Selamlar diyerek başlıyorum.
Bildiğiniz üzere, son zamanlarda forumda aşırı fazla derecede cinselliği temsil edeyen / yönlendiren resimler görüyorum(z). Fakat, bu resimlere tek bir yaptırım olsa dahi uygulanmıyor. Örnek vermek gerekirse, göğüsleri açık kadın resmi, ısrarla bir şeyi ağzına alan bir kadın resmi, ve daha bir çok benzeri resimler koyarak insanları rahatsız ediyorlar.
Ben de bu resimleri görmek istemeyen birisi olarak foruma bu yasağın eklenmesini istiyorum, +18 içerik besleyen ve cinselliği teşvik eden / yönlendiren resimlerin avatar veya imza olarak koyulması yasaklanmalı. Israrla bu kuralı da ihlal eden kişilere yasaklama işlemi uygulanmalı.
Eğer ısrarla cinsellik arayanlar varsa da adult sitelere girip istediklerini alırlar, burası bir oyun platformu ve amacından çıkarmamak da lazım.
Dipnot: Bu öneri, oyun içi siteleri / oyun içi rol paylaşımlarını ve rol karelerini kapsamıyor, sadece forum imzaları ve forum avatarlarıyla ve forumda paylaşılan ( + 18 ) gerçek resimlerle ilgili. Bunun dışında diğer konuları alakadar etmiyor.