Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Princeton St. GANG

Başlatan Vladimir_Ivanov, 08 Temmuz 2018, 16:40:20
Okunma sayısı 2717 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Kasım 2018, 01:49
Toplam oynama: 49 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Princeton St. GANG
« : 08 Temmuz 2018, 16:40:20 »

Princeton St. GANG

Kuruluş - 2002

Kevin , Federico ve Jackson bu üçlü kendilerini ve ailelerinin geçimini sağlamak için her akşam çeşitli evlere girer ve yağmalarlardı ve kötü bakımsız evlerinde servetlerine servet katıp kafalarına bakarlardı.
Bu içten kazançları azalınca kendilerini köşelere atarak çeşitli maddeler satmaya başladılar.
bu işi kısa sürede organize olarak yapmaya başlayınca kendi dostlarını toplayıp bir yere yerleşme kararı aldılar.
yerleştikleri yer ise Gleen Park Princeton Caddesinde olan tohaf bir yer.

Kardeşleri ile haftada bir gece çıkarlar ve uzak yerlerdeki evleri yağmalayarak ve işlek caddelerde madde satarak servet katlamaya başladılar.
Tabi bu işler kolay değil. Buradada herşeye burnunu sokan tiplerden karşılaşırlar ve uzun bir uğraşdan sonra onları katledip cesetleri sırra kadem basarmışcasına yok ettiler.

Galeri Soygunu - 2014

Leonardo,Jackson,Federico ve Kevin yani Federico´nun ekibi Las Venturas´da bulunan bir galeriyi gözlerine kestirirler.Orayı soymak için planlar kurmaya başladılar çünkü federallerle uğraşmayı pek sevmiyorlar.Planları yaptılar sıra soygunda,Rusya´dan kaçak silah getirterek otomatik silah sahibi oldular.Galeriyi soymak için yola koyulan ekip galeriye yaklaştıkdan sonra güvenlik derecesini ölçüyordu.Bir kaç kere galeri önünden geçtikten sonra siyah bir Premier´ile yaklaşıp içerideki 2 güvenliği etkisiz hale getirdikten sonra Federico galerinin CEO´sunu bulmak için yukarı çıktı.CEO odasının kapısını kitlemişti ve polisleri aramıştı.Artık federaller yolda ve fazla bir vakitleri olmadığını biliyorlar.Jackson kapının kilidine bir kaç kez ateş ettikden sonra kapı açıldı ve CEO´dan kasaya götürmesini ve açmasını emrettiler.CEO çok korkmuştu ve hızlıca kasaya gidip açtı ve ben istediklerinizi yaptım beni bırakın diye yalvarıyordu.Sonra paraları almak için aşağıdan Leonardo´yu çağırarak yardım istediler.Paraları çantalara doldurdukdan sonra galeriden daha hızlı kaçmak için CEO´nun odasından en hızlı araçların anahtarlarını alarak paralarla beraber Los Santos´a kaçtılar.Araçları bir kaç ay saklamaya karar verdiler.Artık paraları bölüşme vakti gelmişti paraları dörde böldüler ve herkes kendi evine çekildi,yorucu bir gün olmuştu.Artık gelirleri ve saygınlıkları yavaşça artıyordu.Bakalım ilerki zamanlarda ne olacak.

Kumarhane Soygunu - 2016

Federico daha fazla para kazanmak için bir kaç yer soymayı aklına koyar ve bu konu hakkında biraz araştırma yaparak bir ekip kurar.Soygun planı hakkında 3 ay çalıştıkdan sonra bir kumarhane soymayı seçmiştir ve kumarhanede yaklaşık 2 ay takılır ve heryerini öğrenir.Bir kaç adamını kumarhanede işe vererek ajan elde etmek amacıyla ve bilinmeyen güvenlik güçlerini ve sırlarını öğrenmeyi planlamıştır.

Kumarhaneyi soymak için herşey hazırlandıkdan sonra ekibini toplar ve kumarhaneye gider,Diego ve Kevin içeriye girip bir kaç el kumar oynadıkdan sonra Mia içeri girer ve bayan tuvaletinde yangın çıkardıkdan sonra hızlıca dışarıya çıkar.Dışarıda bulunan ekibin üyeleri maskelerini takmaya başlar ve yangın alarmı verildiği anda içeriye gireceklerdi.Yangın alarmı geldi ve herkes dışarıya yönlendirilirken ekip üyeleri hızlıca içeri girer ve güvenlik görevlilerine sıkmaya başlar.Büyük bir çatışma çıkmıştır fakat güvenlik görevlerindeki silahlar ekibin silahlarından daha etkili olamadığı için yenik düşmüştürler.Bu sırada Kevin ve Diego kumarhane kasasının katına çıkar ve kasayı açmak için yetkili birisini ararlar o sırada Federico kumarhane sahibini bulmuştur ve kafasına silah dayayarak Diego´ların yanına getirir.Kasayı açtıkdan sonra kumarhane sahibinin kafasına 3 el ateş ederler ve bütün ekip paraları sırtlandıktan sonra polislerden izini kaybettirip Helikopter ile kaçtılar ve tekrardan mahallelerine dönüp ortak evde paraları bölüştüler.Arkalarında hiç iz bırakmadıkları için 1 ay boyunca Los Santos NEWS´de olaylar konuşuldu.

Soygunlardan Sonra - 2017

Paraların bir bölümünü Klüplerde ezdikden sonra bir bölümünü ise Haplara ve Silahlara ayırırlar.
Kalan bölümler ise Mahalledeki evlere harcadıkdan sonra hepsi bir yerde toplanıp Haplarla ve Silahlarla uğraşırlar...

Ve genellemede GlenPark'da bir oluşum daha artık görülüyor...  ;)

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
Ynt: Princeton St. Gang [Düzenlemede]
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2018, 16:49:02 »
Başarılar, umarım güzel roller çıkarırsınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Princeton St. Gang [Düzenlemede]
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2018, 17:01:31 »
Başarılar, umarım güzel roller çıkarırsınız.

Teşekkürler Kardeşim Ayrı bir yerdesin  ;)

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
Ynt: Princeton St. Gang Tanıtımı
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2018, 17:39:39 »
Tanıtım başlığına tanıtım falan yazmana gerek yok

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2018, 17:01:05 »
Türkçe imla hatalarınız oldukça fazla, göze hoş durmuyor. Hikayeden hikayeye atlanmış, kısa ve öz tutulmayı denemişsiniz ama kısa tutulmuş, özlük ise sıfır.
Birlik liderinin tutumu aşırı tuhaf, ıc karakteri ooc karakteri gibiyse gerçekten çok sıkıntı çekersiniz. Başta Motel'den.

Çevrimdışı PauGeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edward Ander Lv.18
Son giriş: 09 Şubat 2021, 23:03
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Ynt: Princeton St. Gang
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2018, 12:59:05 »
Başarılar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2018, 15:26:20 »
Türkçe imla hatalarınız oldukça fazla, göze hoş durmuyor. Hikayeden hikayeye atlanmış, kısa ve öz tutulmayı denemişsiniz ama kısa tutulmuş, özlük ise sıfır.
Birlik liderinin tutumu aşırı tuhaf, ıc karakteri ooc karakteri gibiyse gerçekten çok sıkıntı çekersiniz. Başta Motel'den.
Kardeşim rica ediyorum benim birliğimle alakalı şeyler yazma eleştirine gerek yok

Çevrimdışı blackhold74

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Ekim 2020, 13:11
Toplam oynama: 81 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2018, 13:45:39 »
Çok çalıştık,dinlenme zamanı.
Spoiler:

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2018, 16:32:33 »
İdare eder iyi yere gelme şansınız olabilir.

Çevrimdışı blackhold74

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Ekim 2020, 13:11