Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Contrador Flexa - Pig Pen Night Club

Başlatan realflexa, 12 Aralık 2020, 16:11:00
Okunma sayısı 248 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı realflexa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Mart 2024, 01:04
Toplam oynama: 172 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Contrador Flexa - Pig Pen Night Club
« : 12 Aralık 2020, 16:11:00 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada elli saat garanti aktifim daha üstüne çıkabiliyor, Her gece dokuzdan on bire kadar açık tutarım.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (2424.31, -1226.09, 25.12, 33.82
)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: (Pig Pen Night Club)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Club)

2.05:İş yeri interioru: (Jizzy Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Jughead Sprouse: Amerika, Florida eyaletinde 1993 yılında dünyaya gelmiş, annesi ev hanımı babası turizmci. İşinde iyi olan babanın kazançları iyi, oğlunu iyi yerlerde okuttu. Lisesini Floridada bitirip üniversitesini babasının vefatından sonra amcasının yanına giderek, Kaliforniyada okudu, babasından kalan birikimle kenidine orada bir cafe açtı, işleri yerindeydi annesini ve ailesini geçindiriyordu. Cafesi Amerikada çıkan eylemler sonucunda ağır hasar alıp fazla bir maliyetli tamire girdi, orayı düzeltmek yerine gidip sattı. Oranın parasıyla Santos'a geldi birikmiş parasıyla burada mekan arayışındayken bir arkadaş edindi, ortak bir iş arayışına girdiler. Önce bir film şirketi kurdular. Ondan sonra iyi bir kazanç yaptıktan sonra maliyeti arttı bu sebeple şirketi kapattılar, onun haricinde Santos ta annesi bir trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti, bu olayın ardından uzun süre toparlanamayan Jughead, bir kadınla tanıştı. Kadınla beraber vakit geçirirken sevgili oldular, o kadın Jughead'ın toparlanmasında en iyi rol oynayandı bunun üzerine, beraber bir iş arayışına girdiler ve Pig Pen'i keşfettiler beraber ortak olmaya karar verdiler fakat burası kadına uygun değildi o yüzden Jughead açmaya karar verdi, şimdi ise köşede kalan paraları topluyorlar ve yakın zaman içerisinde bu parayı buldular, şimdi ise düzgün bir karar vermek için mekan arayışındalar, Pig Pen onlara en uygun yer olduğu için buraya karar verdiler ufakta mekan hazırlıklarına başlıyorlar. ) (buraya)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (İC)

Jughead bar için hazırlıklarına başladı, şuanda çalışan arayışında çabaları boşuna gitmeyeceğine umutlanıyorlar, eş dost hepsine haber salıp mekanı güzel bir ortama çeviriyor. Alkoller, güvenlikler, dansözler vesaire ortam için bu hastalık döneminde en iyi hijyen malzemeleri kullanılıp en iyi temizlikçilerle etraf temizleniyor. Geceleri gençlerin arkadaş ortamıyla toplanıp, herhangi bir sakatlık çıkmayacağı, bir ortam hazırlığında. Bunun haricinde kendine gelen turizm ortaklığını red edip bar işine yoğunlaşmaktadır. tüm tedbirlerden sonra hazırlıklar devam ediyor.

OOC

Geceleri fazla bir rol ortamı güzel bir yer bulunamıyor, amerikan işi gece clubu olarak bir mekan açmayı düşünüyorum, asıl hedefi gecelik kadınların bulunduğu bir mekan, tanımadığım insanlarında gelip rahat, rahat rol yapabileceği bir ortam rol bilgisi olan barmenlerle güvenliklerle kaliteli bir rol ortamı sağlayacağım, çeteci rollerinin yapıldığı sokaklarla ic de görüşüp onları mekanda bulunduracağım, ic birlikler arası ortak bir mekan olacak. Mekan içerisinde herhangi bir troll olayı vesaire olursa, müdahale edilip. Rolleri güzel hale getirmek, gececilerin rol arayışında olmasını kaldıracak bir projesi olmakta. Güzel rollerin döneceğini umuyorum NPCler dahil çok iyi bir mekan olacağını sanıyorum, dediğim gibi mafya, çete vesaire birliklerle ic rol yapılıp hepsinin ortak rol alanı olucak, içerisinde illegal roller bulundurmak kesinlikle yasaktır. Dansçı kızlar kiralayıp, e-rp yapan insanlar kiralayabileceğiniz mekan, daha önce ben kendim görmedim, serverde daha önce olmayan bir yer açacağım.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (OOC hayatta kendimin takıldığı mekanlarda bilgimden dolayı burayı güzel bir şekilde yönetebileceğimi sanıyorum, insanlara düzgün bir şekilde alkolik rolleri sağlayacağım, dansözlerle falan rol imkanı karşılayacağım hatta, clubun içerisinde bazı günler konser verilecek, uygun bir müzisyen rolü yapan birisi bulunursa geceleri insanlar rol arayışı içinde olmayacak direk, burayı bulup gelirler. İçkilerini içer, VİP odaları kiralar dansöz çağırılar, güzel bir rol ortamı döner. Gelipte saçma rol yapan insanlara agresif rol yapmadım /Destek yazarak admin çağırırız, kısacası kaliteli bir rol ortamı olacak.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (East Beach ve Jefferson u bağlayan yerin ortasında mekanım, çeteci sokakların yakınlarında, onların takılabileceği zaman geçirebileceği bir konumda, çoğunlukla siyahilerin bulunduğu bir bölgede yer alıp, sokak kadınlarının takıldığı bir yerde, onlarda işlerini kolaylaştırmak için işyerimizde çalışabilirler, yeri gayet uygun ve güzel bir yer. Çeteci rolü yapan arkadaşların ilgi alanı, rolleri için daha iyi bir mekan. Foruma atmaları için rollerini gerçekleştirecekleri uygun bir yer, onların sokaklarının yanında olması ayrı bir avantaj, onların rollerindede kullanılacak bir konumu var, uygun bir mekan.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Contrador Flexa"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14