Haber binasının üzerinde bulunan devasa uydu Bu tür uydular daha çok verim almak başta olmak üzere ve halkın bazı endişelerinden kurtulmak için çöllere, geniş ovalara, düz ve popülasyonun fazla olmadığı yerlere kurulur.
Şehir içerisinde böyle bir uydu görmek benim gözümde bir freeroam havası yarattı. Şehre bu tür uyduların koyulmasına gerek yok zaten. Maksat uydu ve uzaydaki uydu arasında bilgi alışverişini sağlamak. Bu bilgi zaten dünyaya taşındığı andan itibaren ister internet sunucuları, ister fiber optik kabloların bilgi aktarım seçeneği ile istenilen bölgeye kısa sürede iletilebilir.
Başlangıç paketi Market kısmına bir başlangıç paketi getirilebilir ve içeriği;
• Portatif Radyo
• Telsiz
• Kamera
• Telefon
• Çadır
vb. şeklinde olabilir.
Miranda HaklarıFazla anlatmıyorum, sadece hotkey desteği ile kullanılırsa hoş olabilir. Çoğu kişi miranda haklarını OOC olarak da bilmiyor ve IC olarak bu bilgiler asimile edilebilir. En azından pragmatik tutum takınmış olursunuz 
Key::
SendInput tSessiz kalma hakkına sahipsin.{enter}
sleep 1000
SendInput tSöyleyeceğin her şey mahkemede aleyhine delil olarak kullanılabilir.{enter}
sleep 1000
SendInput tAvukat tutma hakkın var.{enter}
sleep 1000
SendInput tParan yoksa, senin için bir avukat tutulacak.{enter}
sleep 1000
SendInput tİstersen sorgu sırasında soruları avukat olmadan cevaplandırabilir ama..-{enter}
sleep 1000
SendInput tistediğin an bir avukat gelene kadar susma hakkını kullanmayı tekrar seçebilirsin.{enter}
sleep 1000
SendInput tSana okunduktan sonra bu hakları bildiğin ve anladığın kabul edilir.{enter}
return