimdi Denn ve Rick i öldürürse saygınlığımın artacağına düşünüyorum izin verirseniz Ck edicem.

Talebinizi destekleyecek kanıtlar: "Her hangi bir kanıtım yok olayı bizzat MANSIMOV adlı adminimiz gördü.  "

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: CK İzni-Dennis_Vipery ve Rick Simpson
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2018, 21:37:28 »
Biz senin arkandan kötü söz söylemedik, Cordelia'yı arıyorduk sana sormaya geldik. Ayrıca ensenden ben tutmadım, fark ettiysen ben olayı bitirmeye çalıştım. Dennis sen birlikten izinsiz ayrıldın diye CK izni aldı sen de kin yapıp CK izni almaya çalışıyorsun sanırım. IC'de çok şey yaşanabilir ama CK izni verileceğini sanmıyorum. Zaten yanımızda başkası daha vardı. Neden sadece bana ve Denn'e açtın anlamadım.

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2018, 21:42:25 »
Biz senin arkandan kötü söz söylemedik, Cordelia'yı arıyorduk sana sormaya geldik. Ayrıca ensenden ben tutmadım, fark ettiysen ben olayı bitirmeye çalıştım. Dennis sen birlikten izinsiz ayrıldın diye CK izni aldı sen de kin yapıp CK izni almaya çalışıyorsun sanırım. IC'de çok şey yaşanabilir ama CK izni verileceğini sanmıyorum. Zaten yanımızda başkası daha vardı. Neden sadece bana ve Denn'e açtın anlamadım.
İlk başta kavga ayırdığını inkar etmiyorum ama sonrasında /me Kunfu tekmesi atar diyen kişi benmiyim :D herneyse konumuza gelelim ben mahallemde değil iken Barbara adlı kişiye kötü sözlerde bulunmuşsunuz ben bunu ic duydum Rick inkar etmeye gerek yok burda Denn benim yakamdan tutar iken sen gelip karnıma tekme atman ve bunu benim mahallemde yapman saygınlığımı azaltır ben şimdi Rick'i öldürerek saygınlığımı kazanmak istiyorum.Kin ile ilgisi yok ha Rick ben yazımı okuduğumda senin yakamdan tuttuğunu yazmadım yazdığım yazıları iyi oku lütfen belki yazılardan birşey anlarsan bana hak vericeksin.
Not:Ben o kavgadan sonra bir emote yazdım eğer okuyduysan /me sinirli bir şekilde hızlı adımlarla mahalleden ayrılır.

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2018, 22:00:36 »
Yaptığımız an senin birlik diye adlandırdığın ama aslında birlik bile olmadığını olayı izleyen yetkililerde biliyor. Daha
 birlik tanıtımın  bile yoktu, birliğim diye hala tutturuyordun. Sanırım daha şuan bulunduğun birlikte bile değildin, orasını bilemiyorum. Birlik tanıtımın bile olmayan bir yeri hoodun olarak belirleyemezsin.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2018, 22:11:30 »
Dennis'in de dediği gibi birlik tanıtımın bile yoktu "birliğinin". Evet ben sana tekme falan attığımı az da olsa hatırlıyorum zaten. Ama o bloklara benim hoodum demen yanlış, zaten hoodun olsa bile içinde vurmadık sana. Apartman olarak adlandırılan şeylerin içinde yakanı tuttu Dennis. Yanlışlıkla ense yazmışım yaka yerine. Belki bana birisi kötü bir şey yaptı o zaman hemen onu ck etmek için izin alayım ck edeyim, saçma yanii. Biz sadece senin birlikten izinsiz ayrıldığın için ck izni aldık.

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2018, 22:15:45 »
Yaptığımız an senin birlik diye adlandırdığın ama aslında birlik bile olmadığını olayı izleyen yetkililerde biliyor. Daha
 birlik tanıtımın  bile yoktu, birliğim diye hala tutturuyordun. Sanırım daha şuan bulunduğun birlikte bile değildin, orasını bilemiyorum. Birlik tanıtımın bile olmayan bir yeri hoodun olarak belirleyemezsin.

Biyografim olsun herşey hazır merak etmeyin bu iş ck kabul olduktan sonra bazı eklemelerim olucak biyografide o yüzden şuan tanıtıma atmıyorum eminim sizin birlikteki gibi 3 kişi ile rol yapılmayacak ah pardon iki kişi idi sanırım :D
zaten sizin birlikteki kişiler benim arkadaşlarım şuan in-aktif geldiklerinde ic duyduklarında emin ol senin birliğinden çıkacaktır ama şunu söyliyim ben orayı sahiplenip tanıtımı atmam daha doğru olucaktır kafadan atma bir biyografi istemediğim için hemen tanıtımı koymadım vuzzy adlı adminimiz zaten benim ciddi oldumu biliyor kendisi ne kadar uğraştığımıda gördü.Size şunu söyliyeyim bir bahane bulup bu ck'dan kurtulmanız doğru olmaz bir mantık yürütün.Diyorumki isteme sebebim glen parktaki saygınlığımı yükseltmek için için sizi Ck etmek istiyorum.

Evet Rick'e gelelim ense yazdığımı yer neresi iyi okumanı söylemiştim şuan sizin birlik evinin sahibide benim zaten orayıda zaten rol yapmanız için arkadaşıma verdim ama bakıyorumda ortada rol yok evide yakında alacağım merak etmeyin umarım yazdığımdan birşeyler anlamışsındır.Rick Denn beni duvara yaslarken bana tekme attın iyi hatırla burada boşa yalana gerek yok.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2018, 23:03:08 »
Ben zaten sana tekme atmadım demedim. Birlik tanıtımın bile yok, zaten bu birlikkur komutunun kaldırılması için arge bile açtım ben. Sen birlikkur kullanıp tanıtım falan hiçbir şey atmayip "orası benim hoodumdu, bana vurdular" diyemezsin bence. Biz onaylı bir birlikteyiz ve sen bu birlikten ayrılıp ck iznini bize vermiş oluyorsun. Kendini savunmak için hemen yanı başımızda birlik açıp biz seni orda sorguladik diye ck izni almamalisin. Her ic bir olayda ck izni verilmez. Seni sorguladik sadece ya silah bile çekmedik yani. Bunun için ck izni vereceklerini sanmıyorum, karar yetkililerin.

Çevrimdışı Cesfor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kevin Strait Lv.13
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2018, 23:21:15 »
Ben zaten sana tekme atmadım demedim. Birlik tanıtımın bile yok, zaten bu birlikkur komutunun kaldırılması için arge bile açtım ben. Sen birlikkur kullanıp tanıtım falan hiçbir şey atmayip "orası benim hoodumdu, bana vurdular" diyemezsin bence. Biz onaylı bir birlikteyiz ve sen bu birlikten ayrılıp ck iznini bize vermiş oluyorsun. Kendini savunmak için hemen yanı başımızda birlik açıp biz seni orda sorguladik diye ck izni almamalisin. Her ic bir olayda ck izni verilmez. Seni sorguladik sadece ya silah bile çekmedik yani. Bunun için ck izni vereceklerini sanmıyorum, karar yetkililerin.
Rick  anlamıyormusun anlamıyorum seni anlamkta güçlük çekiyorum dediğim bir sistemsel birliğim var idi ve siz beni rahat bırakmadınız gerek olsun arkamdan küfürler gerek olsun zırt pırt mekana gelip hesap sormalar afedersin ama bak yine söylüyorum sana herşeyim hazır idi.Hatta bazı şeyler için Vuzzy admindende yardım istedim kendisi sağolsun yardım etti.Bir biyografim var böyle kafadan atma gibi bir biyografi değil ic'de gerçekte ne yaptıysam onu yazıyorum biyografime biyografimde düşüş olcak o düşüş bölümünden sizden bahsedeceğim sizin mahalleme gelip hood'a gelip bana sorguya almak yakamdan tutmak bu benim saygınlığımı düşüyor Glen Parkta şimdi yükseliş bölümüne ise şunu yazıcam eğer adminlerimde izin verirse sizi Ck edip Glen Park çevresinde saygınlığım arttı ve herkes yeni bir yönetici olarak bilecek Glen Parkta ck istemem çok normal birşey çok ama çok inkar ettiniz siz bir kerede olsa kabüllenmek bu kadar zor değil biraz bazı şeyleri kabülenmen gerek Rick sen kendini birşey zannediyorsun ama burda kimse birşey değil herkes eşit anladın mı Son sözü lütfen ama lütfen gerekli adminler karar versin son sözüm budur umarım adminim beni anlarsınız.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2018, 23:26:19 »
MANSIMOV adlı yetkilinin cevabı bekleniyor.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2018, 23:27:07 »
Caineee, birisi saygınlığını düşürdü diye niye ck istiyorsun ki? Git ic bul beni adamlarinla tehdit et istedigin kadar? Sadece biz ck izni aldik diye acmadiysan bir şey bilmiyorum demektir.