Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] 🥃🍻Santa Maria Night Club🍻🍾

Başlatan !Soulfly, 12 Aralık 2020, 22:16:54
Okunma sayısı 516 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !Soulfly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 30 Haziran 2022, 23:02
Toplam oynama: 292 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] 🥃🍻Santa Maria Night Club🍻🍾
« : 12 Aralık 2020, 22:16:54 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Akşam üstü dört,beş den sabah yediye kadar.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (542.31, -1812.96, 6.06, 97.20)

2.02:İş yeri lokasyonu(https://hizliresim.com/dtLRZE):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Santa Maria Night Clup)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Clup)

2.05:İş yeri interioru: (LGBT Club
)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Tim Henderson, 1993 yılında Rusya'da Moscova şehrinde devlet hastanesinde dünyaya geldi. Sıradan bir çocukluk geçiren Henderson, lise çağına geldiğinde okumaya pek meyilli olmasa bile zeki bir çocuktur. Aile baskısı, gelecek kaygısı arasında üniversite kazanmıştır. Geçen dört yılın ardından başarılı öğrencilik kariyeri bitirmiştir. Öğrencilik kariyerinden sonra Santos'da iş aramaya başlamıştır. Bir süre sonra bir kafede part-time bir iş bulmuştur ama maaş nedeni ile anlaşamayıp bir buçuk ay sonra işten ayrılmıştır. Ardından daha detaylı bir iş arayışına girmiştir ve Şerif departmanının alımlarının açık olduğunu görmüştür. Şerif departmanı eğitimine çalışıp çaylak olarak alınmayı başarmıştır. Altı ay sıkı bir eğitim ve çalışma üzerine Deputy Sherif-1  olarak görevine devam etmiştir. Yaklaşık bir buçuk sene görevine devam eden Henderson, bir buçuk yıl sonra babasının ölmesi üzerine ufak bir içine kapanma yaşamış ve bu neden ile devriyelerine önem gösterememiştir. Arada belirli bir süre geçtikten sonra genel bir Şerif toplantısında Henderson'un kadrodan ihraç edilmesine karar verilmiştir. Bu duruma şaşıran Henderson bir süre elindeki birikiminden harcama yapmaya başlamıştır. Annesi ile kalan Henderson ufak bir ev satın alıp kendi iş hayatına atılmaya karar verir bunun üzerine yapabileceği kariyerleri gözden geçirerek Night Clup açmaya karar verir.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (Şimdi genel olarak gördüğüm bir sorun var, Nigh Clup'ler genelde geceleri en fazla bir saat falan aktif olup kapanıyor veya kişisel roller için kullanılıyor. Bu gibi durumlarla sık karşılaşan biri olarak bunlardan fazlası ile kaçınacağım. Genelde bu tarz iş yerlerinde gelen kişiler tahmin edilemediğinden dolayı gerek personel sayısı gerek hizmetten eksik kalıyor. Benim ise bu konuda eksiğim bulunmuyor ek olarak kadromdaki kişilerin çıkaracağı rollerden kimsenin şikayetçi olacağını sanmıyorum. İş yerlerinde hazır sistem kullanılmasını pek sevmeyen birisiyim nedeni ise genel olarak rol yaparken karşılaşılan imkan kısıtlamaları diyebiliriz. Bizim barımızda personel sayısı, garson, dj, barmen, güvenlik vb. gibi kısımların yeterli düzeyde olacağını, barımıza gelerek görebilirsiniz. Ki zaten bunlar genel olarak tüm iş yerleri veya en azından tüm Night Clup'larda olması gereken şeyler diye düşünüyorum. Peki beni diğer iş yerlerinden ayıran kısım nedir? Benim farkım diğer yerlere göre daha farklı roller sergileyecek olmam. Bir barmen direkt kişiye istediği içeceği vermek yerine gösterili bir şekilde verecek. Bir garson dümdüz bir servis yapıp afiyet olsun diye gitmeyecek, onun yerine gelen müşterilere kendilerini özel yapacak bir sunum hazırlayıp servisini açacak. Ek olarak iş yerimizde komi rolleri dönecek masalarda rolsel olarak yapılan hizmetlerin boşlarını tabak, bardak gibi şeyleri onlar masalardan toplayacaktır DJ'miz genel olarak pistte dans edene 10.000$ demek yerine, yeri geldiğinde ufak, yeri geldiğinde büyük çekilişler yaparak kendini ön planda tutacak bir DJ olacaktır. Şarkıları önceden hazır olacak ve her duruma göre bir şarkısı olacaktır. Güvenliğimiz en ufak olayda ''bir sorun mu var'' demek yerine biraz daha insancıl yaklaşıp sorun daha başlamamışken sorunu kapatmaya çalışacaktır. Ek olarak barımız yoğunluk durumumuza göre gündüzleri de hizmet verebilir. Genel olarak açılış saatimiz 05:30 olarak belirlenmiştir ve barda kapanış saati 01:00 veya 02:00 olarak yoğunluğumuza göre kapanacaktır. Santa Maria Night Clup'ün diğer iş yerlerinden farklı ve rol çeşitleri bunlardır.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Genel olarak Los Santos'da barlarını gece saat 8-9 gibi açıp bir saat sonra müşterileri azalınca kapatmaya meyilli olduklarını düşünüyorum. Benim farkım ise barımı 05:30 da açıp gece saat 01:00 02:00 civarına kadar eksiksiz hizmet verecek olması. Tabii sadece saat ile bitmemekte ek olarak barımızda içecek dışında meze çeşitlerimiz ve bunun gibi ufak yiyecek servislerimiz bulunacak, garsonlarımız sadece sunum ve hizmetten sorumlu olacaktır. Night Clup'müz de diğer iş yerlerinde olmayan şey ise, komimiz olacaktır. Bu komi masalardan, kişilerin boş meze tabaklarını, boş içecek şişelerini toparlamak ile görevlilerdir. Bu sayede garsonlarımızın yükünü hafifletmiş oluyoruz. Güvenliğimiz ufak bir sorunda direkt dışarıya çıkarmak yerine olay başlamadan olayı kısa ve nazikçe çözme niteliğinde olmaktadır. Garsonlarımız sunumlarını her zaman gösterişli bir şekilde müşteri ayırt etmeden en kaliteli hizmetlerini verecektir. Barmenlerimiz içecekleri direkt doldurup vermek yerine ufak bir şov yapıp müşteriyi mutlu ederek sunumunu açacaktır. DJ'miz her zaman hazır ve aktif olacaktır. Müşterileri istemsizce dans pistinde dans etmeye teşvik edecek şarkılar ile hizmet verecektir. İş yerimizde her zaman müşterilerimiz ile olabildiğince diyalog içince olacağız.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Bulunduğum bölgenin yakın bir kısmında Night Clup bulunmakta ama şahsen hiç aktifliğini görmüş değilim. Açılışında bile ses getiremeyen bir iş yeri, ilerleyen zamanlarında başarılı olamaz benim gözümde... Ki zaten de öyle olduğunu görüyorum ve şuana kadar hiçbir aktiflik göremedim. Aktifsizlikten dolayı sahildeki kesimin, eğlenmek isteyeceği bir gece klübü doğal olarak kalmıyor, bu neden ile sahil kısmında duran kişiler sürekli olarak aynı rollere bağlı kalmaya başlıyor. Ben bu durumu bozabileceğime inanmaktayım. İş yerim sahildeki kesimin ve diğer çevre kesimlerin ilgisini çekerek bulunduğu bölgede farklı rol imkanları sunacağına eminim. Standart bir iş yeri konsepti olarak rol farkımızı ortaya koyan bir iş yeri işleteceğimi düşünmekteyim.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "!Soulfly"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 🥃🍻Santa Maria Night Club🍻🍾
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2020, 00:08:13 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı !Soulfly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 30 Haziran 2022, 23:02