1.48
tavrın kötü o çocuklar gibi çevremde çok insan var korkuyosan altta kalmayı bileceksin sadece gasp edildiğinle kaldığına dua et bu arada paraya ihtiyacı olan harçlığı ile yetinmeyen çocuklar sapık olmuyor kardeşim haberin olsun o çocuklar emin ol senden daha namuslu bile çıkabilir insanları ırkından dolayı yargılama ve sana bi tavsiye karşındaki insanı küçümseme tek tokatlık falan o çocukta boş olmayabilir bende bu yüzden kavga ettiğimi biliyorum sana anlatmak isterdim fakat akşama kadar bilgisayar oynayıp böyle şeylere gülüp geçtiğin için çokta umrunda olacağını sanmıyorum yaşa ve gör dayak yemekten korkma
Paraya ihtiyacı yok babası emlakçı ya da mütahit falandı öyle hatırlıyorum ki benden zengin biri.
Arkadaş düz maldı derslerine çalışmayan biriydi
Ondan güçlüyüm çocuk ile kavgaya yakındık ve aptal olduğu için elimi tuttu bildiğin ve tek anlık hamle ile koluna büyük zarar verebilirdim.
Çocuğun güvendiği tek şey arkasında olan ortalama 15-20 arkadaşı ve kendisi haksız.
Akşama kadar bilgisayar başında olan biri değilim ve 2019 yılında olsaydım şuan büyük ihtimalle eve yeni gelmiş olurdum. Biz de sokakta geziniyoruz ama sadece saçı uzun olduğu için birine sataşmıyoruz.
Çocuk benden namuslu değil çünkü kendi sınıfımda olan kızlara sarkıp taciz edebilir ve eminim akşam saatinde milletin sevgilisine falan laf atan biri.
Benim paramı almaya çalıştığında zaten cebimde çok para yoktu eve dönerken cebimde kalan birkaç lira vardı.
Emin ol o ghetto gözüken çocuktan daha kötü şeyler yaşamışımdır ve ondan daha düzgün kalmışımdır. Sigara içen biriydi merakından olduğunu sanmıyorum sadece kötü biri olduğunu göstermek için.