bir anımı anlatayım bari, yine okuldayız ortaokul 8. sınıfım tabi o zamanlar hızlıyım tam bir ergen mini ramazan paketi gibiyim neyse(lise 1'im

) öğlen bizimkiler ile oturuyoruz böyle kız tayfa var benle Arda diye arkadaşım vardı doğruluk mu cesaretlilik oynuyorduk tamam mı bu ben bi kızı seviyodum ama kızın AQ'su 9999999999 bende notlarım düşüktü tabi kız yoktu ama oyunun başında yapmayan o***** çocuğu demiştik. Sonra bu aptal da kız gelince seni seviyordum de dedi bende si**ir lan diye bağırdım sınıfta ingilizce hocası flash belleğini tahtada unutmuş bir duydu ama sırtım felan ful ter neyse allahtan hoca iyi bi hocaydı o da bizim kafada gibiydi bir şey demedi sonra oyun devam etti öğlennin sonuna geldik. Kız da servis ile geldiği için geç geliyordu ben de kapıdan gördüm koştum sırama ama elim ayağım titriyor bir de az bir şey sinirliyim hani birisi gelip enseme vursa kalkıp o an a**** ko**rım. Sonra kız geldi bizim Arda'da öğretmenler masasının orda bana bakıp gözleri ile kızı işaret ediyor. Bende bi anlık gaza geldim gittim söyledim ve kız bana dönüp dedi ki yukarıda yazdığım şeyin aynısı,
Bence arkadaş kalmalıyız ya. dedi. Diycektim Doğruluk ve cesaretlilik oynuyoduk diye ama nafile. O kızın yüzünden 1 ay boyunca ölü gibi dolaştım. Şimdi unuttum ve mutluyum ve bunun neden yazdığımı bilmiyorum.