ben şehinşahı çok severim yeni şarkı çıkmıştı onu çok dinlemiştim işte şarkının adı koyu neyse okulda bi çocuk vardı zenciydi bildiğin ben tekirdağ kapaklı garanti bankası civarlarında yaşıyorum bizim burda insanlar 3 e ayrılıyo kürlter bulgarlar başka yerden gelenler çocuk kürttü galiba bana bova göretennim falan bişi demişti neyse bu cocuk bana şekil yapmıştı okulda bende altta kalmadım dedim işte benim saçım uzun biraz ama okulda toplamak yasak galiba ibne falan derler gerek yok bana karı mısın demişti sinir olmustum var ya tek tokat ile gider ama bir anda çoğalır falan korktum okul çıkışı şimdi bıçak çeker ölmiyim

falan neyse okuldan dönüyorum bi baktım bu zenci çocuk ve yanında 10 ila 15 civarı arkadaşı vardı ama o toplumun iq ortalaması 85 falan işte çocuk tek başına yanıma geldi dedi kollarını kaldır yok dedim hızlıca yürümeye falan başladım tuttu kolumdan nereye gidiyon hob dedi ben kısık sesle anneni öpmeye falan dedim işte sonra dedim götümden olacağıma cebimde olan 3 liradan olayım neyse işte kollarımı kaldırdım falan sonra bir anda cocuğun arkasında

bir adam belirdi dedi napıyon abi sosyal deney dedi o günden sonra çocuğu görmedim bu anımda bu kadar flood değil sadece anımı anlatmak istedim neyse şimdi o çocuklar büyük ihtimalle karınızı kızınızı taciz eden pis sapıklar olmuştur