Los Santos'un küçük yollarından dolayı çok fazla Non-RP sürüş ve kazalar meydana geliyor. Ben büyük bir güncelleme şehir değişikliği yapılmasını talep ediyorum. Yolları fazlasıyla geniş, daha modern şekilde illegal ve legal roller yapılabilecek bir şehir olan San Fierro'yu tavsiye ediyorum. San Fierro'da tek tek evlerin az olduğunu ve büyük binaların olduğunu biliyoruz. Apartman modunu sevdik, bunu yaygınlaştırabiliriz. Güncellemeden önce herkes evlerini sistem fiyatına satabilir. Çok büyük bir güncelleme olur ve
mükemmel bir güncelleme olur. Departmanı bile mis gibi kokuyor San Fierro'mun. Her şeyiyle örnek şehir. Idlewood gibi saçma bir merkezi olmadığı için rol dağılımı daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.
Bu fikri büyük bir ciddiyetle ve büyük bir güncellemeyi kabullenerek düşünürseniz sevinirim.
Bir
v1.5 'e yakışmaz mı sizce de?
İllegal roller; sokak başında bekleyip millete laf atan 2-3 kişilik birliklerden değil de, geniş mafya rollerinden oluşur. Çünkü San Fierro'da mafya roller inanılmaz gidiyor oranın teması öyle illegal yönden. Legal yönden ise yine tam bir şehir havası hakim. Los Santos fazla dağınık geliyor bana ve yapılan rollerin de şehirden şehre farklılık göstereceğine de inanıyorum yukarıda yazdığım sebeplerden ötürü.
Destekleyenler/desteklemeyenler sebebiyle beraber yazarsa sevinirim.
Müzik : OOC kin besleyen bir arkadaşımız müzikten rahatsız olmuş

kaldırıyorum rahatlasın.